از کجا فرم ویر جدید رو میشه دانلود کرد ؟
توی سایت پاناسونیک چیزی پیدا نکردم
متشکرم
از کجا فرم ویر جدید رو میشه دانلود کرد ؟
توی سایت پاناسونیک چیزی پیدا نکردم
متشکرم
سلام و خسته نباشيد خدمت همه دوستان
بالاخره ما هم امروز رفتيم يك CANON SX200 IS خريديم به قيمت 380 تومن البته توي شهر خودم و شرايطي (يه خورده گرون تر خريدم) با گارانتي 24 ماه پارس الرمس.
البته به تير IXUS 200 من رفته ودم ولي كيفيت SX200 رو كه ديدم بيخيال اون شدم فقط سريع رفتم كافي نت رو به رو فروشگاه يه سرچ در مورد SX200 كردم و خريدم.
فعلا يه دو سه تا عكس توي اتاق باهاش گرفتم كيفيتش خوب بود و يك چيز خيلي جالب اين كه در حالت فيلم برداري هم 4x زوم ميكنه(آخه من قبل از خريد نداشتن زوم هنگام فيلمبرداري HD رو تو چندتا از سايت ها به عنوان ايراد sx200 خونده بودم ولي حالا كه ديدم زوم داره كلي حال كردم).
زوم عكاسي 12x اون هم خيلي رديفه و روي آخرين حد زوم هم كيفيتش قابل قبوله.
البته برد فلاش اون 3 متر هست و فكر كنم IXUS 200 برد فلاشش قوي تر باشه.
ديگه بيشتر از اين از عكاسي سر در نميارم كه بخوام تجربه تستم رو به دوستاني كه ميخوان بخرند بگم ولي اگه تست خاصي درنظر داريد بگيد تا براتون انجام بدم.
از دوستان با تجربه هم خواهش ميكنم نظرات فني رو در مورد اين دوربين بگن.
توی جعبه Panasonic FZ35 چه چیز هایی باید باشه ؟
متشکرم
توصیه میشه از همون محدوده جمهوری (زیر پل حافظ به سمت غرب، تا فلسطین فرضاً) خرید کنی ... ممکنه فروشنده توی امام خمینی بهت ارزونتر بده، اما به همون اندازه اطمینان هم میاد پایین و ریسک میره بالا... از نمایندگی های اصلی بخر تا خیالت راحت باشه..
//
120-130 تومن بودجه خیلی پایینیه .. بودجه ات رو ببر بالا؛ دوربین یه خرید عمریه، ارزشش رو داره که بیشتر هزینه کنی.. پاسخ چند خط پایین به دوستمون رو هم بخون.
A1100 -- حدوداً 165 تومن
SD1200 --- حدود 180 تومن
اینا گزینه های بهتری هستند که ارزش قدری بیشتر هزینه کردن رو دارن .. چند جمله ای که بالاتر واسه دوستمون نوشته ام رو بخون.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو چک کن .. مدلی که دوستمون گفت هم هست.
اگه در اختیار داری اش، اغلب توی یکی از مستندات همراهش نوشته شده ..
بهرحال [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو ببین و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (IN THE BOX)
خیلی خیلی متشکرم
برای کسانی هم که می خوان فرمویر دوربین پاناسونیکشونو به روز کنن باید بگم ظاهرا دوربین با فرمویر جدید فقط با باتری های اصلی پاناسونیک کار می کنه .البته این کار رو بیشتر برای راحتی خودمون انجام دادن :
[ Warning ]
For our customers safety, after this firmware update your Panasonic Digital Camera cannot be operated by unauthorised 3rd party batteries.
(Currently there is no authorised 3rd party battery available in the market.)
موفق باشید![]()
با سلام به دوستان عزیز
از بین لنز سوپرزوم تامرون 18-270 و کنن 18-200 و سیگما 18-200 کدوم روی بدنه کنن 1000D ترجیح داده میشه ؟ البته قیمت رو هم در نظر داشته باشید . تامرون 373 تومن و کنن حدود 650 تومن هست سیگما هم حدود 450 تومن.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدبا سپاس فراوانکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کامیاب و برقرار باشید
بازم سلام.آقا من پنجشنبه میرم جمهوری بالاخره.ولی بین این چهار تا مدل موندم بازم کدومشون بهتره؟؟
a1100canon
w180sony
s570nikon
s2100sony.
تمام دوربین های سونی فقط باتری لیتیومی دارن وحتی نیکون ولی کنون باتری آلکالاین میخوره .ضمن اینکه نیکونه 5برابرزوم و12.4پیکسل اینم چیز جالبی. a1100باشارژر وباتریش دقیقا هم قیمت اونا درمیاد حالا کدومشون بهتره از هرلحاظ خواهش میکنم تا فردا دوسه تا جواب قانع کننده بهم بدین که بتونم بهترینو انتخاب کنم .مرسی.
تنظیم دستی و کیفیت عکس و کیفیت فیلم و راحتی کار و کلا چه چیز هاییبراتون مهمتره؟
اگه چیزایی رو که براتون مهمه اولییت بندی کنید بهتر میشه گفت چه دوربینی برای کار شما مناسب تره![]()
ممنون دوست عزيز
فقط يه سوال
اين نمايندگي هايي كه ميگي تو همون جمهوري هستند يا جاي ديگه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)