اصن یه وضی :|
با این پینگ
اصن یه وضی :|
با این پینگ
loooooooooooooooooooooooooooooooool قیافه این یارو رو نیگاه جون مادرت خخخخخخخخ
![]()
این لول6 trynچثیکار میکنه من نفهمیدم![]()
کسی با چیز پی ان امتحان کرده ببینه درست میشه یا نه این لگا؟
6 ثانیه هیچ فنی کار نمیکنه![]()
ببین اینجوری بگم برات
passive :
شما به ازای هر اتک، هر کریتیکال، هر مینیون کیل یه در صدی fury میگیری که هر چه قدر بره بالا هم برای heal کردن Q خیلی مفیده هم برای Critical Chance یعنی fury 100% داشته باشی 33% Critical Chance داری.
Q :
passive : به شما دمیج اصافه می کنه دقیق یادم نمی آید ولی فکر کنم لول 5 به شما 25 تا دمیج می ده. تازه شکا به ازای هر 1% helth که از دست بدی به شما 0.35 تا دمیج میده. یعنی اگه helth شما 1 بشه تقریبا 35 دمیج شما بیشتر میشه (تازه + اون 25 تای اول)
Active : بر اساس Fury (همون خط قرمز زیر helth) شما رو heal می کنه یعنی fury بیشتر = heal بیشتر
پیشنهاد : سعی کن همیشه بعد دعوا heal کنی چون Critical chance هیروت خالی میشه.
W :
وقتی پشت یک نفر باشی استفاده کنی Slow میشه که level اخرش 60%![]()
البته damage طرف رو هم کم می کنه لول آخرش فکر کنم 80 تا 4 ثانیه
E:
می پره damage میده تو مسیر، خوراک دنبال کردن و در رفتن. از روی دیوار ها هم رد میشه.
R: اصل زندگی اینجاست
وقتی استفاده کنی تا 5 ثانیه اگر کتک بخوری helth شما به 1 میرسه ولی نمیمیری (البته اگر helth ات پر باشه 1 نمیشه ها)
تازه fury شما رو هم پر میکنه 50//75/100
خیلی مهمه 6 رو به موقع بزنی یعنی لحظه های آخر و بعد از شمردن 4 ثانیه از اونجا فرار کنی و خودتو heal کنی.
وای مردم چقدر حرف زدم![]()
Last edited by ali_parlous; 02-06-2013 at 13:38.
من موقعی که log in نمیشه با چیز پی ان میرم پینگمم خوبه ولی اگه لگ باشه کاریش نمیشه کرد![]()
دیگه هیچ وقت فکر نکنم درست بشه یا نصفه شب و صبح زود استفاده کن یاد سرویست رو فسخ کن و دایال اپ استفاده کن
سرویس شدم سرعت دانلود 8 کیلوبایت با چیز پی ان هم رفتم فایده نداشت![]()
یه لینک (برا تست اینترنتت)امتحان کن (تک کانکشن) شاید سرویس خودت مشکل داره
هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)