یکی کمک کنه : برای دانلود شبانه طوری که من تنظیم کنم کامپیوتر خودش روشن شه چه راهی رو پیشنهاد میدید ؟ چون مثل اینکه باید یوزر و پس مخصوص شبانه رو وارد کرد .. چکار کنم که خودش ساعت 3 صبح بره روی یوزر و پس شبانه .... مرسی
یکی کمک کنه : برای دانلود شبانه طوری که من تنظیم کنم کامپیوتر خودش روشن شه چه راهی رو پیشنهاد میدید ؟ چون مثل اینکه باید یوزر و پس مخصوص شبانه رو وارد کرد .. چکار کنم که خودش ساعت 3 صبح بره روی یوزر و پس شبانه .... مرسی
امروز صبح ساعت 6 تو دانلود شبانه ..برای اولین بار تو طول استفاده از سرویس صبانت شاهد دانلود با سرعت فیکس 120 بودم ..تازه بضی وقتا روز 130-150 هم میرفت ولی کمتر از 115 نمیشد ..واقعا عجیب بود اونم واسه من که از وقتی از صبا استفاده میکنم نددیده بودم سرعتش بالا تر از 50-60 بیاد..باید تو گینس ثبت شه!
هیچ فکری به حال این شبانه نمی کنند![]()
وقتی میخوای بخوابی مودمت رو کانفیگ کن به یوزر و پسورد شبانه . اگرم میخوای چیزی دانلود کنی با برنامه IDM روی Scheduler تنظیماتش رو انجام بده خودش ساعت 3 اتوماتیک شروع به دانلود میکنه .
عزیز خودم میدونم باید این کارو کنم . ولی مثل اینکه برای شبانه باید توی همون لحظه که ساعت 3 صبح هستش یوزر و پس رو وارد کنیم یا مثلا روی حالت بریدج دوتا کانکشن برای شبانه و روزانه درست کنیم که در هرصورت باید بیدار شم و اون کارو کنم .. اگه میشه راهی پیشنهاد بدید که ساعت 3 خودش مودم بره روی کانشکن شبانه میشه ؟یواش یواش داره از صبانت هم بدم میاد ...
یه مشکل دیگه هم دارم ... روی حالت بریدج که میزارم و کانکشنیش که میکنم دیگه با لپ تاپ وایرلس نمیتونم وصل شم ... ولی روی حالت pppoe مشکلی نداره ...
Last edited by mahyarSAMSUNG; 01-12-2011 at 21:33.
سلام
دوست عزیز خوب بگو ما هم یاد بگیریم
با تشکر
سلام دوستان . دیشب برای اولین بار اصلا نتونستم از اکانت شبانه استفاده کنم . من برای استفاده از روزانه فقط مودم رو روشن می کنم و خودش کانکت می شه و استفاده می کنم اما برای شبانه یه کانکشن ساختم که اگر شبا بیدار باشم و بخوام استفاده کنم از اون کانکشن استفاده می کنم . ( من زیاد تو کار دانلود شبانه نیستم) . دیشب بعد یه ماه که راحت بعد ساعت سه کانکت می شدم اصلا نتونستم کانکت بشم و همش ارور 691 می داد . شما دوستان همچین مشکلی تا حالا نداشتید ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام
بله گویا دیشب مشکل داشت ، 3 تا 5 وصل بود ولی بعدش ارور 691 میداد البته با اکانت روزانه هم تست کردم همین مشکل رو داشت
معلوم نیست قراره تا کی اینترنت اینطوری باشه
زدن یک جا رو داغون کردن حالا ما باید سرعت پایین اینترنت رو تحمل کنیم
بابا قول میدیم حرفی نزنیم فقط سرعت این اینترنت رو درست کنید
صبانت که بعضی از سرویساش ip satic میده چه فرقی با سرویسای دیگش میکنه ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)