تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 495 از 1291 اولاول ... 395445485491492493494495496497498499505545595995 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,941 به 4,950 از 12901

نام تاپيک: Wimax Irancell / شرکت ایرانسل { توضیحات در پست اول }

آخر فروم باز pasargadd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

یعنی واقعا توی تاپیکی که مربوط به وایمکس ایرانسل هست این سوال ها جواب نداشت؟؟؟
    چی بگم والا
    سلام دوستان
    من میخوام تا قبل از شروع کلاس های دانشگاه یه وایمکس بگیرم رفتم قیمت های ایرانسل رو دیدم
    خوب بود طرح تابستانه 3 ماه 512 نامحدود + مودم رایگان 180 زده بود
    نوشته بود در صورت عدم رضایت کاربر باز پرداخت میشه و پس میدن پول رو
    میخواستم ببینم این راسته؟؟
    بله راسته و اگر شما ناراضی باشین پس میگیرن ولی دنگ و فنگ داره و کارشناس میفرستن و این جور مشکلها.
    شما که دارین از سرعتش رازی هستین؟؟
    .
    من 128 دارم البته مودمه رفیقمو برای تست گرفتم سرعتش حدوده 12 الی 13 هست و پینگشم از 380 کمتر نمیشه.100% به موقعیت شمت بستگی داره که تو چه منطقه ای با چه پوششی هستین.
    افت سرعت نداره؟
    چرا عزیز داره.برای دانلود که میزارم مثلا تو 10 دقیقه چند بار میرسه به 15 بعد دوباره میره روی 10 و روی 3 و 5 و اینطوری و به صورت کلی افت سرعت انچنانی نداره.

ز
    نگ زدم ایرانسل گفت برای سرعت های 128 به بالا باید معرفی نامه از شرکت داشته باشیم
    من الان ساکن قم هستم که تحت پوشش وایمکس ایرانسل نیست ولی میخوام تهران از وایمکس استفاده کنم حالا اگر معرفی نامه از یه شرکت که توی قم هست ببرم ایرادی نداره؟ چون قم تحت پوشش شبکه وایمکس نیست گفتم شاید
    بله میشه و مشکلی نداره ولی باید قید بشه برای 512.

2. 2 کاربر از pasargadd بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

پس بايد صبر كنيم تا بيارن؟؟؟ البته يكي از دوستان من گرفته طرح 6 ماهه 128 كه داشت استفاده كرد راضي بود الان مودمش رو بخواد بفروشه ازش چند بگيرم؟؟؟ همين bm632w هستش. وقتي ميبينه اين مودم بيشتر ميبرن همين رو بياره ديگه. چطور طرح گذاشته ولي مودم نداره. براي پائيز ببينم چه طرحي ميده ميدونم طرح ارزانتري ميده يا تعداد ماه رو بيشتر ميكنه.
    مودم رو بخواین بخرین 40 تومن ارزش داره
    مودم BM632W هم زده فعلا موجود نمی باشد و توی ثبت نام هم فقط FBR105 هست. احتمالا چند روز دیگه دوباره موجود میشه. البته یک مدل جدید هم میخواد اضافه کنه که WIXFMM-130 مدلشه و باید ببینیم اون چه مزخرفیه

4. این کاربر از Imanhjp بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

این مودم USB زیادی داغ می کنه! یه وقت نسوزه؟

تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

این مودم USB زیادی داغ می کنه! یه وقت نسوزه؟
    سوال هات افتضاحه
    یه کم بیشتر به خودت فشار بیار

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

هیچ سوالی در این زمینه نیست ...
    مثل اینکه شما باید به خودت فشار بیاری ...

می گم مودم داغ می کنه . چرا؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

دوستان اگه الان بسته افزایشی 1 گیگ بخریم فقط تا پایان همین ماه اعتبار داره و صفر میشه یا در کل 1 ماه میشه استفاده کرد؟

تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان اگه الان بسته افزایشی 1 گیگ بخریم فقط تا پایان همین ماه اعتبار داره و صفر میشه یا در کل 1 ماه میشه استفاده کرد؟
    30 روز مهلت استفاده داره

10. این کاربر از Imanhjp بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز mrmostafa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

مودم رو بخواین بخرین 40 تومن ارزش داره
    مودم BM632W هم زده فعلا موجود نمی باشد و توی ثبت نام هم فقط FBR105 هست. احتمالا چند روز دیگه دوباره موجود میشه. البته یک مدل جدید هم میخواد اضافه کنه که WIXFMM-130 مدلشه و باید ببینیم اون چه مزخرفیه
    ایمان جان پس تا طرح پائیزه حتما میاره چون من دیگههمون طرح پائیزه رو میگیرم نامه و همه چیش هم آماده هست.
    الان نامه من از واحد فناوری اداره بزرگ دولتی هست برا یانجام دورکاری. کاش برای این نامه ها سرعت بهتری ارائه میدادن یعنی پهنای باند اختصاصی قائل میشدن حداقل بین 2 الی 3 نفر شیر میشد.
    یعنی این مودم جدیده هم به پای Bm632W نمیرسه؟؟

تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ایمان جان پس تا طرح پائیزه حتما میاره چون من دیگههمون طرح پائیزه رو میگیرم نامه و همه چیش هم آماده هست.
    الان نامه من از واحد فناوری اداره بزرگ دولتی هست برا یانجام دورکاری. کاش برای این نامه ها سرعت بهتری ارائه میدادن یعنی پهنای باند اختصاصی قائل میشدن حداقل بین 2 الی 3 نفر شیر میشد.
    یعنی این مودم جدیده هم به پای Bm632W نمیرسه؟؟
    مودم جدیده که فقط اسمش هست و هیچ چیز ازش معلوم نیست. ولی احتمالا نسخه پیشرفته FBR105 هست
    پهنای باند هم فرقی نداره چه شکلی ازشون سرویس بگیری و بین افراد زیادی Share میشه. فکر کنم 1 به 15 باشه. اما مثل ADSL محدودیت سرعت نداره برای همین افت سرعت نخواهید داشت

13. این کاربر از Imanhjp بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه dvlsh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

امروز خیلی افتضاح بود ... یعنی بیشتر از 20 بار اینترنت قطغ شد ! سیگنال عالی ولی اینترنت افتضاح!! اینقدر که تو این 1 ماهه اذیت شدم تو 3 سالی که از داتک استفاده میکردم نشده بودم . دقیقا معلومه خودشون کرم میریزن !! تا زمانی که دانلود نکنی هیچ مشکلی نداره تا 1 فایل بذاری برا دانلود دقیقه دوم همه چی بهم میریزه ! سیگنال نصف میشه سرعت نوسان پیدا می کنه یا اصلا کلا اینترنت رو قطع می کنند . خیر سرمون نامحدود گرفتیم .

15. این کاربر از dvlsh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •