تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 495 از 1421 اولاول ... 395445485491492493494495496497498499505545595995 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,941 به 4,950 از 14206

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان مازندران

داره خودمونی میشه Stoned.Heart's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2013
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

کلا ما ایرانیار حقمون تو تنگه باشیم و یکی بزنه تو سرمون آخه پسر خوب سرویس 128 گرفتی انتظار داری سرعتش بالای 50 باشه سرعت اصلی شما اگه 1 به 8 حساب کنی میشه 2 یا 3 کیلوبایت حالا مخابرات امده ی حال اساسی داده بهمون اون وقت شما میاین شکایت میکنین این کارا رو نکنینمیزنن کلش رو خراب میکنن
    در ضمن من خودمم با سرعت مشکل داشتم ولی همش به لینک دانلود بستگی داره از آپلودباز 350 دانلود دارم ولی لینکهای معمولی دیگه 60 تا 70
    خب این بنده خدا حق داره سرویس محدود سرعتش از این بالاتره حتی اگه بگیم 128 اسمی 1 به 8 میشه 16کیوبایت اما 1 به 8 مال ماهاس که نامحدود داریم حداقل تو خود سایت که اینطوری گفته
    جالبه الان اینایی که نامحدود دارن 256 سرعتشون بین 200 تا 300ئه ماهایی که 512 نامحدود داریم هم همینطور یعنی عملا فرقی نیست !
    اونوفت چطور ایشون حق شکایت برای فرق گذاشتن نداره ؟ برعکس شده مثلا ما 1 به 8 ایم اونوقت سرعت اینا رو آوردن پایین مارو بالا
    نه که بهم بد بگذره با این سرعت ولی دلیل نمیشه چشمامو ببندم به روی حقیقت !

2. این کاربر از Stoned.Heart بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال majideblis's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    IH∀HS

پيش فرض

کلا ما ایرانیار حقمون تو تنگه باشیم و یکی بزنه تو سرمون آخه پسر خوب سرویس 128 گرفتی انتظار داری سرعتش بالای 50 باشه سرعت اصلی شما اگه 1 به 8 حساب کنی میشه 2 یا 3 کیلوبایت حالا مخابرات امده ی حال اساسی داده بهمون اون وقت شما میاین شکایت میکنین این کارا رو نکنینمیزنن کلش رو خراب میکنن
    در ضمن من خودمم با سرعت مشکل داشتم ولی همش به لینک دانلود بستگی داره از آپلودباز 350 دانلود دارم ولی لینکهای معمولی دیگه 60 تا 70
    میشه دوستان چشماشونو نبندنو الکی حرف نزنن؟
    دوست گلم سرعت 50 شاید واسه تویی که تاحالا تجربش نکردی خوب باشه ولی همه میدونن اگه مخابرات بخواد با این سرعت به بچه ها خدمات بده همه از مخابرات فراری میشن.
    اولا شکایت کردم که کردم به شما مربوطی نیست میخوای برو بگو سرعتت رو بکنن 50 کیلوبایت
    و دوما کسایی که تازه از مخابرات پرت گرفتن سرعتشون از 50 کیلوبایت بیشتر نمیرفت حالا تو بگو 60 70.

پروفشنال maskot's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    بابل

پيش فرض

دوستان خواهشا در جواب دادن به همدیگر یه خورده ادب و احترام رو رعایت کنن چاله میدون که نیست مثلا همه که اینجا جز قشر دکتر ، مهندس مملکت هستین
    دوستان گلم شما که اعتراض دارین مخابرات سرویس های متنوع داره و شما فرض کن مخابرات اصلا به عمد و مرض سرعت سرویس های محدود رو کرده 50-60 باز هم خلافی انجام نداده ولی الان نا محدود هاش سرعتش تا 380 میره من نمی دونم وقتی قیمت نا محدود و محدود تقریبا یکی هست و سرعتشون هم یکی هست چرا گیر دادین به این سرویس های 2 گیگ 4 گیگ بابا به جای این همه اعتراض چرا یه تغییر سرویس ساده نمی دین اگه واقعا اینقدر معترضین که اصلا ابتون با مخابرات تو یه جوب نمیره چرا شرکت رو عوض نمی کنید بابا به خدا الان خیلی ها از مخابرات راضین و به نظر بنده مخابرات فعلا بهترین سرویس ها رو ارایه میده

