تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 495 از 4105 اولاول ... 3954454854914924934944954964974984995055455959951495 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,941 به 4,950 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

اگه نباشه جاش خالی می مونه S126's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

سلام بچه ها من امریه ام .نمی تونم بگم کجا ولی همین قدر بگم که تو این چند وقتی که امریه شدم پدرمو در اورن هر چی حمالی دارن می دن به من ! رئیسم هی تهدید می کنه که اگر فلان کارو انجام ندی برت می گردونم یه شهر دیگه ! دیگه دارم دیوانه میشم ! بعضی وقت ها میگن 6 صبح اداره باش بعضی وقت ها با 4 تا وسیله داغون که بهم می دن انتظار دارن براشون اپولو هوا کنم ! می خوام ول کنم برم ارشد ؟
    دیگه دارم به ناراحتی روانی مبتلا می شم . می ترسم یه بلایی سر خودم و رئیسم بیارم .
    میخواستم بدونم برخورد تو ارتش با شما چجوریه با فوق لیسانس ها چطوره ؟
    خیلی فرقی با اینی که شما گفتی نداره. کلا این اواخر اینقدر تعداد لیسانس و فوق لیسانس زیاد شده و بالتبع تعداد امیره بگیر ها هم زیاد شده که الان عملا در اکثرا ادارات یه پادگان تاسیس شده برای امریه دارها و خوب رئیس هم باخودش میگه که اینا مثلا قرار بوده الان لب مرز خدمت بکنن پس بذار تا می تونم ازشون کار بکشم تازه کلی هم شکر گذار من میشن به خاطر این لطفی که در حقشون کردم ! می دونی تا این سربازی و شهروند درجه یک و درجه دو (وظیفه و کادری) هست همین آش و همین کاسه است.

2. 2 کاربر از S126 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال omid.pari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    Sarzamine nistiha

پيش فرض

آقا از صمیم قلب بهت تسلیت می گم
    ما هم تو غم خودت شریک کن
    بچه کجایی؟ خودت ساکن تبریزی یا نه؟
    اگر نیستی بدون تنها جایی که من اگه یگان می افتادم فرار می کردم ولیعصر تبریزه
    4 سال اونجا بودم تمام مسئولینم می شناسم
    سروان شیر آذر ماه ترینشونه سعی کن باهاش رفیق شی
    سلام
    آقا چرا بنده خدا رو میترسونی
    از قضا جایه خوبیه مخصوصا اگه بومی باشی که 1 روز در هفته خونه هستی.
    در ضمن واقعا بهترین جاست واسه یگان.

تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    Sarzamine nistiha

پيش فرض

خیلی فرقی با اینی که شما گفتی نداره. کلا این اواخر اینقدر تعداد لیسانس و فوق لیسانس زیاد شده و بالتبع تعداد امیره بگیر ها هم زیاد شده که الان عملا در اکثرا ادارات یه پادگان تاسیس شده برای امریه دارها و خوب رئیس هم باخودش میگه که اینا مثلا قرار بوده الان لب مرز خدمت بکنن پس بذار تا می تونم ازشون کار بکشم تازه کلی هم شکر گذار من میشن به خاطر این لطفی که در حقشون کردم ! می دونی تا این سربازی و شهروند درجه یک و درجه دو (وظیفه و کادری) هست همین آش و همین کاسه است.
    الان دیگه یه طوری شده که انگار کسی که لیسانس داره و درجه ستوانی مثل یه سرباز وظیفه باهاش رفتار میشه البته نه همه جا، بعضی جاها میبینی رئیس آدمیه که بهت ارزش قائله. ولی وقتی سرباز تو یگانت کم باشه بدون که ازت هر کاریو میخوان بکنی(پست دادن و نظافت و....) و یه چیزی که مهمه اینه که باید کلا بیخیال باشی و گذر عمر کنی. زیاد نباید کل کل کنی چون که به ضررت میشه.
    این چیزی که گفتم کلی بود هم امریه و هم ...

5. 2 کاربر از omid.pari بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

این حرفها و داستان های ترسناکی که میگن از خدمت و اونو از کنکور بدتر جلوه میدن حقیقت نداره اکثرا... سربازی حالا خیلی راحت شده. دعا کنید جنگ نشه احظارمون نکنن!!
    Last edited by 900913; 03-11-2011 at 09:10.

7. این کاربر از 900913 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

من دوشنبه دادگاه بدوی دارم واسه کفالت پدر 59 سال کار خاصی باید بکنم ؟

داره خودمونی میشه hamidr65's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

كفايت به دوره اي ميگن كه بسيج چند بار تو سال برگزار ميكنه و كسايي كه اين دوره رو برند ديگه نيازي نيست آموزشي برند .... دوره شم به اين ترتيبه كه 25 روز كلاس هاي تئوري روزي 4 ساعت تو يكي از مدرسه ها يا مساجد محل برگزار مي شه و 5 روز هم ميبرند تو يكي از پادگان ها اردوي شبانه روزي ....

