تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 495 از 755 اولاول ... 395445485491492493494495496497498499505545595 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,941 به 4,950 از 7541

نام تاپيک: سوالات و مشکلات جزئی در مورد هر نوع چاپگـــــــــر

پروفشنال fouad-pes's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

سلام
    من یه اپسون CX4700 دارم که 8-9 ماه پیش کارتریجش تموم شد و تا اینکه یک هفته قبل به فکر خرید کارتریج افتادم. اما نه این کارتریج های معمولی بلکه جوهرهایی که به صورت لیتری بفروش میرسن. بالاخره اونا رو با این جوهر ها پر کردم و کامپیوتر اونا رو خالی نشون میده. گفتم شاید کارتریج خراب باشه. رفتم کارتریج سیاه Meva رو خریدم و گذاشتم ولی بازم پیغام خالی بودن جوهر رو میده. میشه بگین مشکلش چیه؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2005

پيش فرض

سلام مجدد
    اقا گفتم شاید پستی که زدم کسی ندیده دوباره بگم شاید جواب بگیرم.

سلام
    من یه مشکل بعد ار خرید کارتریج قابل شارژ و جوهر هر دو از مارک Wox دارم. مدل پرینتر من canon pixma mp630 هست . ومشکل اینه که فقط در عکسهای که زمینه رنگ مشکی دارن بعد از چاپ عکس خط های عجیب غریبی مشاهده میشه در صورتی که اگه مثلا برم تو paint ویندوز و یک صفحه کامل مشگی درست کنم و پرینت کنم این خط ها ایجاد نمیشه !! از درست شارژ کردن کارتریج هام اطمینان دارم ولی نمیدونم چرا اینجوری میشه . 6-5 بار clening , deep cleaning ردم ولی نتیجه ای حاصل نشد. نمونه عکس هم اپلود کردم دوسنان متخصص و باتجربه ببینن بلکه مشکل پیدا بشه .

----- >> [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] <<------
    ----->> [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] <<------

کاربر فعال انجمن پرینتر و اسکنر mohammad.t's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

سلام مجدد
    اقا گفتم شاید پستی که زدم کسی ندیده دوباره بگم شاید جواب بگیرم.
    توي همون عكسي كه ميگيد مشكل نداره هم وجود داره اين خط ها. به نظر چند تا از نازل هاي مشكي هد پرينتر شما مسدود شدند. چندين بار هد كلين و ديپ كلين و ... بزنيد تا حدود 20-30 مرتبه.اگه حل نشد بايد فكري كرد!.

----------------------------------------------------------------------------------------------
    دوستاني كه منتظر جواب بنده حقير هستند يه چند روز وقت نكردم سر بزنم يه جوري خبرم كنيد اگه بلد باشم پاسخ بدم بهتون

ممنون

4. این کاربر از mohammad.t بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سوال من در مورد اچ پی 1320 است.
    ویندوزم 7 64 بیت
    پرینتر رو که با کابل usb وصل کردم خودش از طریق اینتر نت درایور رو نصب کرد و کار هم میکنه .
    اما توی قسمت نرم افزار پرینتر که میری تو قسمت Qualityرزولیشن 300 و600 هستش.چطور میتونم براش Quality چاپ رو 1200 تعریف کنم.؟
    در ضمن نرم افزار صرفا" برای ویندوز 7 تو سایتش نیست و فرمتی که نصب میشه PCL5 هستش.

تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

سلام
    من یه اپسون CX4700 دارم که 8-9 ماه پیش کارتریجش تموم شد و تا اینکه یک هفته قبل به فکر خرید کارتریج افتادم. اما نه این کارتریج های معمولی بلکه جوهرهایی که به صورت لیتری بفروش میرسن. بالاخره اونا رو با این جوهر ها پر کردم و کامپیوتر اونا رو خالی نشون میده. گفتم شاید کارتریج خراب باشه. رفتم کارتریج سیاه Meva رو خریدم و گذاشتم ولی بازم پیغام خالی بودن جوهر رو میده. میشه بگین مشکلش چیه؟
    فؤاد عزيز!
    دستگاه اپسوني كه 8-9 ماه بي استفاده مونده باشه احتمال خوب پرينت كردنش حدود 20 درصد هست(خوش بينانه گفتم) اگه هدش خراب شده باشه به دردسر و هزينه اش نمي ارزه.
    در مورد خالي نشون دادن ميشه بيشتر توضيح بدي؟‌ الان ارور كارتريج داري ؟‌پرينت ميكنه يا نه.
    اتصالات پرينتر و كارتريج ها رو تميز كنيد.

7. این کاربر از mohammad.t بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Mo5tafa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    توی یه شبکه محلی چندین کامپیوتر از پرینتر متصل به کامپیوتر A که برای اونها به اشتراک گذاشته شده استفاده می کنند.
    کامپیوتر های داخل شبکه خیلی سریع تر از کامپیوتر A پرینت می گیرند!!!
    وقتی بررسی کردم دیدم بعد از صدور دستور پرینت توی پنجره ی print queue اول Spool می کنه و بعد پرینت،‌فکرم می کنم ایراد همینجاست که حتما اول اونرو spool‌می کنه (احتمالا روی دیسک) حالا توی تنظیمات پرینترهم گشتم اما جایی رو پیدا نردم که این Spooling‌رو بتونم غیرفعال کنم!

تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

سلام
    توی یه شبکه محلی چندین کامپیوتر از پرینتر متصل به کامپیوتر A که برای اونها به اشتراک گذاشته شده استفاده می کنند.
    کامپیوتر های داخل شبکه خیلی سریع تر از کامپیوتر A پرینت می گیرند!!!
    وقتی بررسی کردم دیدم بعد از صدور دستور پرینت توی پنجره ی print queue اول Spool می کنه و بعد پرینت،‌فکرم می کنم ایراد همینجاست که حتما اول اونرو spool‌می کنه (احتمالا روی دیسک) حالا توی تنظیمات پرینترهم گشتم اما جایی رو پیدا نردم که این Spooling‌رو بتونم غیرفعال کنم!
    Print Spooler رو توي قسمت سرويس ها اگه بريد مي بينيد مربوط به خود ويندوز هست و جلوش مايكروسافت نوشته. اگه غير فعال بشه اصلا پرينتر كار نمي كنه!

پروفشنال Mo5tafa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض SPool

Print Spooler رو توي قسمت سرويس ها اگه بريد مي بينيد مربوط به خود ويندوز هست و جلوش مايكروسافت نوشته. اگه غير فعال بشه اصلا پرينتر كار نمي كنه!
    خوب اینو که خودمم می دونم، اتفاقا غیر فعالش کردم و همین اتفاق افتاد
    من می خوام بدونم چیکارش کنم که Spool نکنه، آخرشم ویندوز عوض می کنم، فک کنم

پروفشنال fouad-pes's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

فؤاد عزيز!
    دستگاه اپسوني كه 8-9 ماه بي استفاده مونده باشه احتمال خوب پرينت كردنش حدود 20 درصد هست(خوش بينانه گفتم) اگه هدش خراب شده باشه به دردسر و هزينه اش نمي ارزه.
    در مورد خالي نشون دادن ميشه بيشتر توضيح بدي؟‌ الان ارور كارتريج داري ؟‌پرينت ميكنه يا نه.
    اتصالات پرينتر و كارتريج ها رو تميز كنيد.
    منظورم اینه که همون پیغام و شکلی که برای کاتریج خالی نشون میده رو با پر کردن کاتریج هم میده.
    هیچ امیدی نیست بتونم درستش کنم؟
    دفعه قبل هم همین مشکل پیش اومد،با کاتریج پره پر بردم نمایندگی، یه 30-40 تومن گرفتن با کاتریج خالی خالی تحویل دادن!
    اگه نمی ارزه درستش کنم، چی پیشنهاد میدید؟ سقف قیمت هم 160 تومن. البته میخوام هم پرینت بگیره و هم کپی و ضمن اینکه با ویندوز 7 64 بیتی سازگار باشه.

تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

منظورم اینه که همون پیغام و شکلی که برای کاتریج خالی نشون میده رو با پر کردن کاتریج هم میده.
    هیچ امیدی نیست بتونم درستش کنم؟
    دفعه قبل هم همین مشکل پیش اومد،با کاتریج پره پر بردم نمایندگی، یه 30-40 تومن گرفتن با کاتریج خالی خالی تحویل دادن!
    اگه نمی ارزه درستش کنم، چی پیشنهاد میدید؟ سقف قیمت هم 160 تومن. البته میخوام هم پرینت بگیره و هم کپی و ضمن اینکه با ویندوز 7 64 بیتی سازگار باشه.
    اين 8-9 ماه بحث هد هست حتي اگه كارتريج نو روي دستگاه بذاريد باز هم دستگاه پرينت نخواهد كرد چون هد احتمال زياد خشك شده.
    من اين قسمت رو متوجه نشدم كارتريج رو شارژ كرديد؟‌كارتريج هاي اصل اپسون يا meva ماديران يكبار مصرف هستند و قابليت شارژ ندارند.
    الان با تغيير قيمت ها و ... زياد مورد خوبي توي ذهنم ندارم شايد اچ هاي مدل 1050 يا 2050 به كار شما بيان.درايورهاي 7 64 رو داره باقيش رو نمي دونم.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •