این تست من با استفاده از برنامه س.ا.ک.س - پ.ر.و.ک.س.ی ...( البته اکانتم رو از جای دیگه گرفتم )
128 speed :
اینم بدون برنامه :
یه اختلاف عددی بین پینگ هام هست .. اما من توی کار کردن با نت احساس افت نمیکنم...
این تست من با استفاده از برنامه س.ا.ک.س - پ.ر.و.ک.س.ی ...( البته اکانتم رو از جای دیگه گرفتم )
128 speed :
اینم بدون برنامه :
یه اختلاف عددی بین پینگ هام هست .. اما من توی کار کردن با نت احساس افت نمیکنم...
خب یه فایلی چیزی دانلود کنید ببینید سرعتش چه جوریه.
البته برای مبین نت،باز شدن سایت msn مهم هستش چون در قراردد هم ذکر شده.یعنی این سایت رو برای تست درنر گرفتند.
این تست 512 من:
البته دانلودم همیشه رو 60-65 نشون میدد.الآن idm 69 دانلود میکنه.آپلودم هم اکثرا همین بوده.ضمنا نمیشه که با هر پست یه تست گذاشت.هر سرویسی هم کارران راضی داره و هم ناراضی.کلا مبین نت سرعت سرویسهاش رو 1 به 8 می بنده و در تمام شبانه روز هم تقریبا ثابته.مثل سرویس خودم که 512 هست و دانلودم 65-70
دوستان شبانه هاش واقعا افتضاح شده تازگیا . با اکانت 512 الان شبا به زور 500 مگ هم دانلود نمیکنم . بابا مبین نت دیگه شورشو درآورده به خدا
برای شما هم اینطوری شده ؟؟!!!!!
سلام میخواستم بدونم مبین نت سرویس نامحدود نداره؟! و اینکه حداکثر سرعتش 1mbps هست!؟ آیا ارزش خریدن یکساله رو واسه سرعت 1 مگش داره ؟ سرویسش افت سرعت داره تو ساعات مختلف یا نه ؟سرویسهاش بین چند نفر شیر میشه؟!
حداقل سرعت دانلود 1 mbps چند میده ؟ این بهتره یا ایرانسل ؟! مودم باید داخلی باشه یا خارجی؟ یعنی سیگنالهاش قوی هستن یا اونم مکافات داره کلا هر چی که میدئنین بگین
با کارت نظام مهندسی سرعت بالا میده یا نه؟!
بنظر شما ای دی اس ال بهتره یا وایمکس؟
دم همتون گرم؟!![]()
بنده این ماه یک طرح یک مگابیت گرفتم که متوجه شدم سرعت آپلود به یک سوم (حدود 340 کیلوبیت) کاهش پیدا کرده.
البته این کاهش به صورت کندی سرعت نیست و کاملاً محدود شده است.
لازم به ذکر است که این شرکت قبلاً سرعت آپلود را به نصف سرعت دانلود کاهش داده بود اما در حال حاضر مبین نت با افزایش این محدودیت، سرعت آپلود را به یک سوم تقلیل داده است.
1- خیر.
2- بله.
3- من طرح یک مگ یکساله ندیدم اما اگر منظورتان پرداخت 9 ماه به صورت یکجا است که بستگی به خودتان دارد.
4- بله.
5- به گفته ی خودشون یک به هشت است.
6- حداقل 0 (قطعی سرویس) و حداکثر 128 کیلوبایت.
7- ایرانسل.
8- بستگی به سیگنال مودم داخلی در منطقه ی شما داره.
9- نه اگر از همون اول خوب بود مشکلی نداره.
10- بهتره از خودشون بپرسید.
11- ADSL
12- نمیدونم.
512 یا 1MB به یوزر خانگی میدن یا نه ؟!
سلام دوستان ، می خواستم بدونم تنظیمات مودمهای مبین به چه صورته؟ به صورت auto connect هست؟! من میخوام ویندوز لپتاپ دوستم رو ریکاور کنم ، می خواستم ببینم آیا بعد از تعویض ویندوز تنظیمات خاصی نیاز هست ( برای اتصال به اینترنت) یا خیر/؟! متاسفانه خودش زیاد وارد نیست و هر چی سوال می پرسم درست پاسخ نمیده.
سوال دیگه ، اینکه من خودم توی خونه adsl دارم ، اگه مودمش رو بیاره اینجا ، می تونم راحت کانکت بشم ، غیر از مودم قطعه خاصی لازم نیست بیاره ؟ مثل تقویت کننده و...
ممنون.
بله با یک کارت دانشجویی , یه نامه ای از یه شرکت میدن . خیلی براشون مهم نیست
---------- Post added at 08:42 PM ---------- Previous post was at 08:39 PM ----------
با تعویض ویندوز یا جا بجا کردن مودم و اتصالش به یه کامپوتر دیگه نیازی به تنظیم خاصی نیست . فقط باید توی محل جدید هم سیگنال باشه
سلام دوستان
عموی بنده جدیدا یه تلویزیون سامسونگ خریده که روش یه اکانت وایمکس مبین نت هم بهش دادن (2 ساله، فقط 12 گیگابایت!!). چون خودش کامپیوتر نداره دادش به من. منم امروز راش انداختم دارم استفاده میکنم. با اینکه خارج از محدوده سرویس دهیشون هستم (طبق عکس موجود تو سایت مبین نت) با مودم داخلی سه خط سیگنال ثابت دارم.
میخواستم ببینم که وقتی این 12 گیگ ترافیک تموم بشه تکلیف چیه؟ آیا میشه مثل سرویس های محدود ADSL ترافیک خرید یا باید هزینه اشتراک ماهیانه بپردازم باز؟!
اتفاقا دوره ADSL شاتلم همین امروز تموم شد. میخوام ببینم اگه برای سرویس وایمکس هم میشه ترافیک خرید دیگه ADSLمو تمدید نکنم فعلا؛ چون شاتل هم افتضاح شده تازگیا.
ممنون![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)