در ضمن اگه اين برگه رو داشته باشي به راحتي ميتوني بري تو سپاه پذيرش بگيري ....اگه خواستي بگو بيشتر توضيح بدم ...

10. این کاربر از hamidr65 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    Neverland

پيش فرض

مرسی دوست عزیز
    و یه سوال دیگه
    کلا شرایط تو 06 واسه لیسانسه ها چطوره
    مثلا نگهبانی دارن، اردوش کجاست چند روزه، و اینکه نگهبانیاش چطوره برجک داره یا اونجا سرباز زیر لیسانسم هست
    کلا هر چی بتونی راهنمایی کنی ممنون می شم
    و اینکه چیا ببریم و چیکار کنیم که راحت تر باشه
    مثلا مسئولیت قبول بکنم اونجا یا نه
    ممنون لطف می کنی عزیز
    شرایط برا همه از قبیل فوق دیپلم، لیسانس،فوق و دکترا یکیه نگهبانی هم داری اما بیشتر تمرینیه و بیخودی فقط سیخ وایمیسی یجا اسلحه و برجک نداره یه سری جاهای مشخص
    اردوی 06 معمولا در منطقه تلو هستش اردوش سخته یعنی قرار بر اینه که اینطور باشه 4-5 روزه معمولا
    وسایل هم مثل بقیه جا ها فرق خاصی نداره اما حسن 06 اینه که بوفه های خوب و مجهزی داره و از این گذشته عابربانکم تو پادگان هست حسن دیگش موقعیت و فضای سرسبزشه اما خب کلا 06 جایی که محکم میگیرن و هتل نیست
    در مورد مسئولیت هم ترجیحا منشی اگه نشد به نظرم کلا بیخیال شو مخصوصا اگه کم حوصله باشی
    سوال دیگه ای داری بپرس

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

شرایط برا همه از قبیل فوق دیپلم، لیسانس،فوق و دکترا یکیه نگهبانی هم داری اما بیشتر تمرینیه و بیخودی فقط سیخ وایمیسی یجا اسلحه و برجک نداره یه سری جاهای مشخص
    اردوی 06 معمولا در منطقه تلو هستش اردوش سخته یعنی قرار بر اینه که اینطور باشه 4-5 روزه معمولا
    وسایل هم مثل بقیه جا ها فرق خاصی نداره اما حسن 06 اینه که بوفه های خوب و مجهزی داره و از این گذشته عابربانکم تو پادگان هست حسن دیگش موقعیت و فضای سرسبزشه اما خب کلا 06 جایی که محکم میگیرن و هتل نیست
    در مورد مسئولیت هم ترجیحا منشی اگه نشد به نظرم کلا بیخیال شو مخصوصا اگه کم حوصله باشی
    سوال دیگه ای داری بپرس

مرسی عزیز بابت جوابت
    یه سوال دی گه هم دارم اینکه رشته زیست شناسی دوره کد می زنن؟
    و اینکه اگه کد نخوریم با لیسانس چه درجه ای 06 بهمون میده ، نمره ها هم چیا موثره بیشتر مثلا تیر اندازی یا کلاسا البته تو 06؟
    ممنون

تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    Sarzamine nistiha

پيش فرض

راستی دوستان چقدر بعد تموم شدن خدمت و تصفیه حساب طول میکشه تا کارت پایان خدمت بیاد؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه pini30lin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    A|H|V|A|Z

پيش فرض

كفايت به دوره اي ميگن كه بسيج چند بار تو سال برگزار ميكنه و كسايي كه اين دوره رو برند ديگه نيازي نيست آموزشي برند .... دوره شم به اين ترتيبه كه 25 روز كلاس هاي تئوري روزي 4 ساعت تو يكي از مدرسه ها يا مساجد محل برگزار مي شه و 5 روز هم ميبرند تو يكي از پادگان ها اردوي شبانه روزي ....

در ضمن اگه اين برگه رو داشته باشي به راحتي ميتوني بري تو سپاه پذيرش بگيري ....اگه خواستي بگو بيشتر توضيح بدم ...
    ممنون این دوره همون دوره رزم پیشرفته نیست؟ پس چرا بعضی ها میگن 45 روزه؟ بدون این برگه هیچ جوری راه نداره سپاه پذیرش گرفت؟
    Last edited by pini30lin; 02-10-2011 at 10:13.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 13 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 13 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •