نه برنامه را از روی درایو دیگری اجرا میکنم.
سلام،
آیا راهی هست که بشه دو بار از ویندوز ویستا بک آپ دیسک گرفت؟ (از طریق خود Recovery Managerـی که روی ویندوزم هست)
ممنون
سلام
شما روی xp پسورد دارید؟
مشکل همینه باید برنامه توی ویستا باشه. که پسورد نخئاد.
موفق باشید
سلام ...
من یه ویستا 64 بیتی نصب کردم و مشکلم اینه که dvd رایترم هر دیسکی رو میذارم توش, قسمت burn فعال میشه و دیسکو آماده ی رایت شدن در نظر می گیره.. ولی dvd rom دیسکا رو میخونه ولی اتورانشونو اجرا نمی کنه...کسی می دونه مشکل از چیه!؟؟ تو ویندوز xp هیچ مشکلی ندارم ( با هیچ کدوم از درایوام).
سلام
اینو بخون:
اول . وارد رجيستري بشويد : ( منوی استارت توی سرچ regedit )
دوم . کليد زير را پيدا کنيد :
HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Servic es\CDRom
سوم. براي غير فعال کردن قابليت اجراي اتوماتيک بخش داده مقدار Autorun رو به صفر تغيير بديد .
اگر اين مقدار وجود نداره يک مقدار جديد از نوع DWORD Value بسازيد و اسمشو بذاريد Autorun و به بخش داده اون مقدار صفر رو نسبت بديد.
چهارم. براي اعمال اين تغييرات بايد سيستم خودتون رو راه اندازي مجدد کنيد ( Restart )
نكته .براي فعال كردن مجدد اين خاصيت كافيه به بخش داده مقدار Autorun عدد يک رو نسبت بديد.
در غیر این صورت ویروس اتوران هست.
از این برنامه استفاده کن.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
من میخواهم ویستام رو ریکاوری کنم، میشه لینک آخرین آپدیت ویستا رو بدهید که جدا دانلود کنم؟
Vista Home Premium
فکر کنم باید به طور اتوماتیک توی خود ویندوز آپدیت کنید.
چون من سرچ کردم آپگرید ویستا بود به 7
موفق باشید
سلام..
من این برنامه windows defender رو که دائما آلارم میده ، غیر فعال کردم ...
ولی باز هم آلارم میده... میشه کاری کرد اصلا روی تسک بار دیگه نیاد و آلارم نده؟ ( ویندوز لپتابم کپی هست و تازه نصب کردم)
برو از توی ms config تیکش را بردار.
چه آلارمی میده؟
با سلام
1- ظاهرا برنامه نارسیس با ویندوز ویستا سازگاری نداره، ایا راهی وجود داره که بشه نصبش کرد
2- یه مدتیم هست موقع بالا اومدن ویستا این ارور رو دارم و هرکاری میکنم برطرف نمیشه (حت وقتی cancel رو میزنم )
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)