بله از سر خط تست گرفتم حتي با دو تا مودم مختلف تست كردم اتفاقا خط ديگه اي هم دارم از مخابرات بدونه هيچ مشكلي با كمترين نويز ممكنه سرويس دارم
بله از سر خط تست گرفتم حتي با دو تا مودم مختلف تست كردم اتفاقا خط ديگه اي هم دارم از مخابرات بدونه هيچ مشكلي با كمترين نويز ممكنه سرويس دارم
اقا يكي لطفا جواب بده
Last edited by bahram_milad; 22-08-2016 at 21:22.
سلام
دوستان من یک ساله از ART 5 استفاده می کنم که تو این مدت سرعتم رو حداکثر سرعت بسته شده بود ولی از دیشب سرعت رو روی 1 مگ بستن و دانلودم افتضاح شده. حتی فروم رو به زور باز کردم
کسی همچین مشکلی داره؟
من نظر شخصی خودم رو میگم در پاسخ به دوستانی که میخوان art بگیرن .
من فک میکنم خرید یه سرویس اکو پایه و اضافه کردن 2 بسته 100 گیگی خیلی بهتر باشه از خرید art نامحدود .
الان اگر شما art 5 بگیرین ماهی 63 تومن هست در خوشبینانه ترین حالت شما میتونین 50-40 گیگ دان کنید بعدش شدید محدود میشین طوری که احساس روانی شدن بهتون دست میده اما اگر 2 بسته 100 گیگی 100 روزه میشه 110 تومن میتونین با خیال راحت هم دانلود کنید هم نگران این نباشین که محدود بشین .
کنارش هم یه بسته شاتل لند میخرین اگر دیتای بازی ها رو میخواین یا بیشتر دنبال برنامه هستین برای جفتش خوبه راضی کننده ست یه جورایی !!!!!!
اما اینکه تصور کنید برین art 5 بخرین صبح تا شب دانلود کنید کاملا اشتباهه و این isp این اجازه رو به شما نمیده یه چیزی ثابت شده ست ...
من خودم دو تا خط شاتل دارم اون یکیش اکر 512 هست چند گیگ بیشتر نداره بعد از دوشب دانلود تا اخر ماه محدود میکنه اما این خط که اصلی هست روش 400 گیگ داره خیلی ارزون اگر بسته بخرین گیگی 540 در میاد که خیلی ارزونه من نظرم این هست طرف art نرین .
خیلی هم خوش شانسین که تا 10 شهریور تمدید کرده راحت میشه خرید من از اون موقعی که 200 گیگ خریدم دیگه استرس تموم شدن حجم ندارم یعنی کاملا دیگه ندارم چون خیلی واقعا ارزون در اومده با این تخیفیف ها اخیر که گذاشته .
امشب اوضاع دانلود بسیار خراب.... پکت لاست هم که پا برجا!
نماوا هم با تلويزيون پخش نميكنه
Sent from my iPhone 6 using Tapatalk by Javad
پکت لاست ؟ کدوم شهری ؟
دوستان دانلود شبانه شاتل رایگان هست؟میصرفه یا اینکه سرعتو میارند پایین؟
ریت دانلود من با IDM از سرور داخلی همیشه 1400 بوده الان شده 250!!!!!!
خیلی کم شده تازه سرور داخلیه!!!!!!!!!!!
دوستان من سرعت دانلودم همون طور که تو پست بالا هم گفته بودم شده بود 300 کیلوبایت بر ثانیه الان مودممو ریبوت کردم درست شد شما هم همین کارو انجام بدین .
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)