تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 495 از 2199 اولاول ... 3954454854914924934944954964974984995055455959951495 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,941 به 4,950 از 21990

نام تاپيک: Wimax Mobin net / شرکت مبین نت

داره خودمونی میشه a.0611's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    0311-0611

پيش فرض

لطفاً اگه غیر از ایشون کسی از این سرویس استفاده کرده و سرعتش بهتر شده اینجا نتیجه تست سرعتش رو بزاره. من یه درخواست اکانت تست به ایشون دادم به محض اینکه دریافت کنم و تست کنم نتیجه تست سرعتم رو میزارم. نتیجه تست افتضاح فعلی هم که در پست قبل هستش
    این تست من با استفاده از برنامه س.ا.ک.س - پ.ر.و.ک.س.ی ...( البته اکانتم رو از جای دیگه گرفتم )
    128 speed :

اینم بدون برنامه :

یه اختلاف عددی بین پینگ هام هست .. اما من توی کار کردن با نت احساس افت نمیکنم...

2. این کاربر از a.0611 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن ورزش mohammad_87's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    دنیای زیبایم

پيش فرض

اون نمایندگی که من ازش گرفتم اصلاً صحبتی از تست خود اینترنت نکرد فقط گفت آنتن دهی رو تست میکنیم. دقیقاً یادمه ازش پرسیدم شما غیر از تست آنتن دهی امکان تست خود اینترنت رو هم دارید گفت نه فقط بخاطر آشنائی کاری که باهام داشت گفت یه شب آخر وقت بیا مودم خودم رو بگیر باهاش کار کن فردا صبحش بیار که عملاً چون تا دیر وقت کار میکنم اصلاً فرصت نکردم. پس صحبتی از تست سرویس اصلاً نبود. روی خود وب سایت هم چنین چیزی رو ندیدم. اگه شما جائی سراغ دارید که شرکت همچین چیزی گفته آدرس بدید لطفاً

حالا که این همه زحمت تایپ پست رو کشیدید نتیجه تست سرعت speedtest.net رو هم بزارید لطفاً. باز هم از همه دوستانی که از مبین نت استفاده میکنن حالا چه راضی چه ناراضی خواهش میکنم به همراه هر پست نتیجه تست سرعتشون رو بزارن. بزارید این تبدیل به یه رسم بشه اینجا. اینجوری همه چیز واضح میشه
    خب یه فایلی چیزی دانلود کنید ببینید سرعتش چه جوریه.
    البته برای مبین نت،باز شدن سایت msn مهم هستش چون در قراردد هم ذکر شده.یعنی این سایت رو برای تست درنر گرفتند.
    این تست 512 من:

البته دانلودم همیشه رو 60-65 نشون میدد.الآن idm 69 دانلود میکنه.آپلودم هم اکثرا همین بوده.ضمنا نمیشه که با هر پست یه تست گذاشت.هر سرویسی هم کارران راضی داره و هم ناراضی.کلا مبین نت سرعت سرویسهاش رو 1 به 8 می بنده و در تمام شبانه روز هم تقریبا ثابته.مثل سرویس خودم که 512 هست و دانلودم 65-70

آخر فروم باز h_starboy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

دوستان شبانه هاش واقعا افتضاح شده تازگیا . با اکانت 512 الان شبا به زور 500 مگ هم دانلود نمیکنم . بابا مبین نت دیگه شورشو درآورده به خدا
    برای شما هم اینطوری شده ؟؟!!!!!

داره خودمونی میشه hithd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    زیر گذر

پيش فرض

سلام میخواستم بدونم مبین نت سرویس نامحدود نداره؟! و اینکه حداکثر سرعتش 1mbps هست!؟ آیا ارزش خریدن یکساله رو واسه سرعت 1 مگش داره ؟ سرویسش افت سرعت داره تو ساعات مختلف یا نه ؟سرویسهاش بین چند نفر شیر میشه؟!
    حداقل سرعت دانلود 1 mbps چند میده ؟ این بهتره یا ایرانسل ؟! مودم باید داخلی باشه یا خارجی؟ یعنی سیگنالهاش قوی هستن یا اونم مکافات داره کلا هر چی که میدئنین بگین
    با کارت نظام مهندسی سرعت بالا میده یا نه؟!
    بنظر شما ای دی اس ال بهتره یا وایمکس؟
    دم همتون گرم؟!

پروفشنال adcomputer's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

بنده این ماه یک طرح یک مگابیت گرفتم که متوجه شدم سرعت آپلود به یک سوم (حدود 340 کیلوبیت) کاهش پیدا کرده.
    البته این کاهش به صورت کندی سرعت نیست و کاملاً محدود شده است.
    لازم به ذکر است که این شرکت قبلاً سرعت آپلود را به نصف سرعت دانلود کاهش داده بود اما در حال حاضر مبین نت با افزایش این محدودیت، سرعت آپلود را به یک سوم تقلیل داده است.

7. این کاربر از adcomputer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال adcomputer's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

1- سلام میخواستم بدونم مبین نت سرویس نامحدود نداره؟!
    2- و اینکه حداکثر سرعتش 1mbps هست!؟
    3- آیا ارزش خریدن یکساله رو واسه سرعت 1 مگش داره ؟
    4- سرویسش افت سرعت داره تو ساعات مختلف یا نه ؟
    5- سرویسهاش بین چند نفر شیر میشه؟!
    6- حداقل سرعت دانلود 1 mbps چند میده ؟
    7- این بهتره یا ایرانسل ؟!
    8- مودم باید داخلی باشه یا خارجی؟
    9- یعنی سیگنالهاش قوی هستن یا اونم مکافات داره کلا هر چی که میدئنین بگین
    10- با کارت نظام مهندسی سرعت بالا میده یا نه؟!
    11- بنظر شما ای دی اس ال بهتره یا وایمکس؟
    12- دم همتون گرم؟!
    1- خیر.
    2- بله.
    3- من طرح یک مگ یک‌ساله ندیدم اما اگر منظورتان پرداخت 9 ماه به صورت یکجا است که بستگی به خودتان دارد.
    4- بله.
    5- به گفته ی خودشون یک به هشت است.
    6- حداقل 0 (قطعی سرویس) و حداکثر 128 کیلوبایت.
    7- ایرانسل.
    8- بستگی به سیگنال مودم داخلی در منطقه ی شما داره.
    9- نه اگر از همون اول خوب بود مشکلی نداره.
    10- بهتره از خودشون بپرسید.
    11- ADSL
    12- نمیدونم.

9. 2 کاربر از adcomputer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن بازی های آنلاین و شبکه ای Fusi0n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

512 یا 1MB به یوزر خانگی میدن یا نه ؟!

پروفشنال parisa6628's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

سلام دوستان ، می خواستم بدونم تنظیمات مودمهای مبین به چه صورته؟ به صورت auto connect هست؟! من میخوام ویندوز لپتاپ دوستم رو ریکاور کنم ، می خواستم ببینم آیا بعد از تعویض ویندوز تنظیمات خاصی نیاز هست ( برای اتصال به اینترنت) یا خیر/؟! متاسفانه خودش زیاد وارد نیست و هر چی سوال می پرسم درست پاسخ نمیده.

سوال دیگه ، اینکه من خودم توی خونه adsl دارم ، اگه مودمش رو بیاره اینجا ، می تونم راحت کانکت بشم ، غیر از مودم قطعه خاصی لازم نیست بیاره ؟ مثل تقویت کننده و...

ممنون.

پروفشنال aliy2324's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

512 یا 1MB به یوزر خانگی میدن یا نه ؟!
    بله با یک کارت دانشجویی , یه نامه ای از یه شرکت میدن . خیلی براشون مهم نیست

---------- Post added at 08:42 PM ---------- Previous post was at 08:39 PM ----------

سلام دوستان ، می خواستم بدونم تنظیمات مودمهای مبین به چه صورته؟ به صورت auto connect هست؟! من میخوام ویندوز لپتاپ دوستم رو ریکاور کنم ، می خواستم ببینم آیا بعد از تعویض ویندوز تنظیمات خاصی نیاز هست ( برای اتصال به اینترنت) یا خیر/؟! متاسفانه خودش زیاد وارد نیست و هر چی سوال می پرسم درست پاسخ نمیده.

سوال دیگه ، اینکه من خودم توی خونه adsl دارم ، اگه مودمش رو بیاره اینجا ، می تونم راحت کانکت بشم ، غیر از مودم قطعه خاصی لازم نیست بیاره ؟ مثل تقویت کننده و...

ممنون.
    با تعویض ویندوز یا جا بجا کردن مودم و اتصالش به یه کامپوتر دیگه نیازی به تنظیم خاصی نیست . فقط باید توی محل جدید هم سیگنال باشه

13. این کاربر از aliy2324 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال mahdi_mbi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام دوستان
    عموی بنده جدیدا یه تلویزیون سامسونگ خریده که روش یه اکانت وایمکس مبین نت هم بهش دادن (2 ساله، فقط 12 گیگابایت!!). چون خودش کامپیوتر نداره دادش به من. منم امروز راش انداختم دارم استفاده میکنم. با اینکه خارج از محدوده سرویس دهیشون هستم (طبق عکس موجود تو سایت مبین نت) با مودم داخلی سه خط سیگنال ثابت دارم.
    میخواستم ببینم که وقتی این 12 گیگ ترافیک تموم بشه تکلیف چیه؟ آیا میشه مثل سرویس های محدود ADSL ترافیک خرید یا باید هزینه اشتراک ماهیانه بپردازم باز؟!
    اتفاقا دوره ADSL شاتلم همین امروز تموم شد. میخوام ببینم اگه برای سرویس وایمکس هم میشه ترافیک خرید دیگه ADSLمو تمدید نکنم فعلا؛ چون شاتل هم افتضاح شده تازگیا.
    ممنون

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •