تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 496 از 870 اولاول ... 396446486492493494495496497498499500506546596 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,951 به 4,960 از 8692

نام تاپيک: كلوپ 5700

آخر فروم باز amir2011's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    منزل همیشگی ما قلب کسانی است که دوستشان داریم

پيش فرض

دوست من سازنده (نوکیا) اگه محدودیت داشت که دیگه نمی تونست این همه گوشی توپ رو بسازه (N95 8GB - N81 8GB - N82 - N96 و ...) .
    به عنوان مثال N82 صفحه نمایشش مات و غیر شفاف هست . یعنی نوکیا نمی تونست صفحش رو مثل 5700 بزنه!!!؟؟؟؟ با این کار فکر نمی کنم گوشی 450000 تومنی بیش از 480000 تومن می شد !!!
    N95 8GB دوربینش محافظ لنز نداره . یعنی نوکیا محدودیت داشت که مثل N95 معمولی برای این هم محافظ بگذاره ؟؟؟!!!! با این کار فکر نمی کنم 10000 تومن هم گرون تر می شد!!!
    N96 فلاش زنون نداره . یعنی نوکیا محدودیت داشت که واسه این گوشی هم مثل N82 فلاش زنون بگذاره؟
    اگه رو این هم زنون می زاشت دیگه قیمت N82 بد جور میومد پایین.
    بالاخره یه مدل باید برتری نسبت به مدل دیگه ای داشته باشه که از بازار محو نشه !!
    N95 معمولی باطریش ضعیفه . یعنی نوکیا نمی تونست باطری N95 8GB رو واسه این هم بگذاره؟
    در عوض این محافظ داره ولی اون یکی نه.
    N81 8GB دوربینش 2 مگاپیکسل هست . یعنی نوکیا دوربین بهتر از 2 مگاپیکسل نداشت؟
    در حالی که اگه این کار رو می کرد دیگه کی میومد N95 معمولی رو بگیره !!!
    در حالی که نوکیا می تونه همه ی این امکانات رو روی یه مدلش بگذاره ولی کی دیگه میاد اون یکی ها رو بخره ؟؟؟
    یا این 5700 خودمون . کدوم گوشی دیگه ای رو دیدی که Audio Themes داشته باشه؟

نوکیا انقدر قدرت داره که هر گوشی رو خواست تولید کنه و هیچ محدودیتی واسش نیست.
    شما اینو بدون که بعد از این هم نوکیا واسه هر گوشیش یه عیبی می زاره ...
    منظور من از محدودیت این نبود که نمیتونه تولید کنه شاید بتونه همین الان یک گوشی 10 مگاپیکسلی هم بزنه ولی مشکل اینجاست که این گوشیها که امکاناتشون تصاعدی بالا میره قیمتشون هم همینجور بالا میره و احتمالا دلیل اینکه LCD N82 یکم ضعیفه اینه که با توجه به دوربینی که داره مسلما اگه صفحه نمایشش هم بهتر میشد دیگه قیمتش به شکلی میشد که توان رقابتی شو از دست میداد شما به این نگاه نکن که ایرانیها حاضرند به خاطر فقط و فقط مارک به عنوان مثال نوکیا پول بیشتری بدن..! الان بازار گوشی اینقدر رقابتی شده که همین پولهای به ظاهر اندک در فروش گوشی تاثیرات زیادی میزاره الان دیگه پیشرفته ترین گوشی بهترین گوشی نیست در بازار اون گوشی موفقه که بهترین امکانات رو در کمترین قیمت عرضه کنه...
    N95 معمولی هم محافظ لنز نداره..!بعدشم N95 همینجوری به خاطر قطر زیادش کلی از مشتریاش رو از دست داده چه برسه به اینکه یک درپوش لنز هم براش میزاشتن البته اگه نوکیا کاری که K850 کرد رو اعمال میکرد دیگه این مشکلش هم حل میشد ولی شاید یکجورایی محدودیت داشته..!تازه اضافه کردن همین چند مورد ساده از نظر شما ممکنه اثرات نامطلوبی روی طراحی گوشی بزاره که خودش یک عامل بسیار موثر در جلب توجه مشتری است.
    در مورد دوربین N81 هم بگم که اگه دوربین بهتری روش میزاشت دیگه اونوقت نمی تونست N96 رو بعنوان یک عامل رقابتی در نمایشگاه بارسلون عرضه کنه.
    شما اگه دقت کنی میبینی که حتی بر روی این گوشی هایی هم که گفتم یه عیبی گذاشته تا یه گوشی , بازار سایر گوشی ها رو خراب نکنه .(تو مدل های نوکیا )
    البته این زمانی درسته که فقط یک برند در بازار باشه چون ممکنه بعضی موقع ها بازار گوشی خودش رو خراب کنه ولی این بهتره از اینکه بازار رو به حریف ببازه...!
    در مورد 3250 هم باید بگم من خودم هنوز تفاوتی بین معمولی با Expressmusic ندیدم تازه اگه دقت کنی روی جعبه معمولیش هم نوشته Expressmusic !

Banned
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    تو قلب نيروي برتر...

پيش فرض

دوستان من تصميم گرفتم اين گوشي رو بخرم ميشه بگين العان قيمتش چنده؟و هنگام خريد بايد چه چيزاي تو جعبش باشه؟

داره خودمونی میشه Arvin Shayan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

N95 معمولی هم محافظ لنز نداره..!بعدشم N95 همینجوری به خاطر قطر زیادش کلی از مشتریاش رو از دست داده چه برسه به اینکه یک درپوش لنز هم براش میزاشتن البته اگه نوکیا کاری که K850 کرد رو اعمال میکرد دیگه این مشکلش هم حل میشد ولی شاید یکجورایی محدودیت داشته..!تازه اضافه کردن همین چند مورد ساده از نظر شما ممکنه اثرات نامطلوبی روی طراحی گوشی بزاره که خودش یک عامل بسیار موثر در جلب توجه مشتری است.
    قابل توجه کسانی که می گن N95 معمولی محافظ لنز نداره !!!!

* سمت راست N95 معمولی - سمت چپ N95 8GB
    Last edited by Arvin Shayan; 25-02-2008 at 13:32.

داره خودمونی میشه Arvin Shayan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

در مورد دوربین N81 هم بگم که اگه دوربین بهتری روش میزاشت دیگه اونوقت نمی تونست N96 رو بعنوان یک عامل رقابتی در نمایشگاه بارسلون عرضه کنه.

البته این زمانی درسته که فقط یک برند در بازار باشه چون ممکنه بعضی موقع ها بازار گوشی خودش رو خراب کنه ولی این بهتره از اینکه بازار رو به حریف ببازه...!
    منم دارم همینو میگم دیگه...
    عمدا نوکیا یه نقصی واسه گوشی می زاره که مدل دیگش خراب نشه.
    گرفتی ...

داره خودمونی میشه transfer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

سلام
    من بین این گوشی و ن73 موزیک ادیشن موندم
    دوستان میشه راهنمایی کنید بگین که کودوم رو بگیرم بهتره ؟
    اگه این گوشی رو بگیرم پشیمون نمی شم ؟

تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

راستی چجوری بفهمم که گوشی اصله ؟
    مثلا چینی نباشه ؟ یا هر چیزه دیگه

حـــــرفـه ای Majid393's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    P30\/\/0ЯLD

پيش فرض

سلام
    من بین این گوشی و ن73 موزیک ادیشن موندم
    دوستان میشه راهنمایی کنید بگین که کودوم رو بگیرم بهتره ؟
    اگه این گوشی رو بگیرم پشیمون نمی شم ؟
    صدای بلند و کم کیفیت - دوربین خوب عکسبرداری - سیمباین 9.1 - سرعت کم ( یه خورده کمه ها) : n73me
    صدا با کیفیت زیاد - دوربین خوب فیلمبرداری ( عکسبرداریش زیاد خوب نیست البته تو شب) - سیمباین 9.2 _ سرعت عالی و زیاد :5700

من 5700 رو بهت پیشنهاد میکنم......

حـــــرفـه ای Majid393's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    P30\/\/0ЯLD

پيش فرض

راستی چجوری بفهمم که گوشی اصله ؟
    مثلا چینی نباشه ؟ یا هر چیزه دیگه
    *#06# رو بزن - رقمهای هفتم و هشتم هر دو تاشون باید 0 باشه.اگه 01 هم بود اشکال نداره.
    00:ساخت فنلاند___01:مونتاژ شده در فنلاند(تو یکی از فروم ها خوندم)
    5700 چینی : قسمت پایین گوشی نمی چرخه ( دیگه از این واضح تر )
    n73me :قیمتش کمتره(فک کنم حدود 150-180 باشه،شایدم کمتر___اما اصلی 300-330 هست قیمتش)

تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

پس یعنی با خیال راحت برم بگیرم ؟ بهم نمیندازن ؟
    چون من یکم تازه کارم

اگه کسی دیگه هم در مورد خرید 5700 یا ن73 نظر داره بگه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •