تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 495 از 848 اولاول ... 395445485491492493494495496497498499505545595 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,941 به 4,950 از 8471

نام تاپيک: ADSL Parsonline / شرکت پارس آنلاین

پروفشنال feranko724's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2016
    محل سكونت
    $$$

پيش فرض

کلا پارس آنلاین سیستمش جوریه که به صورت هدفمند برای مشتری های پر مصرف تخفیف میزنه رو بسته ها. مثلا من مصرفم حدودا روزی 2.5 گیگ هست و تا حالا چند بار بسته 100 گیگ رو برام با تخفیف 20 درصد زده در حالی که دوستم که مصرف زیادی نداره هیچ تخفیفی توی پنلش نیست. تخفیف همگانی هم بخواد بزنه بازم هدفمنده و فقط برای یه استان خاص تخفیف میزنه که اونم فکر میکنم مصرف کلی اون استان اگه زیاد باشه تخفیف میزنن. در کل سیستم عجیبیه نمیدونم چرا نمیاد مثل شاتل هر 2 3 ماه یه تخفیف همگانی واسه کل کشور بزنه
    دوستمون راست میگه من خودم بااینکه سرویس شبانه دارم ولی چون توروزم مصرف دارم توپنلم تخفیف حجم خورده بهم مشکلی ندارم پارس عالی البته ازنظرمن

اگه نباشه جاش خالی می مونه amirdiba's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

کلا پارس آنلاین سیستمش جوریه که به صورت هدفمند برای مشتری های پر مصرف تخفیف میزنه رو بسته ها. مثلا من مصرفم حدودا روزی 2.5 گیگ هست و تا حالا چند بار بسته 100 گیگ رو برام با تخفیف 20 درصد زده در حالی که دوستم که مصرف زیادی نداره هیچ تخفیفی توی پنلش نیست. تخفیف همگانی هم بخواد بزنه بازم هدفمنده و فقط برای یه استان خاص تخفیف میزنه که اونم فکر میکنم مصرف کلی اون استان اگه زیاد باشه تخفیف میزنن. در کل سیستم عجیبیه نمیدونم چرا نمیاد مثل شاتل هر 2 3 ماه یه تخفیف همگانی واسه کل کشور بزنه
    والا من مصرفم از شما بالاتره از این چیزا ندیدم تو این سالهتا جز دو مورد که خریدم

3. 2 کاربر از amirdiba بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

بحث من اینه اینا هیچ خدماتی نمیدن 100 گیگ میده 140 تومن برا منم هست 3 ماهه ! گرون داره میده!
    های وب ارزون تره!
    شاتل هم اپلود سنتر و دانلود سنتر داره اصلا نیازی به تخفیف و این چیزا ندارن کاربرهاش!
    اینا اصلا هیــــــــــــــــچی ندارن!
    کسی هم صداش در نمیاد!
    جشنواره بخوره تو سرتون ! 4 تا خدمات معرفی کنید! بسته ویژه همیشگی اپلود سنتر دانلود سنتر!
    به خدا پول تو جوب میریزه اون کسانی که های وب شاتل اسیاتک خدمات میده بهش دارن از اینا میگیرن!
    بنده یه متنی مینویسم حالا هر کسی هم تونست زود تر متن و تایپ کنه بزنه با فن و بیان قوی ! هر کسی زد دمش گرم به خودش حال داده
    Last edited by apple021; 06-07-2017 at 18:18.

اگه نباشه جاش خالی می مونه 880446534's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

منم که رفتم سرویس عوض کردم (چندتا پست بالاتر گفتم) دلیش همین تخفیفات پنلی بود، داخل پنلم سرویس یه سرویس 2 مگ شبانه 1/3 با 48 گیگ ترافیک یک ساله رو که قیمتش 206 تومن بود رو 88 تومن داد (با مالیات 96-97 تومن شد) .
    خریدمش.

Sent from my C5303 using Tapatalk
    Last edited by 880446534; 06-07-2017 at 18:21.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2014

پيش فرض

تماس بگیرید.براتون فعال کنند.

Sent from my ASUS using Tapatalk
    زدم میگن باید از سایت اقدام کنید :|

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2017

پيش فرض

سلام، دوستان این قضیه نصف شدن قیمت ترافیک داخلی چیه ؟ قیمت سرویس ها که تغییری نکرده، کسی میدونه ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه Omid-HD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2016
    محل سكونت
    سکونتگاه

پيش فرض

سلام دوستان

این قضیه نویز خط چیه؟

توی روز و در هنگامی که توی ساعات غیر رایگان هستم، خط بنده سالمه.

اما دقیقا توی ساعات رایگان 5 تا 8 صبح (این تایم رایگان برای سرویس جشنواره است) خط بنده دچار نویز میشه!!!

خود پارس آنلاین این نویز رو ایجاد می کنه؟

متاسفانه هر شب توی ساعت 5 تا 6 صبح خواب هستم و 6 صبح بیدار میشم و با 1585 تماس می گیرم و کارمندش میگه خط شما نویز داره و از طرف شرکت خودشون با یه چیزی ور میره و سرعت دانلود دوباره درست میشه.

به نظر شما چکار کنم که این شرکت اون تایم 3 ساعت رایگان رو مثل آدم سرویس بده و اون یک ساعت اول (یعنی 5 تا 6) رو هم سرعت یک مگ بده و دیگه 500 کیلو سرعت نده؟
    Last edited by Omid-HD; 07-07-2017 at 05:43.

اگه نباشه جاش خالی می مونه L05T's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

دوستان شما وضعیت پینگتون چطوره؟
    من تقریبا 1 ماهه اومدم پارس
    اول که نت وصل شد پینگ 8.8.8.8 روی 130 بود پروفایل گیم فعال کردم رسید روی 110 تقریبا
    بعد یهو نت ریخت به هم، یه مدت افتضاح بود
    الان روی 150 هست
    توی گیم ولی تا 200 هم میرسه

کاربر فعال شبکه اینترنت و سرویس های آنلاین
    تاريخ عضويت
    Oct 2015

پيش فرض

سلام دوستان

این قضیه نویز خط چیه؟

توی روز و در هنگامی که توی ساعات غیر رایگان هستم، خط بنده سالمه.

اما دقیقا توی ساعات رایگان 5 تا 8 صبح (این تایم رایگان برای سرویس جشنواره است) خط بنده دچار نویز میشه!!!

خود پارس آنلاین این نویز رو ایجاد می کنه؟

متاسفانه هر شب توی ساعت 5 تا 6 صبح خواب هستم و 6 صبح بیدار میشم و با 1585 تماس می گیرم و کارمندش میگه خط شما نویز داره و از طرف شرکت خودشون با یه چیزی ور میره و سرعت دانلود دوباره درست میشه.

به نظر شما چکار کنم که این شرکت اون تایم 3 ساعت رایگان رو مثل آدم سرویس بده و اون یک ساعت اول (یعنی 5 تا 6) رو هم سرعت یک مگ بده و دیگه 500 کیلو سرعت نده؟
    اگر نوسان snr دارید زنگ بزنید تا درست و حسابی درستش کنند

وارد استاتوس مودم بشید و خودتون snr رو ببینید.در طول روز چندبار رفرش کنید و ببینید نوسان شدید داره یا نه

اگر دیدید نوسان شدید داره زنگ بزنید به 02182208000 تا درستش کنند

11. این کاربر از محمد7966 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه STTIGER's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

دوستان شما وضعیت پینگتون چطوره؟
    من تقریبا 1 ماهه اومدم پارس
    اول که نت وصل شد پینگ 8.8.8.8 روی 130 بود پروفایل گیم فعال کردم رسید روی 110 تقریبا
    بعد یهو نت ریخت به هم، یه مدت افتضاح بود
    الان روی 150 هست
    توی گیم ولی تا 200 هم میرسه
    دقیقا منم وضعم همینه. من به خاطر همین پینگ حدودا 2 ماه پیش از شاتل اومدم پارس آنلاین اون موقع پینگ با 8.8.8.8 120 بود و وقتی پروفایل گیم فعال کردم شد 100 . عالی بود. تا این که حدودا 1 ماه پیش وضع نت خراب شد از اون موقع شده 150 160 اونم با پروفایل گیم :| تو بازی هم میشه 180 190 :| یه اینترنت با ثبات پیدا نمیشه آدم نمیدونه چکار کنه!
    در مورد این قضیه پینگ هم زنگ زدم بهشون بعد از کلی پاسکاری و وصل کردن به پشتیبانی تهران، طبق معمول چسبوندنش به نویز خط!!!!!

13. این کاربر از STTIGER بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •