بایوس هم ۳۰یا۳۰ شد و از دست رفت .
سرعت اندیشه دیشب خیلی خوب بود نزدیک ۲ گیگ دانلود شد .![]()
با احترام
تیم مدیریت انجمن
بایوس هم ۳۰یا۳۰ شد و از دست رفت .
سرعت اندیشه دیشب خیلی خوب بود نزدیک ۲ گیگ دانلود شد .![]()
دیشب با اینکه اوایل سرعت خیلی خوب بود ولی فکر کنم وسط شب برق رفت .. یه فایلم 80% رفته بود که بهش نیاز شدیدی داشم و خدا رو شکر دان شد...
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------
داداشه من تو هنوز افکار 10 سال پیشو داری...اون موقع همه میگفتن علم بهتره...آدم که علم داشته باشه همه چی داره و اینجور ک*شعرا...
من نمیگم بابام میلیونره و زیر پام بی ام دبلیو انداخته...میگم تو این دوره زمونه ثروت 100000 برابر علم ارزش داره..احترام داره..شخصیت داره..(ثروت از علم بهتر است)
یعنی این همه میلیونر تو این شهر ریخته همه باباهاشون پولدار بودن؟؟؟نه عزیز من ...فکر اقتصادی داشتن/کار بازار بلد بودن..یکی رو که واسه خودم خیلی جالبه مثال میزنم..چند سال پیش این فکر افتاد به ذهنش که بره از بندر عباس و لب مرز مشروب بیاره اینجا بفروشه..2-3 سال کار کرد ..الان پولش از نردبون شهرداری هم بالاتر میره..هیچ وقت هم گیر نیفتاده و گیر نمی افته.. پلیسا عین داداششن..ببین پول با "مجریان قانون" چیکار کرده؟؟کاری کرده که جلوش دولا میشن....
----------------------------------------------
الان یارو فوق تخصص قلب داره چون با تاکسی اینور و اونور میره نه کسی بهش "دکتر"میگه نه احترامی واسش قایلن...ولی کسی که دیپلم هم نداره و از یه مورانو یا BMW X3 پیاده شه خواسته یا ناخواسته تبدیل به "مهندس" میشه و کلی جلوش خم و راست میشن...جادوی ثروت رو اون لحضه میتونی ببینی..(خودم به شخصه بارها این صحنه رو دیدم..)
تو این دوره زمونه (10 سال از شما جلوتر) ثروت داشته باشی احترام داری...ولی علم خدایی هم داشته باشی
واسه ات تره هم خرد نمیکنن...
علم داشته باش دکتراتو هم بگیر تهش میشی استاد دانشگاه و یه زندگی معمولی..
با علم میشه یه زندگی معمولی داشت ولی با ثروت زندگی رویایی...
------------------------
اگه علم داشته باشی نباید .... بدی تا پول دربیاری؟؟؟یعنی شما دکترا بگیری تو خونه بشینی پول واست نازل میشه؟؟؟
زندگی همین .... دادناس.بدی پول در میاری... لش بازی در بیاری هم که هیچی....
-----------------------------------------------
این یه گزاره یک شرطیه و تو این مملکت هیچ وقت هم دو شرطی نمیشه...
احترام و شخصیت---اگر و تنها اگر----ثروت داشته باشی
الان سرعت خیلی نوسان داره دورو بر 70 میچرخه اندیشه خط 5
من رو این قضیه علم و ثروت قبلاً ها خیلی فکر میکردم ولی علم خیلی بهتره همون آدمی که میگی رفته بندرعباس و لب مرز مشروب آورده از علم استفاده کرده با علم میشه ثروت بدست آورد ولی با ثروت نمیشه علم بدست آورد
خوبه دیگه تاپیک چند منظوره شد!
یه خط درباره موضوع مریوط به بحث و بعد از اون هرچه دل تنگت خواهد بگو!
اندیشه سرعت روز بین 120 تا 135!
شب بین 60 تا 100!
اندیشه مرکز 722
یکی جواب مارو بده دیگه!!!![]()
گفتم با محدودیت بیشتر بگیرید یعنی الان اگه 20 گیگ دارید برید 40 گیگ بگیرید
کاری که کم اخر این ماه می کنم
---------- Post added at 12:24 PM ---------- Previous post was at 12:22 PM ----------
128 نامحدود پارس سرعت 30 ثابت چه شب چه روز
---------- Post added at 12:24 PM ---------- Previous post was at 12:24 PM ----------
اره تازه مرکز 3![]()
realy , it's your opinion
but i think no pain no gain
به هر حال هر کی یه نظری داره، ولی بنظر من جفتش خوبن ولی اگه قرار باشه بین این دو تا یکیشو انتخاب کنم مطئنن ثروتو انتخاب نمیکنم. در مورد اون فردی که شما مثال زدین عکس این قضیه هم میتونه باشه لااقل تو جایی که من هستم، یعنی طرف پولداره و صرفا به واسطه پولش شده بساز بفروش (یا همون بنداز)، به قول شما بهش مهندسم میگن ( در صورتیکه کاردانی کامپیوترو تو 7 ترم تموم کرده) جلوش دولا راستم میشن ولی همین جناب به اصطلاح مهندسو کارگرامون دستش میندازن، کلیم شرو ور پشت سرش میگن، یعنی چی؟ یعنی اگه همین پولم ازش بگیری میشه یه مجموعه تهی...
اصلا بحثم این نیست که ثروت بده اتفاقا برعکس .ولی همین پولتون نه میتونه شخصیتو بهتون تزریق کنه و نه میتونه درست صحبت کردنو بهتون یاد بده و نه ... . اخرشم اینکه اون احترامو که شما میگین یه احترامه اجباریه (طرف به واسطه پولی که داره دیگران مجبور میکنه بهش احترام بزارن) ولی اون احترامی که به یه متخصص به قوله شما قلب میزارن از ته دل و از روی علاقه ست (حتی اگه از هر 100 نفر یکی احترام بزاره ،باز ارزشه دومیه بیشتره).
از علمش استفاده نکرده/// از فکرش استفاده کرده...راه پول درآوردن رو پیدا کرد..
مهدی جان دیگه گذشت اون که با علم میشد ثروت بدست آورد...اون زمون که درس میخوندی بعد میرفتی سرکاره مرتبط با درست و حقوق میلیونی میگرفتی دیگه finish...الان یارو فوق لیسانس داره شهرداری به ایستگاه مسافر میزنه بالا پایین میکنه...
کسی میره دنبال علم که بتونه ازش پول دربیاره زندگیشو بگردونه...ولی کسی که پولدار باشه نیازی به علم نداره.
دیگه نمیخوام این بحث رو ادامه بدم...
تا کی میخوایم بیایم اینجا بگیم دیشب سرعت فلان بود..الان بساره..الان بده الان خوب شد..دیشب ساعت 4:29 و 34 ثانیه سرعت رسید به 110؟؟؟؟؟خوبه دیگه تاپیک چند منظوره شد!
یه خط درباره موضوع مریوط به بحث و بعد از اون هرچه دل تنگت خواهد بگو!
اندیشه سرعت روز بین 120 تا 135!
شب بین 60 تا 100!
اندیشه مرکز 722
سرعت همینه دیگه...تا چند وقت پیش 240 بود بعد شد 150 الان هم شده 100...دیگه نیازی نیست هر روز هر شب بیایم اینجا بگیم(از جمله خودم)...اگه سرعتتون پایینه 2 ساعت صبر کنید خوب میشه دیگه...تا ابد که اونطور نمیمونه...واسه منم بعضی روزا خیلی پایینه...ولی 3-4 ساعت بعدش درست شده..
من تو این تاپیک هرچی دلم بخواد میگم..هرچی...هرکس خوشش نیومد پستمو گزارش کنه پاک کنن...اصلا واسم مهم نیست...
من حدود 1 هفته است از اندیشه adsl گرفتم 256 ترافیک 8 سرعت دانلودم تو روز حدود100 تو شب حداکثر 40 از مرکز 8
دوستان کد 224 میشه بگن سرعتشون تو روز و شب چطوری هست؟!!!
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)