تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 496 از 2403 اولاول ... 3964464864924934944954964974984995005065465969961496 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,951 به 4,960 از 24029

نام تاپيک: اینترنت استان گیلان

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

بایوس هم ۳۰یا۳۰ شد و از دست رفت .
    سرعت اندیشه دیشب خیلی خوب بود نزدیک ۲ گیگ دانلود شد .

پروفشنال karkan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    TeHraN

پيش فرض

پسر جون اون ثروتی که شما میگی مال پدره... اگرم بابات میلیونر نباشه باید ... بدی تا پول در بیاری تو این مملکت چه با دیپلم چه با فوق لیسانس کانیک جامدات از دانشگاه گیلان... منم بابام زیرپام بی ام وی x3 بزاره زنم واسم بگیره، تو شرکت یا کارخونش کار کنم، میگم ثروت بهتره. وگرنه اگه علم نداشته باشی یا باید دزدی کنی یا باید 3 تا پا داشته باشی!!!

دیشب با اینکه اوایل سرعت خیلی خوب بود ولی فکر کنم وسط شب برق رفت .. یه فایلم 80% رفته بود که بهش نیاز شدیدی داشم و خدا رو شکر دان شد...
    -------------------------------------------------------------------------------------------------------------

داداشه من تو هنوز افکار 10 سال پیشو داری...اون موقع همه میگفتن علم بهتره...آدم که علم داشته باشه همه چی داره و اینجور ک*شعرا...

من نمیگم بابام میلیونره و زیر پام بی ام دبلیو انداخته...میگم تو این دوره زمونه ثروت 100000 برابر علم ارزش داره..احترام داره..شخصیت داره..(ثروت از علم بهتر است)

یعنی این همه میلیونر تو این شهر ریخته همه باباهاشون پولدار بودن؟؟؟نه عزیز من ...فکر اقتصادی داشتن/کار بازار بلد بودن..یکی رو که واسه خودم خیلی جالبه مثال میزنم..چند سال پیش این فکر افتاد به ذهنش که بره از بندر عباس و لب مرز مشروب بیاره اینجا بفروشه..2-3 سال کار کرد ..الان پولش از نردبون شهرداری هم بالاتر میره..هیچ وقت هم گیر نیفتاده و گیر نمی افته.. پلیسا عین داداششن..ببین پول با "مجریان قانون" چیکار کرده؟؟کاری کرده که جلوش دولا میشن....
    ----------------------------------------------
    الان یارو فوق تخصص قلب داره چون با تاکسی اینور و اونور میره نه کسی بهش "دکتر"میگه نه احترامی واسش قایلن...ولی کسی که دیپلم هم نداره و از یه مورانو یا BMW X3 پیاده شه خواسته یا ناخواسته تبدیل به "مهندس" میشه و کلی جلوش خم و راست میشن...جادوی ثروت رو اون لحضه میتونی ببینی..(خودم به شخصه بارها این صحنه رو دیدم..)

تو این دوره زمونه (10 سال از شما جلوتر) ثروت داشته باشی احترام داری...ولی علم خدایی هم داشته باشی
    واسه ات تره هم خرد نمیکنن...

علم داشته باش دکتراتو هم بگیر تهش میشی استاد دانشگاه و یه زندگی معمولی..
    با علم میشه یه زندگی معمولی داشت ولی با ثروت زندگی رویایی...
    ------------------------
    اگه علم داشته باشی نباید .... بدی تا پول دربیاری؟؟؟یعنی شما دکترا بگیری تو خونه بشینی پول واست نازل میشه؟؟؟
    زندگی همین .... دادناس.بدی پول در میاری... لش بازی در بیاری هم که هیچی....

-----------------------------------------------
    این یه گزاره یک شرطیه و تو این مملکت هیچ وقت هم دو شرطی نمیشه...

احترام و شخصیت---اگر و تنها اگر----ثروت داشته باشی

3. این کاربر از karkan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال mehdihamed's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

الان سرعت خیلی نوسان داره دورو بر 70 میچرخه اندیشه خط 5

من رو این قضیه علم و ثروت قبلاً ها خیلی فکر میکردم ولی علم خیلی بهتره همون آدمی که میگی رفته بندرعباس و لب مرز مشروب آورده از علم استفاده کرده با علم میشه ثروت بدست آورد ولی با ثروت نمیشه علم بدست آورد

آخر فروم باز Dj_aghamajid's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    RaShT

پيش فرض

خوبه دیگه تاپیک چند منظوره شد!
    یه خط درباره موضوع مریوط به بحث و بعد از اون هرچه دل تنگت خواهد بگو!
    اندیشه سرعت روز بین 120 تا 135!
    شب بین 60 تا 100!
    اندیشه مرکز 722

6. این کاربر از Dj_aghamajid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه majidpromix's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    Rasht City

7

من واسه این ماه میخوام 128 نامحدود بگیرم از اندیشه! لطفا اونایی که نامحدود دارن بگن سرعتشون چقدره؟
    فقط خواهشا اگه خودتون یا آشناتون الان نامحدود نداره همینجوری نگید که سرعت پایینه رو 20-30.
    آخه الان دوستم با خط 722 نامحدود 128 داره و سرعتش الان دوروبر 130 میچرخه!!!
    کسی از کد 5 نامحدود نداره؟

یکی جواب مارو بده دیگه!!!

