تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 495 از 752 اولاول ... 395445485491492493494495496497498499505545595 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,941 به 4,950 از 7517

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید هدفون و هدست و هندزفری مناسب

کاربر فعال هدفون salar_221's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

با سلام.
    فعلا کابل دیگه ای موجود نداشتن ولی سفارش دادم برام بیارن.برای همین فعلا مجبور شدم یه تبدیل 1/4" بگیرم (مدل DAIYO( البته نوشته 24k plated gold ولی معلوم نیست واقعیه یا نه و یا اینکه اتصالش کامل هست یا نه.تا کابل و یا امپ برسه فعلا اجبارا همینطور سر میکنم.
    همونطور که گفتین برای burn in از اهنگهای کلاسیک استفاده خواهم کرد .سعی میکنم flac های یانی رو هم پیدا کنم چون فقط رو mp3 دارم.
    برای تهیه hd800 از شرکت نامداران اقدام کردم به مبلغ 2060000 تومان .البته چون بار اولم نبود ازشون خرید میکردم تخفیف هم دادن.البته ناگفته نماند که خیلی هم زحمت کشیدن برای تحویلش که جای تشکر داره.

2. این کاربر از salar_221 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه ͏ Mehran ͏'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    Iran, Tehran

پيش فرض

سلام دوستان عزیز
    دیدم جمع اساتید جمع ئه گفتم منم یه سوال بپرسم

بنده دنبال earbud خوب هستم که passive هم باشه . چه مدلی تو ایران پیدا میشه و چه قیمته ؟ البته من بین 40 تا 120 میخوام اما اگه مدلی هست که گرون تر هست و اما خیلی بهتره بی زحمت بگید

تشکر فراوان

---------- Post added at 07:32 PM ---------- Previous post was at 07:30 PM ----------

راستی یه همچین هدست های جمع و جوری تو ایران پیدا میشه که با کیفیت و بی سیم باشه ؟!
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

کاربر فعال هدفون salar_221's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

ممنون اقا رضا
    قابل شما و دوستای عزیز رو نداره البته که اقا رضا معرف و مشوق برای خرید این هدفونهای خوب برای ما هستن که با تجربیاتشون ما رو راهنمایی میکنن.بازم ممنون از کمک ها و راهنمایهاتون اقا رضا.
    راستی اقا رضا یه هدفون بهم معرفی و پیشنهاد دادن که گفتم حتما شما رو در جریان بزارم که فکر کنم قبلا شنیدین و تحقیق هم کردین در بارش.اگه میشه برای ما هم یه توضیحاتی در بارش بدین .یکی از محصولهای سنهایزر هست که گویا جدیدا تولید شده به نام sennheiser he90 .
    بازم ممنون

5. 2 کاربر از salar_221 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن MP3 Player rezaomido's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

با سلام.
    فعلا کابل دیگه ای موجود نداشتن ولی سفارش دادم برام بیارن.برای همین فعلا مجبور شدم یه تبدیل 1/4" بگیرم (مدل DAIYO( البته نوشته 24k plated gold ولی معلوم نیست واقعیه یا نه و یا اینکه اتصالش کامل هست یا نه.تا کابل و یا امپ برسه فعلا اجبارا همینطور سر میکنم.
    همونطور که گفتین برای burn in از اهنگهای کلاسیک استفاده خواهم کرد .سعی میکنم flac های یانی رو هم پیدا کنم چون فقط رو mp3 دارم.
    برای تهیه hd800 از شرکت نامداران اقدام کردم به مبلغ 2060000 تومان .البته چون بار اولم نبود ازشون خرید میکردم تخفیف هم دادن.البته ناگفته نماند که خیلی هم زحمت کشیدن برای تحویلش که جای تشکر داره.
    سلام به شما
    دقیقآ متوجه منظورتون از کابل نشدم که تکلیفش چی شد یعنی اینکه سفارش کابل جداگانه دادید؟ یا از کابل فابریک استفاده میکنید؟

مهم نیست که تراکها خیلی باکیفیت باشند اما بهتره که باشه

چقدر تخفیف گرفتید؟
    و آخرین سوال البته ببخشید که زیاد شد:
    متوجه زحمت شرکت نامداران برای تحویل هدفون نشدم مگه چیکار کرده بودند؟

شما هم موفق باشید.

7. این کاربر از rezaomido بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

سلام دوستان عزیز
    دیدم جمع اساتید جمع ئه گفتم منم یه سوال بپرسم

بنده دنبال earbud خوب هستم که passive هم باشه . چه مدلی تو ایران پیدا میشه و چه قیمته ؟ البته من بین 40 تا 120 میخوام اما اگه مدلی هست که گرون تر هست و اما خیلی بهتره بی زحمت بگید

تشکر فراوان

---------- Post added at 07:32 PM ---------- Previous post was at 07:30 PM ----------

راستی یه همچین هدست های جمع و جوری تو ایران پیدا میشه که با کیفیت و بی سیم باشه ؟!
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    سلام به شما
    شما هم به جمع ما خوش آمدید

پیشنهاد خوب برای Earbud:
    Sennheiser MX980
    که یکی از بهترینهای این استایل هست و همینطور چند مدل دیگه که الان مدل دقیقشون خاطرم نیست ولی این یکی فراموش نشدنی ترینشونه و احتمال زیاد باید سفارش بدید به نمایندگی سنهایزر تا براتون موجود کنند

اما بهترین این استایل و موجود و ارزون قیمت به نظرم Sony Mdr-E10LP هست

در مورد استایل هدست مورد نظرتون بله و میتونید یه نگاهی هم به Nokia BH505 بکنید

شما هم موفق باشید.

9. 2 کاربر از rezaomido بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه mrm88's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام..ممنونم بابت مشورت‌هاتون..من هول‌هولکی یه هدفون خریدم..البته هول‌هولکی سعی کردم چیز بدی نگیرم..تو پایتخت یه بابایی با گارانتی avasun هدفون klipsch image s4 رو می‌گفت 120000، پررو هرچی بش گفتم عمو جان قیمتش این نیست گوش نکرد، آخرسر رفتم طبقه دوم همون فروشگاهه با گارانتی "آرتافرورد" خریدم 100000تومن. فقط این‌که امیدوارم اصل باشه که این همه انرژی که گذاشتم هدر نشه!

کیفیت جالبی نداره ساختش، اما صداش از صدای creative EP630 خیلی طبیعی‌تر بود، باس که نداشت اولش، الآنم که باش یه دو ساعتی ‌rock پلی کردم که مثلن burn in شه، باز هم باس خیلی زیادی نداره، البته بهتر، اون کریتیو با اون باسش که الان درک می‌کنم اغراق شده‌ست پدر گوشم رو درآورده بود. درکل من که سواد این کار رو ندارم، لاکن صداش به صدای طبیعی آلات موسیقی نزدیک‌تره، لازم هم نیست که واسه جزئیات صدا رو خیلی زیاد کنی - آن‌چنان که با هدفون Ep630 بایست می‌کردم- خلاصه فعلن که خوبه، ولی تفاوت عظیمی حس نکردم، که شاید مال اینه که گوشم تربیت نشده.. v-jays هم کلی پرسیدم، کسی نداشت، منم که هول، گفتم همین klipsch S4 رو می‌خرم. الانم گذاشتم چنتا آهنگ راک پلی شه که آب‌بندی شه، بلکم صدای باسش یه‌ذره درآد. درکل بد نیست، ضمنن قوطی نگه‌داری هدفونشم خیلی باحاله.

الان تو کف اینم که اصله یانه!؟
    ضمنن نمی‌دونم ذکر قیمت قانونیه یا نه، اگر نیست بگید پاکش می‌کنم.
    دوست عزیز من از همون طبقه همکفیه خریدم البته S4i ولی با گارانتی آرتافرورد! اولش قرار بود آواسان باشه ولی ظاهرا اینا هردو تو همون پایتخت و کنار هم و باهم کار میکنند پس اگر با این گارانتی گرفتی چون هنوز پارت اولشونه و ضمن اینکه بغیر از من چندتا از دوستان هم خریدند نگران نباش اصله!

نگران نباشید ظاهرآ تمام هدفونهای موجود این برند اصل هستند و قبلآ هم گفته شده که این هدفون حتی اصلش هم کیفیت ساخت خوبی نداره و اگه داشت مطمئنن به این قیمت دست ما که نمی رسید و باید حداقل دو برابر هزینه می کردیم
    موافقم یکی از ایراداتی که به برند کلیپش در مورد مدل های Image S4،Image S4i،Image S5i وارده کیفیت ساخت نه چندان خوب متناسب با قیمتشه البته نه اینکه بد باشه بلکه به عنوان مثال در حد یه محصول 40-50 دلاری نه 80 تا 120 دلاری اما خوب وقتی راجب کیفیت صدا صحبت می کنیم بیشتر به قیمتش شبیه میشه و ضعف کیفیت ساختشو با صدای خوبش تاحدودی میپوشونه!

اقا رضای گل فکر کنم یه سوتفاهمی شده چون بنده از بین کریتیو و سونی فیلیپس منظورم هدفون تو گوشی بود هر چند از توضیحاتتون در مورد پلیر استفاده کردیم !نظرتون در مورد ex35سونی و کریتیو830چیه اصلا زیر 70تومن تفاوت زیادی وجود داره چون یه دوستی به ما گفت ای پی 630 که 16 تومن هست با 830 فرق چندانی نداره!باز هم ممنونم که لطف میکنید
    شما یه نگاهی هم به هدفون پاناسونیک مدل های HJE350 و HJE300 بنداز تا تفاوت صدا با EP630 رو متوجه بشی.

11. 2 کاربر از mrm88 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

ممنون اقا رضا
    قابل شما و دوستای عزیز رو نداره البته که اقا رضا معرف و مشوق برای خرید این هدفونهای خوب برای ما هستن که با تجربیاتشون ما رو راهنمایی میکنن.بازم ممنون از کمک ها و راهنمایهاتون اقا رضا.
    راستی اقا رضا یه هدفون بهم معرفی و پیشنهاد دادن که گفتم حتما شما رو در جریان بزارم که فکر کنم قبلا شنیدین و تحقیق هم کردین در بارش.اگه میشه برای ما هم یه توضیحاتی در بارش بدین .یکی از محصولهای سنهایزر هست که گویا جدیدا تولید شده به نام sennheiser he90 .
    بازم ممنون
    خواهش میکنم دوست من
    مرسی از لطف شما و مبارک خودتون باشه

هدفون مورد نظر شما دیگه تولید نمیشه و الان نزدیک به 10 ساله که از رده خارج شده هر چند که این هدفون الکترواستاتیک هست و به تعداد بسیار کمی تولید شده بود و تا جایی که خاطرم هست سنهایزر بین سالهای 1988 الی 1999 هدفونها و تجهیزات زیادی رو از رده خارج کرد که بین اونها می شه مدلهای بسیار موفقی مثل همین HE90 و HE60 رو مثال زد بعد از سال 2000 سنهایزر که نزدیک به 10 سالی رو خونه تکونی کرده بود کمتر مدلهای نزدیک به هم تولید کرد و سعی کرده مدلها رو نگه داره هر چند که نگه داری یک مدل هدفون هزینه بسیار سنگینی برای یک برند داره و هزینه ها براشون فرقی نمیکنه که فرد می خاد پرداخت کنه یا یک برند مشهور و پرسابقه

به هر حال این مدل بدون آمپ گرون قیمت همراه خودش که بیشتر با اون هماهنگ هست ارزش چندانی نداره هر چند که اگر موجود باشه بی شک دست دوم هست البته معمولآ کالاهای لوکس و گرانقیمت ، دست دومشون از نظر ظاهر و باطن فرق زیادی با آکبند ندارند و با قیمت توافقی فروخته خواهد شد

درمورد خصوصیات صوتیش که هیچ نیازی به توضیح نیست جزء یک جمله که Audiophile ها این هدفون رو خطاب می کنند:
    تاج سنهایزر

صدای بیس این هدفون بسیار بسیار عمیق و پرجزییات و با تمام خصوصیات یک اسپیکر الکترواستاتیک هست نه حتی یک هدفون الکترواستاتیک و مید که بسیار گرم و جذاب و به معنای واقعی ناب در حد یک جفت اسپیکر به خوبی تنظیم شده در یک سالن آکوستیک بزرگ و حرفه ای و های که ، رویایی و به حدی جزییات در این بخش از پاسخ فرکانسی اون وجود داره که تصورش رو نمی شه کرد با اون رنج وسیع پاسخ فرکانسی یکدستی که داره که چیزی در حدود 7 الی 100K هست بعید می دونم جزییاتی از صدا ، از تربیت شده ترین گوشها و حساس ترین گوشها ، از دست بره و شنیده نشه
    در کل هدفون LIVE , LIVE , LIVE یکی از رویایی ترین هدفونهای All Time هست که لحظه به لحظه شنیدن با اون می تونه شاهکاری به معنای واقعی از اجرای ناب و همیشه زنده یک کنسرت بسیار بزرگ موسیقی باشه
    و تا یادم نرفته بگم که این هدفون هم سلطان بلامنازع اون خصوصیت دوست داشتنی من یعنی Soundstage در بین تمام هدفونهای الکترواستاتیک هست که چون تجربه شخصی از صداش نداشتم نمی تونم دقیقا بگم چقدر گسترده هست اما HD800 که بیش از 4 متر Soundstage داره در مقام مقایسه گفته شده که از این هدفون بسیار سرتره

چند سوال کوچولو (منظورم از کوچولو دلم بود) : (:
    ===================
    به شما چه قیمتی پیشنهاد شده؟
    با آمپ یا آمپ جداگانه؟
    موجود هست یا . . .؟
    لامپ های استوک روشه یا تعویض شده؟
    چند لامپ سوزونده؟
    لامپ استوک اضافه همراهش هست و اگه هست چند سری؟
    سوکتهای لامپ سالم هستند؟
    هر دو جک آمپ اکتیو هستند؟
    DAC آمپ سالمه؟
    پد استوک داره یا تعویضی هست؟
    همینطور هدباند؟
    وضعیت فیزیکی پد و هدباند فعلیش چطوره؟
    به شرط هیچ گونه خش و ضربه خریداری میشه؟
    امکان ارسال ویدیوی خصوصی ازش هست صرفآ جهت رویت و سلامت هدفون و آمپ؟

اگه شما خریدار اون نیستند خوشحال می شم اون فروشنده رو به من معرفی کنید من برمیدارم

شما هم موفق باشید.

13. 3 کاربر از rezaomido بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه claud's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

بازم ممنون به نظر شما از بین MDR-EX50LP/Rو MDR-ED12LP/Rوex35کدوم یکی کیفیت صدای بهتری دارن ؟ اصلشون تو بازار پیدا میشه؟

تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

دوست عزیز mrm88ممکن بفرمایید این مدلای پاناسونیکHJE350 و HJE300 رو از کجا پیدا کنم ؟اگه ادرس قیق دارید پیغام کنید لطفا گشتم نبود

تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

دوست عزیز mrm88ممکن بفرمایید این مدلای پاناسونیکHJE350 و HJE300 رو از کجا پیدا کنم ؟اگه ادرس قیق دارید پیغام کنید لطفا گشتم نبود

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •