میگم هیچ سایتی وجود نداره که بشه بازی رئال رو انلاین نگاه کرد؟؟؟![]()
میگم هیچ سایتی وجود نداره که بشه بازی رئال رو انلاین نگاه کرد؟؟؟![]()
تبریک میگم....عجب بازی بود....
حیف که رئال تویه 30 دقیقه اخر حمله نکرد...وگرنه بجای 7 تا 10 تا میزد!
بازم تبریک...
تو که ایران نیستی که مشکلی داشته باشی!کاری داره بازی رو با ماهواره دیدن؟!؟!؟!تازه بعضی از شبکه های اونجا بعضی وقتها نشون میدن...میگم هیچ سایتی وجود نداره که بشه بازی رئال رو انلاین نگاه کرد؟؟؟![]()
برای آنلاین دیدنش هم منکه سایتی سراغ ندارم...اما یه نرم افزارایی هست که میشه باهاشون شبکه های ماهواره ای رو دید..اونم بدون هیچ سخت افزاری...که اونم سرعت بالا میخواد که دیگه تو اونم داری....
----------------------------------------------
دوستان بازم تبریک میگم....
گلهای بازی:
وان در وارت 18-33-47
هیگواین37
روبن 51
رائول59-64
اینجا باید tv رو هم مثا adsl و تلفن و چیزهای دیگه اشتراک گرفت.که ما نگرفتیم.بعدش هم اکثر بازی ها موقعیه که من خونه نیستم...ولی خب تو داشنگاه با لپ تاپ میشه دید(اگه سایتی باشه)
آره.نرم افزارهای TV Player هست.ولی اونها کانالهای پولی رو باز نمیکنه...![]()
تبریک میگم .....
الان تو جدول چندم هست رئال ؟؟؟؟
نه نه نه نه
اخ چی میشد که نیم ساعت دیگه هم تو نت میبودم......
ای چقدر بدشناسم من ای چقدر بد شانسم من .
اقا میمردن این مسئولین شبکه 3 که اون زیر مال رئال رو هم مینوشتن؟
من ساعت 11 نشده و دقیقا اونجا که میلان گل زد دیگه خودم نبودم چنان خوابم برد که نگو.(وای دقیقا همین الان که داشتم این پست رو مینوشتم چنان زمین لرزه شد که نگو از ترس نزدیک بود ....اتاق من طبقه بالا هم هست اصلا داشتم تکون میخوردم خییییلی ترسیدم.)
اها میگفتم اقا ندیدم باز هم بازی رئال عزیز رو ندیدم .
البته جدیدا نمیدونم چرا از وقتی که از مکه اومدم به جان خودم ساعت 9 نشده واقعا انگار دارم از بیخوابی میمیرم باید بخوابم دیشب هم هنر کردم تا 10:30 بیدار موندم.
ولی خوب باید بگم برد شیرین رئال رو تبریک میگم و همچنین باز شدن پای رائول کبیر به گلزنی رو هم تبریک میگم ایول رئال ایول رائول ایول فان در فارت ایول هیگواین کلا ایول به همه رئالیها.
خدمت دوست عزیزم مجید بگم که رئال فعلا با یک امتیاز کمتر و با 9 امتیاز به همراه اتلتیکو و با تفاضل گل بالاتر از اون در رده دوم قرار دارد.
در ضمن نظرات روبن و هیگواین رو براتون میذارم جالبه:
روبن
بازی زیبایی هم برای ما و هم برای هواداران بود , ما در برابر باته موقعیتهای زیادی را از دست داده بودیم ولی امشب اشتباهات گذشته را دیگر تکرار نکردیم .
من از نحوه ارائه بازی بسیار خوشحالم چون واقعا رویایی بود , موقعیتهای زیادی داشتیم که توانستیم در 70 دقیقه 7 گل بزنیم .
من سعی می کنم که در همه بازیها کارم را به خوبی انجام دهم و این تنها چیزی است که به ان فکر می کنم و می دانم که هواداران از سبک بازیم راضی هستند و به من اعتماد دارند و این مایه خوشحالیم است .
تصور می کنم که در بازیهای اخیر تیم ما دوباره اعتماد به نفسش را بازیافته , هرچند ما فصل را خوب شروع نکردیم ولی الان در فرم خوبی هستیم و می خواهیم در همین مسیر ادامه دهیم .
کلیه اعضای تیم برای رائول خوشحالند چون او کاپیتان تیم ماست بنابراین برای ما خیلی اهمیت دارد و امشب نیز عالی کار کرد , بازی در برابر بتیس نیز خیلی سخت خواهد بود چون انها تیم قدرتمندی دارند ولی ما هر 3 امتیاز ان بازی را می خواهیم .
هیگوئین
گلی که امشب زدم حاصل زحماتم بود و خوشحالم که هواداران از این گل قدردانی کردند , ما در برابر اسپورتینگ منظم بازی کردیم و از تمام فرصتهایی که بدست اوردیم به نحو احسن استفاده کردیم که این خیلی مهم است .
تمام 24 بازیکن حاضر در تیم باید همیشه اماده باشند چون ما بازیهای زیادی در پیش رو داریم و فرصت بازی به همه ما خواهد رسید خوشحالم که تمام گلهایی که زدیم جز یک یا دو مورد همه از روی کارهای گروهی بودند.
رائول امشب عالی بازی کرد و توانست 2 گل به ثمر برساند و از این بابت همه ما خوشحالیم چون او مستحق همچین چیزی بود .
این هم گلهای بازی واس کسانی که مثل من نتونستن ببینن:
گل اول رئال مادرید -- 1-0 -- Van der vaart
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
گل دوم رئال مادرید -- 2-0 -- Van der vaart
گل سوم رئال مادرید -- 3-0 -- Higuain
گل چهارم رئال مادرید -- 4-0 -- van Der Vaart
گل پنجم رئال مادرید -- 5-0 -- A. Robben
گل اول اسپورتینگ -- 5-1 -- E.K. Mateo
گل ششم رئال مادرید -- 6-1 -- Raul
گل هفتم رئال مادرید -- 7-1 -- Raul
امیدوارم که خوشتون اومده باشه .
ما که ندیدیم ولی اونایی که دیدن خدایشش عجب حالی کردن کاش بیدار میبودم.
اينم جدول گل زنان تا هفته ي چهارم
Rafael Van der Vaart 4 Real Madrid
Lionel Messi 3 Barcelona
Mate Bilic 3 Sporting of Gijón
Álvaro Negredo 3 Almeria
Florent Sinama-Pongolle 3 Atlético of Madrid
Samuel Eto'o 3 Barcelona
Ernesto Javier Chevantón 2 Sevilla
اين فندرفارت، من رو ياد اوايل اشنايدر ميندازه! فقط اميدوارم مثل اون يهو افت نكنه! خريد فوق العاده اي كرديم!![]()
تبریک میگم
من اصلا یادم نبود بازی داریم ....
چه برد فوق العاده ای
عجب گلی زد این فن در فارت.فقط حیف که به پای مدافع حریف خورد...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)