عکسی از این خبر موجود نیست؟
بله
خير
از مريم خانم ! ؟ ! بابت خبري که گذاشتند : م م نون
ولي يادمه يه تاپيک زده بودم با اين مضمون ... حاجي فيروز
اون که رفت تو ترش اين يکي اميدوارم پايدار باشه
تفاوت , قطبی - قلعه نوعی , بدون شرح !
مصاحبه قطبی و قلعه نوعی بعد از دربی : ( قضاوت در مورد این تاپیک با شما !!!!)
قسمتی از مصاحبه افشین قطبی بعد از بازی :
من از تمامی هواداران پرسپولیس به خاطر اینکه شاهد پیروزی تیمشان نبودند و به خانههایشان بازگشتند عذرخواهی میکنم و کمال تشکر را برای حضور جوانمردانهشان در سکوهای استادیوم دارم. همچنین به تیم استقلال نیز تبریک میگویم چرا یک فوتبال بستهای را بازی کرد و به هدفش رسیدشما حق دارید که از بازی دیکارمو ناراضی باشید او آن چیزی که من میخواستم نتوانست ارائه کند و از فوتبال او راضی نیستم اما فکر میکنم تلاش زیادی برای موفقیت تیم داشت ما زمانی که یک گل عقب بودیم باید یک مهاجم را به درون زمین میفرستادیم که دیکارمو با توجه به قد بلند و شرایط فیزیکیاش میتوانست بهترین گزینه باشد به هر حال باید قبول کنیم که فضای روانی داربی روی این بازیکن هم تاثیر داشت.
قسمتی از مصاحبه امیر قلعه نوعی بعد از بازی :
درست است که پرسپولیس سوار بر بازی بوده است، اما اگر شما مربیگری بلد بودید، میدانستید که سوار بازی بودن با موقعیت ساختن تفاوت میکند.وی همچنین در پاسخ به سوال خبرنگاری پیرامون استفاده نکردن از بازیکنان با تجربهی استقلال چون فرهاد مجیدی و تعویض سیاوش اکبرپور نیز گفت: شما نباید راجع به اینکه چه کسی به میدان میرود، سوال کنید. شما تنها حق دارید دربارهی حرکت کلی تیم سوال کنید.گلی که تیم پرسپولیس به ثمر رساندن بر روی یک پاس ۷۰ متری و در واقع یک توپ “بکش زیرش” بود که بیژن کوشکی یار مستقیم خود را نگرفت اما، در مقابل ما چهار بار در عمق دفاع پرسپولیس تک به تک شدیم.
خبرنگاری با انتقاد از ادبیات امیر قلعهنویی نسبت به تیم حریف گفت، قطبی بازی تیم شما را تحسین کرد که قلعهنویی پاسخ داد: افشین قطبی کسی نیست که بتواند دربارهی من صحبت کند.
او سپس به یکی از خبرنگاران که سوالاتی را مطرح میکرد، گفت: یا یک سوال بپرس و یا ساکت باش.
تا جايي که يادمه همه توي برنامه ي نود که پربيننده هم هست با ادبيات جديدي از بچه ي جردن تهران آشنا شدند اونجايي که حاج رضايي و ذوالفقارنسب بهش گفتن ...اگه آدم بخواد در مورد نحوه كلام و حرف زدن صحبت كنه كه استاد كلام علي پروين از همه سر تره،
بهتره به اين مسايل کليشه اي ديگه نپردازيم
از فردا باب ميشه که طرفداراي 2 تيم 2 باره همون کل کلها رو توي تاپيکهاي جديد دنبال کنن اونم با توهين به اشخاص
این ها را یه روزنامه دیروز یا روز قبلش نوشته بود من هم تو تاپیک پرسپولیس گذاشتم
بنظر من تالار ورزش به اندازه کافی تلفات داده دیگه باید خودمون رعایت کنیم و تاپیک های با موضوع جنجالی نزنیم تا بچه های خودمون بیشتر از این لطمه نخورن4
با تشکرکاری ندارما...ولی خدایی نگاه کنید چقد پرسپولیسیها دارن از کل کل های بیخودی جلوبهتره به اين مسايل کليشه اي ديگه نپردازيم
از فردا باب ميشه که طرفداراي 2 تيم 2 باره همون کل کلها رو توي تاپيکهاي جديد دنبال کنن اونم با توهين به اشخاص
گیری میکنن.
قطبي:فصل پيش جنتلمن-امپراطور
امسال يک آناليزور کوچک
لطفا راجب قطبی بحث نکنید ما هم حرف زیاد داریم.......... شخصیت قلعه نوعی مشخصه
اون لحن صحبت کردنش با بازیکنانش و خبرنگاران
اون طرف هم مربیگریش تو تیم ملی و نفرستادن اسامی تیم استقلال برای بازیهای اسیائی
این نوع تاپیکها هیچ نتیجه ای نداره
نذارید بحث به حاشیه بره
بس تمومش کنید
یادمه منم در جواب تاپیکت که با نام "اندر حکایات حاجی فیروز " بود یک تاپیک زدم با نام "اندر حکایات خرس قطبی" که همون روز اول اسمش رو عوض کردند و بعد حذفش کردن. همه چیزهایی هم که توش گفته بودم به حقیقت پیوست.
پارسال حبیب کاشانی قطبی رو جمع و جور میکرد و حاشیه ها رو ازش دور میکرد و استیلی هم تیم رو اداره میکرد و نتیجه میگرفت ولی امسال قطبی تنهاست و مصطفوی هم که خودش آخر حاشه هست و بین هیات مدیره هم دعواست.
کسی نیست که قطبی رو جمع و جور کنه و حالا قزبی داره خودش رو نشون میده.
تا دیروز فقط به عنوان یک آنالیزور بود ولی الان معلوم شد که دلال هم هست.
وقتی دوباره اومد ایران مارکو رو اورد و گفت مربی خوبیه و نتیجه اش هم معلوم شد.مربی ای که سالی 24 ماه تو مرخصی بود و معلوم نشد باباش چند بار سکته کرده و .....بعد بازی هم به جای اینکه به مسایل فنی بپردازه میگه حقوق دستیارام رو ندادید و تیم نتیجه نگرفت.
روزی هم که خبرنگارها بهش گفتند که مارکو دلال بازیکنه و بازیکن برزیلی فولاد(که قبلا تو کره بازی میکرد) رو مارکو با دلال بازی اورده قاطی کرد و خبرنگارها رو حیوون خطاب کرد.راجع به قضیه دی کارمو هم چیزی نمیگم چون همه میدونند چیه.
کسی عکس مشت گره کرده قلعه نوعی رو بعد از بازی مس با استقلال فصل پیش داره که محکم گذاشت تو دهن تیمی که باهاش 20 سال بوده ؟
Last edited by hoomaan; 08-11-2008 at 01:35.
چرا بهت فشار اومده.م درباره قطبی گفتم تو یک چیز دیگه میگی.حالا اگه ما شانسی 5-6 تا میزنیم و میبریم چرا شما تو 2 تاش موندین؟
البته بهتون حق میدم پارسال بعد از چند سال تونستید به صدر جدول برسید و ذوق زده شدید.
منم درباره قطبی نوشتم.
همه میدونند قلعه نویی چه جور آدمیه و یا ناصر حجازی و پروین رو به خوبی میشناسند.همه میدونند پروین دروازه رو به چه چیزی تشبیه میکنه و توپهایی که به سمت دروازه میاد رو به چی؟
ولی قطبی که همه بهش میگفتن جنتلمن و باکلاس حالا داره خودش رو نشون میده.بازم میگم پارسال اگه استیلی و کاشانی نیودند قطبی اینقدر موفق نبود و الکی بهش لقب نمیدادند و اگر دستمزد میلیلاردیش وسوسه اش نمیکرد(حق دلالی هاش به کنار) و برنمیگشت هنوز هم واسه بعضیها محبوب بود
=======================
پی نوشت:
دوستمون وقتی من داشتم جوابشون مینوشتم پستش رو ویرایش کرد و یک چیز دیگه جاش نوشت.قسمت اول متن جواب نوشته های قبلی اون هستش.
Last edited by iman_s; 08-11-2008 at 01:48.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)