من دیروز لینکشو پیدا کردمو نصبش کردم
واقعا عجیب بود برای من ! : دی
اینو کجای انجمن باس بزارم تا دوستامونم دانلودش کنن آیا ؟
من دیروز لینکشو پیدا کردمو نصبش کردم
واقعا عجیب بود برای من ! : دی
اینو کجای انجمن باس بزارم تا دوستامونم دانلودش کنن آیا ؟
اگه میخواین بذارین ، تویه بخش نرم افزار ها :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
دوستان من i9003دارم،
**1**وقتی میخوام وارد اندروید مارکت بشم no device detected میاد،چرا؟ با چیز پی ان باید وارد شد حتما؟
**2**و اینکه من فلش پلیر نصب کردم ولی باز هم فایلهای فلش کار نمیکنه
**3**یه فیلم ۵مگی با گوشی wave2 گرفتم میخوام با i9003 پخش کنم،چرا فرمت فیلم رو نمیشناسه؟ فرمت فیلمبرداری هر ۲تا گوشی که مثل همه!!!!!
**4**یه فایرفاکس از سایت ir-tci دانلود کردم ولی بعده نصب گوشی چندبار ریست شد به طوری که مجبور شدم باطری رو در بیارم،آیا مشکل از اون برنامه بود؟
**5**گوشی مموری رو نمیشناسه!!!! مموری ۸گیگ،۲گیگ و ۵۱۲ هم امتحان کردم،فقط 512 رو شناخت !!!!روی گوشیهای دیگه سالم هستند، فرمتشون هم کردم!!!!!!درضمن اون ۸گیگ و ۲گیگ روی گوشی نوکیا(n73،5800) بود قبلا
**6**v-p-n رو طبق همون روشی که چند پست قبل بود و دوستان نتیجه گرفته بودن میسازم ولی کار نمیکنه!!!unable tu conect to network
Last edited by seeb_sh; 10-07-2011 at 23:24.
دوستان کسی با بلوتوث لپ تاپ و گلکسی مشکل نداره ؟
چرا گلکسی با بلوتوث لچ تاپ ست نمیشه ؟ وقتی میخوام فایلی رو از لپ تاپ بفرستم رو گوشی یه عددی رو میده که باید Pair کنم
میشه یکی راهنمایی کنه ؟
ممنون
یک عدد روی لپتاپ نشون میده و یک عدد هم روی گوشی، و میپرسه که این دو عدد برابر هستند یا نه!
مال من که اینطوری راحت فایل سند میکنم!
---------- Post added at 10:44 AM ---------- Previous post was at 10:42 AM ----------
عزیز از بدل نبودن گوشی مطمعن هستی؟
سلام من دیروز خریدم
9000 با 16 گیگ حافظه داخلی
بدون گارانتی و کره ای هست
میخواستم با گارانتی بگیرم همش چینی بود
رو جعبه و باطری و پشت گوشی نوشته ساخته کره و ساخته شده به وسیله سامسونگ
مبارکه دوست عزیز...
واسه اینکه درگیر مشکلات باطری و رام وچیزای دیگه نشی به تاپیک زیر یه سر بزن
بعد از کلی تست نتیجه دارد...کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
دوستان چطوری میشه با خط ایرانسل به اینترنت وصل شد تو گوشی؟!
من با وایرلس راحت وصل میشم ولی با ایرانسل نمیتونم! تنظیماتش رو هم دارم...
گوشی کره ای اصل هست به سفارش اروپا.فارسی هم نداشت از اول که نصب کردم.
منظور من از بدل بودن، این بود که نکنه نسخه کپی برابر اصل باشه! یعنی کلا ساخت سامسونگ نباشه، جون چند مورد در گوشی های دیگه دیدم که خیلی خیلی سخته تشخیص دادن!
ولی اگه اصل هست، احتمالا رامت مشکل داره! یا درست نریختی رو گوشی! دوباره یه رام دیگه بریز روش!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)