دوستان برای تلویزیون دیجیتال آنتن بوستر دار سیماران که همون قدیما داشتیم والانم همه دارن بهتره یا این آنتن های رومیزی که بین 20 -30 db قدرت دارن؟ لطفا اگر اطلاعات دقیق دارین جواب بدین چون واسم مهمه
دوستان برای تلویزیون دیجیتال آنتن بوستر دار سیماران که همون قدیما داشتیم والانم همه دارن بهتره یا این آنتن های رومیزی که بین 20 -30 db قدرت دارن؟ لطفا اگر اطلاعات دقیق دارین جواب بدین چون واسم مهمه
مشکلی نداره. ولی بالای خونه باشه بهتر میکشه.
من میخوام یه گیرنده دیجیتال استفاده کنم.تابحال با ماهواره شبکه های اصلیو میگرفتم.رو آنتن مرکزیمون دیش ماهواره هست.بنظرم راهی ندارم جز استفاده از یه آنتن رومیزی چیزی.حالا سوالم اینه چه آنتنی بخرم در حد ده بیست تومن که بهترین سیگنالو داشته باشم.کسی تجربشو داره؟
اگه خونتون خیلی خیلی از فرستنده دور نباشه مثلا بیشتر از 50 کیلومتر. با انتن های معمولی هم امکان دریافت سیگنال هست. حالا به قدرت ارسال فرستنده استان هم ربط داره شاید خیلی دور باشین هم با انتن معمولی شبکه ها رو دریافت کنید.
حالاشما میتونی از انتنهای بوستر دار که سیگنال خوبی دریافت میکنه استفاده کنی.
سلام دوستان
فروشگاه ايستر كه رفتم نوشته در دست تعمير!
جريان چي يه ؟
ديگه فروش ندارن؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میشه یه مدلشو که کارکردش خوبه بهم معرفی کنید شاید بتونم بیرون پنجره هم بزارمش.خونه ما تهرانپارسه نزدیک پارک لویزان سیگنال خوبه اینجا![]()
Last edited by kurtcobain; 15-01-2013 at 22:42.
برای تلویزیون یا کامپیوتر؟
برای تلویزیون دستگاه مادیران ایکس ویژن 353 که جدیدترین مدلش هست با گارانتی معتبر هم هست خوبه به نظرم.
برای کامپیوتر هم همین مال مادیران با مدل 3100 رو اگه خواستین بگیرین. اینم گارانتی داره.
حال میخواین سوال کنید برید لینک زیر:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان كسي خبر نداره؟
ميخوام يكي بخرم اگه ايستر گير بياد كه چه بهتر و گرنه همون سما رو بايد بگيرم!
منم همین سوال را دارم؟در ضمن قرار بود مدل T15+ هم برای ساپورت صدای ac3 بیاد خبری نشده؟
من بیشتر مدیا پلیر قوی برام مهمه با گیرندگی بدون نویز شبکه ها .دوستانی که گیرنده سما دارن آیا از این جوانب خوبه یا نه؟
با سلام
من امروز به دفترشون تو اصفهان زنگ زدم گفت که چون ما محدود وارد میکنیم فعلا برای این ور سال دیگه نمیاریم،همکارامون هم ندارن.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)