اونقوت چطوری فارسی شده؟
منظورم اینه که فقط گرفتن ماشینها و منوها و... رو فارسی کردن یا حتی دیالوگها رو هم فارسی کردن؟!!! (اخه چطوری دیالوگا میشه فارسیش کرد؟اخه خیلی عباراتش خلاف شئونات اسلامیه
)
اونقوت چطوری فارسی شده؟
منظورم اینه که فقط گرفتن ماشینها و منوها و... رو فارسی کردن یا حتی دیالوگها رو هم فارسی کردن؟!!! (اخه چطوری دیالوگا میشه فارسیش کرد؟اخه خیلی عباراتش خلاف شئونات اسلامیه
)
بله دوست من کاملا فارسی دیالوگ فارسی ماشین ایرانی آهنگهای ایرانی و به جای اون عبارات خلاف شئونات اسلامی یه چیزای دیگه گفتن مثلا ...... نه این چیزا که بد تر
دوستان ببخشید بعد از اینکه Big Smoke رو میکشیم و بازی تموم میشه دیگه چه کارایی میتونیم بکنیم که بازی 100& بشه ؟
شما ميتونيد مراحل فرعي بازي رو انجام بدين تا 100% بشه![]()
مثل:
نوشتن گرافیتی خودتون روی دیوارها در لس سانتوس (به جای گرافیتی گروههای دیگه)
گرفتن عکس از نقاط معین در سان فیرا (وقتی با دوربین عکاسی نگاه کنید به یه سری نقاط خاص یه علامت میبینید)
جمع کردن لگوهای شبیه نعل اسب در لاس ونتورز
تمام کردن مراحل تاکسی,پلیس و آتش نشانی لول آخر
و...
من هم با اين دو نفر موافقم![]()
سلام!اونقوت چطوری فارسی شده؟
)
اومدم دیدم این تاپیک هنوز پابرجاس!بابا ایول! : دی
خب بازی منم فارسیه. نمیدونم کدوم شرکت فارسیش کرده، اما فقط دیالوگهاشون فارسیه. اونم کلمه به کلمه ترجمه شده. منو و چیزای دیگه فارسی نیست.
ولی دوبله vnv عالیه من خودمم دارم
از کجا میشه بازی رو خرید(دوبله فارسی رو)
یکی دوجا رفتم گفت اصلا جی تی ای نداریم....
من از یه CD فروش که خیلی کارش درسته شنیدم که جمع شده.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)