5. 3 کاربر از maskot بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    IH∀HS

پيش فرض

دوستان خواهشا در جواب دادن به همدیگر یه خورده ادب و احترام رو رعایت کنن چاله میدون که نیست مثلا همه که اینجا جز قشر دکتر ، مهندس مملکت هستین
    دوستان گلم شما که اعتراض دارین مخابرات سرویس های متنوع داره و شما فرض کن مخابرات اصلا به عمد و مرض سرعت سرویس های محدود رو کرده 50-60 باز هم خلافی انجام نداده ولی الان نا محدود هاش سرعتش تا 380 میره من نمی دونم وقتی قیمت نا محدود و محدود تقریبا یکی هست و سرعتشون هم یکی هست چرا گیر دادین به این سرویس های 2 گیگ 4 گیگ بابا به جای این همه اعتراض چرا یه تغییر سرویس ساده نمی دین اگه واقعا اینقدر معترضین که اصلا ابتون با مخابرات تو یه جوب نمیره چرا شرکت رو عوض نمی کنید بابا به خدا الان خیلی ها از مخابرات راضین و به نظر بنده مخابرات فعلا بهترین سرویس ها رو ارایه میده
    حرف شما کاملا متین و باید بگم که این اقایی که فکر کنم اسمشون بهمن باشه داره به من میگه که چرا رفتی اعتراض کردی که نکنه برن سرعت ای دی اس اقا بهمنو کم کنن. و اینکه باید به هم بچه ها بگم که سرعت دانلود نامحدود تو همه جاها 20 کیلوبایته و پسرخاله ام که تو کرج زندگی میکنه و ای دی اس ال نامحدود 128مخابرات داره سرعت دانلودش 20 کیلوبایته نه بیشتر نه کمتر و کسایی که میترسن اعتراض کردن من و کسای دیگه باعث میشه که اونا ضرر کنن باید بگم که شما نترس اقا بهمن سرعتت کم نمیشه.
    درضمن من اعتراض کردم چون حق خودم میدونستم و اگه بخواد بازم سرعتم کم شه بازم شکایت میکنم . واینم بگم که سرعت الان من شده 430 و شکایتمو پس گرفتم. پس خواهشا حرص نخورید که نکنه سرعتتون کم شه.

کاربر فعال انجمن های سخت افزار و لپ تاپ afshin b's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    ساری

پيش فرض

حرف شما کاملا متین و باید بگم که این اقایی که فکر کنم اسمشون بهمن باشه داره به من میگه که چرا رفتی اعتراض کردی که نکنه برن سرعت ای دی اس اقا بهمنو کم کنن. و اینکه باید به هم بچه ها بگم که سرعت دانلود نامحدود تو همه جاها 20 کیلوبایته و پسرخاله ام که تو کرج زندگی میکنه و ای دی اس ال نامحدود 128مخابرات داره سرعت دانلودش 20 کیلوبایته نه بیشتر نه کمتر و کسایی که میترسن اعتراض کردن من و کسای دیگه باعث میشه که اونا ضرر کنن باید بگم که شما نترس اقا بهمن سرعتت کم نمیشه.
    درضمن من اعتراض کردم چون حق خودم میدونستم و اگه بخواد بازم سرعتم کم شه بازم شکایت میکنم . واینم بگم که سرعت الان من شده 430 و شکایتمو پس گرفتم. پس خواهشا حرص نخورید که نکنه سرعتتون کم شه.
    ببین جناب مجیدخان، قرارداد شما سرویس 128 کیلوبیت هست که میشه 16 کیلوبایت و اگه از این کمتر نباشه، هیچ شکایتی نمیتونین بکنین . با این قراداد اصلا چیزی برای شکایت کردن ندارین.
    امیدوارم این بحث هرچه زودتر تموم بشه.
    درمورد سرعت نامحدود هم مطمئن باشین همین روزا کم میشه. احتمالا دارن نرم افزارشون رو بروز میکنن.

پروفشنال bahman_0121's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    آمل

پيش فرض

خیلی از دوستان از حرف من ناراحت شدن و گفتن ربطی به شما نداره که شکایت میکنیم منم نگفتم به من ربط داره فقط دارم میگم سرعت رو کلا میارن پایین
    و اینم بگم من تازه به دوران رسیده نیستم مثل بعضی از آدمها که میگن اینترنت ندیده
    فقط میگم هر چیزی رو بهونه نکنید و نرید شکایت بزنید اول از همه برید تو سایت php.net سرعتتون رو تست کنید بعد برید شکایت کنید که حد اقل ی دلیل براش داشته باشید
    البته ی چیزه دیگه اینکه ی مدت پیش دان استریمها رو 20 مگ بود . کسی زنگ نزده مخابرات بگه من اینترنت 128 دارم ولی سرعتم از 20 مگ کمتره ؟؟؟؟

پروفشنال nihilnigritude's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    North

پيش فرض

ببین جناب مجیدخان، قرارداد شما سرویس 128 کیلوبیت هست که میشه 16 کیلوبایت و اگه از این کمتر نباشه، هیچ شکایتی نمیتونین بکنین . با این قراداد اصلا چیزی برای شکایت کردن ندارین.
    امیدوارم این بحث هرچه زودتر تموم بشه.
    درمورد سرعت نامحدود هم مطمئن باشین همین روزا کم میشه. احتمالا دارن نرم افزارشون رو بروز میکنن.
    البته ایشون از یک بابت حق دارن
    طبق قانونی که اداره تنظیم گذاشته شرکتها باید سرویس 10 به 1 بدون محدودیت حجمی بدن به کاربر، در این صورت نباید سرعت کمتر باشه البته سرعت سرویس نامحدود مخابرات باز هم بیشتر از اونی هست که باید بده
    درواقع وقتی سرویس حجمی میدن(محدود) بجاش سرعتو بالا میبرن تا جبران این قضیه بشه.

آخر فروم باز mohsen_1363's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    طبرستان

پيش فرض

سرعت 340 میشه سه مگ
    سه مگ نامحدود کجا میدن 16 تومن
    حداقل 200 تومن پولشه
    انصافا قدرشو بدونیم

11. 2 کاربر از mohsen_1363 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    IH∀HS

پيش فرض

خیلی از دوستان از حرف من ناراحت شدن و گفتن ربطی به شما نداره که شکایت میکنیم منم نگفتم به من ربط داره فقط دارم میگم سرعت رو کلا میارن پایین
    و اینم بگم من تازه به دوران رسیده نیستم مثل بعضی از آدمها که میگن اینترنت ندیده
    فقط میگم هر چیزی رو بهونه نکنید و نرید شکایت بزنید اول از همه برید تو سایت php.net سرعتتون رو تست کنید بعد برید شکایت کنید که حد اقل ی دلیل براش داشته باشید
    البته ی چیزه دیگه اینکه ی مدت پیش دان استریمها رو 20 مگ بود . کسی زنگ نزده مخابرات بگه من اینترنت 128 دارم ولی سرعتم از 20 مگ کمتره ؟؟؟؟
    اینکه شما دارین حرص میخورین که چرا بعضی ها واسه سرعت پایین میرن شکایت میکنن کاملا مشهوده و اینکه همیشه ادما اون چیزی رو بیان میکنن که خودشون دوست دارن دیگران درموردش فکر کنن و اون چیزو ندارن و فکر کنم شما یکی از همون ادما هستین که اینترنت ندیده و اینکه شما خیلی فهمتون بالاست که میگی برین تو سایت سرعتتون رو تست کنید.جدیدا کشف کردین؟ قابل توجه شما کلی عکس واسه سازمان تنظیم مقررات فرستاد. میخوای خصوصوی بگو واست بفرستم.

پروفشنال nihilnigritude's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    North

پيش فرض

اینکه شما دارین حرص میخورین که چرا بعضی ها واسه سرعت پایین میرن شکایت میکنن کاملا مشهوده و اینکه همیشه ادما اون چیزی رو بیان میکنن که خودشون دوست دارن دیگران درموردش فکر کنن و اون چیزو ندارن و فکر کنم شما یکی از همون ادما هستین که اینترنت ندیده و اینکه شما خیلی فهمتون بالاست که میگی برین تو سایت سرعتتون رو تست کنید.جدیدا کشف کردین؟ قابل توجه شما کلی عکس واسه سازمان تنظیم مقررات فرستاد. میخوای خصوصوی بگو واست بفرستم.
    متن شکایتتو بزار چون من هم شکایت نوشتم یه جواب سربالا بهم دادن! البته من بخاطر افزایش قیمت شکایت نوشتم

سرویس حجمی 6ماهه کسی گرفته؟ شبانش چطوره؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •