فرمول خاصی نیاز نیست شما توی یه سلول جمع رو داشته باشین بعد تک تک اعداد رو بر اون عدد(به صورت ادرس دهی مطلق) تقسیم کنین.
جمع درصدا رو اگه باهم با موس انتخاب کنین باید بشه یک.
** فرصت شد سعی می کنم به بقیه سوالت هم پاسخ بدم **
فرمول خاصی نیاز نیست شما توی یه سلول جمع رو داشته باشین بعد تک تک اعداد رو بر اون عدد(به صورت ادرس دهی مطلق) تقسیم کنین.
جمع درصدا رو اگه باهم با موس انتخاب کنین باید بشه یک.
** فرصت شد سعی می کنم به بقیه سوالت هم پاسخ بدم **
کسی نیست راهنماییمون کنه؟؟؟؟؟
دوست عزیز ذکر چند نکته ضروری هست
1- به فرمت سل ها توجه کن که از نوع زمان باشن
2-فرمت سل خونه ای که قرار هست جواب را نشون بده ، گزینه ای باشه که جمع بیشتر از 24 را شامل بشه ( تو فرمت سل انتخاب time و لیست سمت راست گزینه ای که اینطور نوشته : 37:30:55 )
تو قسمت سوم تابع جایی که باید عدم صحیح بودن شرط بررسی بشه شما باید فرمول را به گونه ای بنویسید که عدد بزرگتر از کوچکتر کم بشه . چون منطقی نیست که زمان منفی داشته باشیم )
اگه سوالی بود در خدمتم
سلام دوستان
مشکل فوق العاده بزرگی پیش اومده که نمی دونم چکار کنم
یک فایلی دارم پر از نمودار تقریبا 70 صفحه نمودار
وقتی پرینت می گیرم چه با پرینتر، چه پرینت پی دی اف (با چندین نرم افزار پی دی اف ساز و پی دی اف خوان)
بعضی از نمودارها فقط بعضی از نمودار کوچک می شوند
نمونه فایل ورد و پی دی اف
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یک نکته یادم رفت: نمودارها را از کسل به طریق Past Special در ورد گذاشتم
چون مدام باید روی هر نمودار کلیک کنم و تغییراتی رو در آن اعمال کنم
سلام
بجای اینکه از قسمت پرینت وارد این تنظیمات شوید از پیج ستاپ استفاده کنید گزینه فوق فعال میشود و مشکل حل خواهد شد
بر روی سلولی که تاریخ رو وارد کردید کلیک کنید
حالا مقدار ثبت شده توی نوار فرمول رو از لحاظ صبح و بعد ظهر چک کنید.
اگه نتیجه نگرفتین فرمت سلولها رو به h]:mm] تغییر دهید.
سلام دوستان فایلی که گذاشتم لطف می کنید بررسی کنید مرسی
سلام
من یک خروجی فرم از سایت دارم که در اون حضور و غیاب دانش آموزان ثبت میشه. به این صورت که زیر اسم هر فردی غیبت یا تاخیر ثبت میشه. باید توجه کرد که غیبت یا تاخیر دقیقا با همین کلمه و در ستون واحد درج میشن یعنی مثلا اگر دانش آموز الف امروز در درس ریاضی تاخیر داشته باشه در ستون کلمه تاخیر ثبت میشه و اگر همین دانش آموز در درس ریاضی فردا غیبت کنه در همان ستون و در زیر کلمه تاخیر، کلمه غیبت ثبت میشه.
خوب حالا من میخوام در انتهای ستون تعداد غیبت ها جمع خورده بشه و هر سه تا تاخیر هم یک غیبت محسوب بشه.
دوستان لطف کنن و راهنمایی کنن چطوری باید این کار رو انجام بدم؟
ممنون
- - - Updated - - -
سلام
من یک خروجی فرم از سایت دارم که در اون حضور و غیاب دانش آموزان ثبت میشه. به این صورت که زیر اسم هر فردی غیبت یا تاخیر ثبت میشه. باید توجه کرد که غیبت یا تاخیر دقیقا با همین کلمه و در ستون واحد درج میشن یعنی مثلا اگر دانش آموز الف امروز در درس ریاضی تاخیر داشته باشه در ستون کلمه تاخیر ثبت میشه و اگر همین دانش آموز در درس ریاضی فردا غیبت کنه در همان ستون و در زیر کلمه تاخیر، کلمه غیبت ثبت میشه.
خوب حالا من میخوام در انتهای ستون تعداد غیبت ها جمع خورده بشه و هر سه تا تاخیر هم یک غیبت محسوب بشه.
دوستان لطف کنن و راهنمایی کنن چطوری باید این کار رو انجام بدم؟
ممنون
میخواهم از اکسل با فرمت dbf خروجی بگیرم ولی اصلا این فرمت وجود نداره کسی میتونه کمک کنه ؟
چطوری این فرمت را به اکسل اضافه کنم ؟
من خودم با این کار نکردم ببین می تونی باهاش کاری انجام بدی یا نه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
- - - Updated - - -
من خودم با این کار نکردم ببین می تونی باهاش کاری انجام بدی یا نه
http://exceltodbf.sourceforge.net/
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)