The 69 eyes ممنون بابت آی دیت، راستی، میشه کلی بگین چه نوع هیروهایی ونگارد میبندین، چه نوع ولدمیر و چه نوع هلم ( لایف میدزده ) ؟؟
یعنی در کل یه فرمول کلی هست، یا نه، نمیشه کلی گفت که مثلا هرکی mele هست، ولدمیر ببنده
The 69 eyes ممنون بابت آی دیت، راستی، میشه کلی بگین چه نوع هیروهایی ونگارد میبندین، چه نوع ولدمیر و چه نوع هلم ( لایف میدزده ) ؟؟
یعنی در کل یه فرمول کلی هست، یا نه، نمیشه کلی گفت که مثلا هرکی mele هست، ولدمیر ببنده
ببین توی forum هایی مثل dota-allstars هیچ چیز درست حسابی گیرت نمیاد. اگه میخوای با بازیکن های درست حسابی حرف بزنی مثلا بازینهای mym , sk , ks یا این clan rank های زیر 10 تو جهان باید بیای یا تو خود ggc باشون بازی کنیو بحرفی . یا باید بری تو forum gosugamers اونجا Postهاشون رو بخونی
hero هایی که قرار آخر بازی به عنوان tank ازشون استفاده بشه . مثل bristle back , axe , centare . ضمنا باید نسبت به hero های جلوت بری واسه item. مثلا وقتی تیم مقابل zeus , cystal maiden , slayer , priestes of the moon و ازین Hero هایی دور زن majic زن داره باید بری برای hood و vanguard به هیچ دردت نمیخوره. vladimirs offer هم باید برایه hero هایی که late gamers هستن و نزدیک زن هستن و یک لول orb effect یا itembuild orb effect دارن بخری که هم چون hero های late gamer کم mana هستن کمکشون میکنه و هم Life steal ش به دردشون میخوره. از این قبیل hero هایی که گفتم میشه Brood Mother یا lycanthrope رو مثال زد .... brood mother که lvl3 ش orb effect هست و lycan هم آیتم ارب افکت sang and yasha رو براش میرن ....
فعلا
خوب حالا برای moon rider, prietes of the moon یابد life stealer ببندیم؟
این shadow هیروی خوبی هست، attack اش زود میره بالا، اما از اون ور چوب خورش ملس هست! چه کارش کنم؟!
برا moonrider من پیشنهاد میکنم Helm ببندی که بعد کاملش کنی خیلی شاخ میشه
بعد اگه دیدی پول خوریت خوبه برو یه butter fly ببند قبل کامل کردن helm of domention
واسه جفتشون یه vanguard برو... خیلی بدردبخوره... از چک خور شدنشون جلوگیری میکنه...
دوست عزیز دو مورد shodow fiend اینجا رو بخون... طرز کارکردشون دقیقا نوشته:
تو صفحه سرچ کن shadow میرسی به shodow fiend(اگه صفحه خیلی بزرگه)..کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام..من تاحالا gg رو تویه گیم نت بازی میکردم..الان میخوام تویه خونه هم نصب کنم..پچ من 1.20e هست میشه بگید باید چه پچی رو بگیرم؟
1.22 بگیر فقط بگم 1.22 باید بیای روم 2 معمولا افرادی که 1.22 میریزن میان روم 1 بعد میبینن هیچکس نیست میکننش 1.21 ولی تو روم 2 بازیکن زیاده
ااره ونگارد بعد بستن Helm خوبه
باید براش satanic , black kings bar بخری. هم به lvl6 زدنت کمک میکنه. هم به heal by hit و هم hitpoint میده بت
agree.فقط یادت نره black kings bar و Power treads هم ببندی
کاملا غلط.just bkb
خیر....
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)