برایان تریسی : با نمونه بودن دیگران را هدایت کنید . تصور کنید که همه اطرافیانتان به شما به عنوان یک نمونه عالی مدیریت زمان نگاه می کنند
برایان تریسی : با نمونه بودن دیگران را هدایت کنید . تصور کنید که همه اطرافیانتان به شما به عنوان یک نمونه عالی مدیریت زمان نگاه می کنند
برایان تریسی : خودتان را به صورت یک متخصص در زمینه مدیریت زمان مجسم کنید . خود را به عنوان فردی منظم ، کارآمد و موثر تصور کنید.
انقلاب، سیبی نیست که پس از رسیدن می افتد، ما باید به افتادن مجبورش کنیم!!
چه گوارا!!
انسان های بزرگ به آرمان هایشان می اندیشند،انسان های معمولی به آرزوهایشان و انسان های کوچک دیگران را می پایند!!
من نمی گویم هرگز نباید در نگاه اول عاشق شد اما اعتقاد دارم باید برای بار دوم هم نگاه کرد
ویکتور هوگو
نامم را پدرم انتخاب کرد، نام خانوادگی ام را اجدادم دیگر بس است، راهم را خودم انتخاب می کنم
دکتر شریعتی
آنچه جذاب است سهولت نيست، دشواري هم نيست، بلکه دشواري رسيدن به سهولت است .
کورش کبیر
شاید زندگی آن جشنی نباشد که آرزویش را داشتی اما حال که به آن دعوت شدی تا میتوانی زیبا برقص !!
چارلی چاپلین!!
بزرگ ترین مصیبت برای یک انسان این است که نه سواد کافی برای حرف زدن داشته باشد و نه شعور لازم برای خاموش ماندن!!
ژان دلابرویه!!
همواره به خاطر بیاور که در اوج معینی دیگر ابری نیست، اگر آسمان زندگی ات ابری است، به این دلیل است که روحت آنقدر که باید بالا نرفته است
تنها انسانهای احمق ، نادان و مرده هستند که نمی توانندعقایدشان را تغییر دهند .
جیمز راسل
کسی که شهامت قبول خطر را نداشته باشد،در زندگی به مقصود نخواهد رسید. کلی
مردزندانی میخندد شاید به زندانی بودن خویش یا شاید به آزادی من،
راستی زندان کدام سوی میله هاست؟ (چگوارا)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)