کاربر فعال انجمن گنو لینوکس V i r u s e r's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    bin/

پيش فرض

من هر ماه متوسط 30 گیگ دان مینکم نا محدود بگیرم با سرعت 30 به چه دردم میخوره
    شبا مشکل پیش میاد اما میشه باهاش سر کرد حد اقل به 60 میرسه
    گفتم با محدودیت بیشتر بگیرید یعنی الان اگه 20 گیگ دارید برید 40 گیگ بگیرید
    کاری که کم اخر این ماه می کنم

---------- Post added at 12:24 PM ---------- Previous post was at 12:22 PM ----------

من واسه این ماه میخوام 128 نامحدود بگیرم از اندیشه! لطفا اونایی که نامحدود دارن بگن سرعتشون چقدره؟
    فقط خواهشا اگه خودتون یا آشناتون الان نامحدود نداره همینجوری نگید که سرعت پایینه رو 20-30.
    آخه الان دوستم با خط 722 نامحدود 128 داره و سرعتش الان دوروبر 130 میچرخه!!!
    کسی از کد 5 نامحدود نداره؟
    128 نامحدود پارس سرعت 30 ثابت چه شب چه روز

---------- Post added at 12:24 PM ---------- Previous post was at 12:24 PM ----------

جدا این سایت رشتیه
    ای ول بابا نمیدونستم
    پس تولدش خیلی خیلی مبارک
    اره تازه مرکز 3

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

دیشب با اینکه اوایل سرعت خیلی خوب بود ولی فکر کنم وسط شب برق رفت .. یه فایلم 80% رفته بود که بهش نیاز شدیدی داشم و خدا رو شکر دان شد...
    -------------------------------------------------------------------------------------------------------------

داداشه من تو هنوز افکار 10 سال پیشو داری...اون موقع همه میگفتن علم بهتره...آدم که علم داشته باشه همه چی داره و اینجور ک*شعرا...

من نمیگم بابام میلیونره و زیر پام بی ام دبلیو انداخته...میگم تو این دوره زمونه ثروت 100000 برابر علم ارزش داره..احترام داره..شخصیت داره..(ثروت از علم بهتر است)

یعنی این همه میلیونر تو این شهر ریخته همه باباهاشون پولدار بودن؟؟؟نه عزیز من ...فکر اقتصادی داشتن/کار بازار بلد بودن..یکی رو که واسه خودم خیلی جالبه مثال میزنم..چند سال پیش این فکر افتاد به ذهنش که بره از بندر عباس و لب مرز مشروب بیاره اینجا بفروشه..2-3 سال کار کرد ..الان پولش از نردبون شهرداری هم بالاتر میره..هیچ وقت هم گیر نیفتاده و گیر نمی افته.. پلیسا عین داداششن..ببین پول با "مجریان قانون" چیکار کرده؟؟کاری کرده که جلوش دولا میشن....
    ----------------------------------------------
    الان یارو فوق تخصص قلب داره چون با تاکسی اینور و اونور میره نه کسی بهش "دکتر"میگه نه احترامی واسش قایلن...ولی کسی که دیپلم هم نداره و از یه مورانو یا BMW X3 پیاده شه خواسته یا ناخواسته تبدیل به "مهندس" میشه و کلی جلوش خم و راست میشن...جادوی ثروت رو اون لحضه میتونی ببینی..(خودم به شخصه بارها این صحنه رو دیدم..)

تو این دوره زمونه (10 سال از شما جلوتر) ثروت داشته باشی احترام داری...ولی علم خدایی هم داشته باشی
    واسه ات تره هم خرد نمیکنن...

علم داشته باش دکتراتو هم بگیر تهش میشی استاد دانشگاه و یه زندگی معمولی..
    با علم میشه یه زندگی معمولی داشت ولی با ثروت زندگی رویایی...
    ------------------------
    اگه علم داشته باشی نباید .... بدی تا پول دربیاری؟؟؟یعنی شما دکترا بگیری تو خونه بشینی پول واست نازل میشه؟؟؟
    زندگی همین .... دادناس.بدی پول در میاری... لش بازی در بیاری هم که هیچی....

-----------------------------------------------
    این یه گزاره یک شرطیه و تو این مملکت هیچ وقت هم دو شرطی نمیشه...

احترام و شخصیت---اگر و تنها اگر----ثروت داشته باشی
    realy , it's your opinion
    but i think no pain no gain

به هر حال هر کی یه نظری داره، ولی بنظر من جفتش خوبن ولی اگه قرار باشه بین این دو تا یکیشو انتخاب کنم مطئنن ثروتو انتخاب نمیکنم. در مورد اون فردی که شما مثال زدین عکس این قضیه هم میتونه باشه لااقل تو جایی که من هستم، یعنی طرف پولداره و صرفا به واسطه پولش شده بساز بفروش (یا همون بنداز)، به قول شما بهش مهندسم میگن ( در صورتیکه کاردانی کامپیوترو تو 7 ترم تموم کرده) جلوش دولا راستم میشن ولی همین جناب به اصطلاح مهندسو کارگرامون دستش میندازن، کلیم شرو ور پشت سرش میگن، یعنی چی؟ یعنی اگه همین پولم ازش بگیری میشه یه مجموعه تهی...
    اصلا بحثم این نیست که ثروت بده اتفاقا برعکس .ولی همین پولتون نه میتونه شخصیتو بهتون تزریق کنه و نه میتونه درست صحبت کردنو بهتون یاد بده و نه ... . اخرشم اینکه اون احترامو که شما میگین یه احترامه اجباریه (طرف به واسطه پولی که داره دیگران مجبور میکنه بهش احترام بزارن) ولی اون احترامی که به یه متخصص به قوله شما قلب میزارن از ته دل و از روی علاقه ست (حتی اگه از هر 100 نفر یکی احترام بزاره ،باز ارزشه دومیه بیشتره).

10. این کاربر از farshidcivil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال karkan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    TeHraN

پيش فرض

الان سرعت خیلی نوسان داره دورو بر 70 میچرخه اندیشه خط 5

من رو این قضیه علم و ثروت قبلاً ها خیلی فکر میکردم ولی علم خیلی بهتره همون آدمی که میگی رفته بندرعباس و لب مرز مشروب آورده از علم استفاده کرده با علم میشه ثروت بدست آورد ولی با ثروت نمیشه علم بدست آورد
    از علمش استفاده نکرده/// از فکرش استفاده کرده...راه پول درآوردن رو پیدا کرد..

مهدی جان دیگه گذشت اون که با علم میشد ثروت بدست آورد...اون زمون که درس میخوندی بعد میرفتی سرکاره مرتبط با درست و حقوق میلیونی میگرفتی دیگه finish...الان یارو فوق لیسانس داره شهرداری به ایستگاه مسافر میزنه بالا پایین میکنه...

کسی میره دنبال علم که بتونه ازش پول دربیاره زندگیشو بگردونه...ولی کسی که پولدار باشه نیازی به علم نداره.

دیگه نمیخوام این بحث رو ادامه بدم...

خوبه دیگه تاپیک چند منظوره شد!
    یه خط درباره موضوع مریوط به بحث و بعد از اون هرچه دل تنگت خواهد بگو!
    اندیشه سرعت روز بین 120 تا 135!
    شب بین 60 تا 100!
    اندیشه مرکز 722
    تا کی میخوایم بیایم اینجا بگیم دیشب سرعت فلان بود..الان بساره..الان بده الان خوب شد..دیشب ساعت 4:29 و 34 ثانیه سرعت رسید به 110؟؟؟؟؟

سرعت همینه دیگه...تا چند وقت پیش 240 بود بعد شد 150 الان هم شده 100...دیگه نیازی نیست هر روز هر شب بیایم اینجا بگیم(از جمله خودم)...اگه سرعتتون پایینه 2 ساعت صبر کنید خوب میشه دیگه...تا ابد که اونطور نمیمونه...واسه منم بعضی روزا خیلی پایینه...ولی 3-4 ساعت بعدش درست شده..

من تو این تاپیک هرچی دلم بخواد میگم..هرچی...هرکس خوشش نیومد پستمو گزارش کنه پاک کنن...اصلا واسم مهم نیست...

12. 2 کاربر از karkan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه behnam_gunner's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

من حدود 1 هفته است از اندیشه adsl گرفتم 256 ترافیک 8 سرعت دانلودم تو روز حدود100 تو شب حداکثر 40 از مرکز 8

داره خودمونی میشه eduardo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    گیلان-رشت

پيش فرض

دوستان کد 224 میشه بگن سرعتشون تو روز و شب چطوری هست؟!!!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •