تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 495 از 942 اولاول ... 395445485491492493494495496497498499505545595 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,941 به 4,950 از 9419

نام تاپيک: »» کلیه بحث های مربوط به ایـــــرانـــــســـــل فـقـط در این تاپیک

داره خودمونی میشه sh_k_1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    یه جایی تو این دنیا

پيش فرض

آقا تو رو خدا يكي تكليف ما رو روشن كنه...من هر جا ميرم جواب درست و حسابي پيدا نمي كنم...من سه روز يه اعتباري گرفتم اولش هم 0935335 هست ولي اس ام اس نمي فرسته....مال بقيه هم اينجوري يكي مي گفت اس ام اس سنتر قرار تغيير كنه...تو رو خدا يك جواب قانع كننده مي خوام...
    از 4 شنبه شب sms بعضی از خطوط قطع شده ایراد از خطت نیست نگران نباش

Banned
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    با افتخار میگم خوزستان کهن

پيش فرض

از 4 شنبه شب sms بعضی از خطوط قطع شده ایراد از خطت نیست نگران نباش

اگه نباشه جاش خالی می مونه MTNIrancell's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

امیدوارم !

آقا تو سایت ایرانسل بخش پیشنهاد های تشویقی گزینه سری 5 تایی اضافه شده اما هنوز صفحه نداره ! شاید همون friends & Family باشه !
    نه اگه براي توي صفحه ثبت نام شماره طلائي ها مي بيني كه اگه 5 تا شماره طلائي يك جا بخري دونه اي 100 هزار تومان برات مي افته.

یه سوال دیگه: اینکه طرح روز پدر تا 20 شهریور تمدید شد شایعه است و تا همون 12 مرداد وقت داره یا اینکه درسته؟
    براي اين جور شايعات هميشه صفحه اول سايت رو بخون

راستی نمیشه از مدل های دیگه ی Nec واسه تنظیمgprs استفاده کنم؟مثل N500؟این گوشی تووی لیست ایرانسل هست.
    امنتحان كردم نشد.
    آخه اين چه گوشي ايه كه خريدي؟
    برو يه W960 يا W910 بخر.
    البته هر وقت وارد ايران شد.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

به نظر شما من کدوم طرح از ایرانسل رو انتخاب کنم ؟ (طلایی . آبی . قرمز )
    من خیلی کم حرف میزنم . ولی نسبتا پیام کوتاه زیاد میدم . اینترنت هم تغریبا زیاد
    استفاده میکنم
    میتونید بگید هر کدوم از طرح های ایرانسل چه شرایط و مزایا و معایبی دارن ؟
    اگه زياد از اينترنت استفاده مي كني طلائي براتت خوبه.
    چون فقط توي طرح طلائيه كه اينترنت رايگانه

آقا تو رو خدا يكي تكليف ما رو روشن كنه...من هر جا ميرم جواب درست و حسابي پيدا نمي كنم...من سه روز يه اعتباري گرفتم اولش هم 0935335 هست ولي اس ام اس نمي فرسته....مال بقيه هم اينجوري يكي مي گفت اس ام اس سنتر قرار تغيير كنه...تو رو خدا يك جواب قانع كننده مي خوام...
    شما حتماً توي مشهد هستي.
    مشهد مشكل ارسال پيام داريم.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jun 2005

پيش فرض

برنامه تنظيم كردن ايميل گوشي براي تنظيمات جيميل
    با تنظيمات داخل اين برنامه ميتونيد ايميل دريافت كنيد و ايميل بفرستيد
    اينم لينكش با حجم 260 كيلوبايت
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    آقا نود 32 ویروس شناختش البته با آپدیت امروز صبح

آخر فروم باز meshkiposh2200's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    Nesfe Jahan

پيش فرض سري 5 تايي ايرانسل

• 5 شماره طلایی با 33 درصد تخفیف ویژه 500 هزار تومان
    • 500 هزار ريال اعتبار برای استفاده از تمامی خدمات داخل و خارج شبکه برای هر شماره
    • 10 درصد تخفیف ویژه برای مکالمه بین شماره های هر فهرست طلایی

درپی استقبال گرم هموطنان از طرح شماره طلایی، مدت این طرح تا 20 شهریور 86 تمدید شد. ایرانسل با ارائه شماره های طلایی، فرصتی برای هموطنان گرامی فراهم آورد تا بتوانند شماره تلفن همراه مورد نظر خود را با پیش شماره 0936 از میان ده میلیون شماره از 09360000000 تا 09369999999 انتخاب نمایند. طبق اعلام قبلی، رزرو شماره به سادگی از طریق مراجعه به سایت اینترنتی
    کد:
    و پر کردن فرم مشخصات فردی صورت می گیرد.

و هم اکنون ایرانسل با ایجاد امکان جدید "سری 5 تایی"، این فرصت استثنایی را در اختیار علاقمندان قرار می دهد تا بتوانند با پر کردن 5 فرم مشخصات فردی و رزرو 5 شماره طلایی و یا 5 شماره پشت سر هم، از تخفیف ویژه 33 درصدی استفاده نموده و بجای 750 هزار تومان (بهای 5 سیم کارت طلایی ایرانسل)، تنها 500 هزار تومان بپردازند.

علاوه بر این، مطابق شرایطی که از پیش برای شماره طلایی اعلام شد، با رزرو 5 شماره در "سری 5 تایی"، مبلغ 500 هزار ريال اعتبار به هر یک از شماره های رزرو شده اختصاص داده می شود تا مشترکین بتوانند تا این میزان از کلیه سرویسها استفاده کنند.

برای رزرو 5 شماره طلایی، علاقمندان باید به لینک "سری 5 تایی" در سایت
    کد:
    مراجعه نموده و پس از پر کردن 5 فرم مشخصات فردی، یک "کد شناسه" برای این 5 شماره (سری 5 تایی) دریافت کنند.

همچنانکه پیش از این اعلام شد، ثبت نام تنها زمانی تکمیل می شود که مبلغ مربوطه با ذکر "کد شناسه" ای که پس از پر کردن فرم های مشخصات فردی از سوی سیستم ارائه می شود، تا حداکثر 2 روز کاری پس از انجام رزرو، به حساب 14/234444 بانک ملت به نام شرکت ایرانسل واریز گردد. سایر شرایط رزرو تغییری نکرده و مطابق اعلام قبلی است.

شایان ذکر است که پس از رزرو شماره طلایی و تکمیل ثبت نام، با انتخاب هر یک از طرح های قرمز، آبی یا طلایی ایرانسل، مشترکین بطور خودکار و کاملاً رایگان در قرعه کشی سه اتومبیل BMW و جایزه یک میلیارد ريالی شرکت داده می شوند.

• برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد طرح "شماره طلایی" به سایت اینترنتی ایرانسل به نشانی
    کد:
    مراجعه نمایید.

سرویس جدید "فهرست طلایی"
    ایرانسل با ارائه سرویس های متنوع، ضمن ایجاد امکان استفاده از تسهیلات شبکه تلفن همراه برای تمامی اقشار جامعه، کاربردهای بیشتر و مفیدتری را ارائه می کند. در همین راستا، تا پایان تابستان 86 طبق برنامه پیش بینی شده، سرویس جدید "فهرست طلایی" برای نخستین بار در ایران عرضه می شود تا با استفاده از آن مشترکین بتوانند تعرفه مکالماتشان را کاهش دهند.
    همچنانکه نام این سرویس نشان می دهد، مشترکین می توانند با پرداخت مبلغ اندکی، یک فهرست مختص به خود در سیستم ایرانسل ایجاد کنند و پس از آن با ثبت حداکثر 5 شماره دائمی یا اعتباری ایرانسل در این فهرست، برای مکالمه با آنها از 10 درصد تخفیف برخوردار شوند.
    به یاد داشته باشید که با راه اندازی این سرویس، مشترکین می توانند پس از رزرو شماره های طلایی، در هر زمان که مایل باشند، با وارد کردن "سری 5 تایی ایرانسل" در "فهرست طلایی" خود، در تمامی مکالماتشان با شماره های این فهرست از 10 درصد تخفیف ویژه استفاده کنند!
    کد:

آخر فروم باز meshkiposh2200's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    Nesfe Jahan

پيش فرض خودشه

نه شک ندارم ... بعد از 7 ماه هنوز هیچی !

7ماه و اندی
    منظورت همون دفتر خدمات ارتباطیه ؟! که کارای پستی و اینترنتی و مخابراتی میکنن؟!
    اره همونه

اگه نباشه جاش خالی می مونه Dr.Dolfin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

امنتحان كردم نشد.
    آخه اين چه گوشي ايه كه خريدي؟
    برو يه W960 يا W910 بخر.
    البته هر وقت وارد ايران شد.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    .
    آقا شاهین من که نمیدونستم ایرانسل از این گوشی پشتیبانی نمیکنه.آخه وقتی این گوشی GPRS داره چرا ایرانسل اونو ساپورت نمیکنه؟
    بعد یه سوال امکانش هست که ایرانسل این گوشی رو ساپورت کنه یا اینکه GPRSش برای من بلا استفاده میمونه؟مرسی.

اگه نباشه جاش خالی می مونه azh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

[/QUOTE]شما حتماً توي مشهد هستي.
    مشهد مشكل ارسال پيام داريم.[/QUOTE]

آره من توي مشهدم....دستت درد نكنه...آقا شاهين..
    ولي در عين حال بعضي از دوستان من كه توي مشهد هستند مشكل خاصي ندارند...
    Last edited by azh; 30-07-2007 at 00:11.

آخر فروم باز vahooli's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

آقا یه قسمت فهرست طلایی اضافه شده اما صفحه نداره ! این مال چیه ؟! دیگه فکر کنم این دفعه همون Friend & Family باشه !

آخر فروم باز Maziar_69's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

آقا یه قسمت فهرست طلایی اضافه شده اما صفحه نداره ! این مال چیه ؟! دیگه فکر کنم این دفعه همون Friend & Family باشه !
    اقا یکی به این ایرانسل بگه این همه جایزه رو یه دفعه نده !!!!! اینطوری تموم میشه برای عید چیزی نمیمونه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •