تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 495 از 1049 اولاول ... 395445485491492493494495496497498499505545595995 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,941 به 4,950 از 10487

نام تاپيک: سینمای خانگی

آخر فروم باز davood-d's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

کسی این موضوع نمیدونه؟
    دوست من صداي تلويزيون ايران استريو يا به قولي "استیرو" نيست!!!!!
    هرچي كه دو تا خروجي صدا داشت بهش نميگن استريو!

در هر صورت براي اينكه صداي استريو از سينماي شما بصورت 5.1 مجازي پخش بشه بايد سيستم روي حالت دالبي پرولاجيك 2 قرار بدي. تا تمام كانال ها صدا داشه باشند.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

سلام

مدل sony e880 یو اس بی 3 ساپورت میکنه ؟
    ......................

اگه نباشه جاش خالی می مونه mrm88's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

آقا قضیه ی این پی تی چیه؟ راستی فیلیپس یه دستگاه های فای داده به نام MCI900 که طبق گفته ی خودشون در رده ی های فایه! طراحیشم فوق العاده است! تو نمایشگاه CES پارسالم ظاهرا بهترین شده! قیمتم یه چیزی حدود 900 دلار! کسی راجبش اطلاعات داه؟ تو ایران دیدینش؟ راستش خیلی وقته قصد خرید یه سیستم صوتی برای اتاقم رو دارم! اون اولا که گفتم بهترین اسپیکرهای کامپیوتر رو تست کنم پس لاجیتک،ادیفایر و کریتیو رو تست کردم البته از بهترین و گرونترین ستای 5.1شون ولی دیدم تنها فرقی که با میکرولب خودم دارند فقط صدای بلندتریه نه تفکیک آنچنانی که آدم لمسش کنه! بعدش که چندتا مقاله خوندم و سایتارو دیدم تظرم به سمت بستن یه کامپوننت رفت! اولش اتفاقی که از جمهوری رد میشدم و فروشگاه راستین رو دیدم نظرم این سری های تودورکی پایونییر رو جلب کرد! ولی بعد فهمیدم میشه کارای بهتری هم کرد! مثل بستن یه ست استریو از فلورستندهای یاماها(سری ان اس)،یا کف(سری کیو) یا فوکال(سری 700) بعدش تو پست های متعدد دیدم میشه رفت سراغ جامو که با قیمت مناسب تر میشه ست 5.1شو با یه آمپ مثلا یاماها یا انکیو یا دنون دمو کرد! رفتم چندتا صدا شنیدم در نهایت جامو رو انتخاب کردم که تو اتاقم آنچنان حجمی هم نگیره(426 جامو) ولی بعدش فهمیدم برای گرفتن صدای خوب نیاز به فضای بزرگتر دارم! بعدش نظرم به سمت این پکیج ها رفت مثل دنون یا انکیو یا یاماها! ولی خوب بازم دوستانی که داشتند گفتند تو اتاق صداش آدمو اذیت میکنه! بعد اتفاقی با این بلندگوهای مانیتور که واسه استودیو موسیقیاس آشنا شدم که با یه قیمت مناسب تفکیک خوبی رو داره! تازه خودش اکتیوه و آمپ هم نمی خواد! از لحاظ ابعاد هم مثه بوک شلف هاست! ولی بعضیا میگفتن بلندگوهای مانیتور مثل ام آئودیو،تنوی،یاماها،جنلک و... نمی تونن اتاق رو غرق موسیقی کنند! چون مانیتورا اونقدر صداشون فوروارد نمی شه و پرتاب نداره! من میخوام اتاقم غرق یه صدای تفکیک شده و با کیفیت بشه که با حجم معمول صدا(که معمولا تو اتاقا خیلی بلند نیست) یه صدای نرمی رو حس کنم که با آدم حرف بزنه! یه انتخاب دیگم هم میکرو های فایه حرفه ایه مثل این فیلیپسه! ولی در کل گیجم و نمی دونم برای این فضایی که دارم(یه اتاق حدود 9متری) چی چیزی باید بگیرم! اگه لازمه بیشتر توضیح بدم که بگین!!! من واقعا تو انتخابم موندم! پلیز سام بادی هلپ می!
    واقعا کسی نیست؟

آخر فروم باز davood-d's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

شما دقيقا چي مخواي؟
    چقدر هزينه ميكني؟

5. این کاربر از davood-d بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه mrm88's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

شما دقيقا چي مخواي؟
    چقدر هزينه ميكني؟
    توضیح دادم دیگه! یه سیستم صوتی قوی(از نظر تفکیک صدا) واسه یه اتاق 8-9 متری!
    به گزینه هایی که توضیح دادم دقت کن رنجش دستت میاد

کاربر فعال انجمن هنر هفتم mehdi30nema's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من دیروز رفتم 17 متر سیم خریدم و یکی از باندهای عقب سینمای خانگیم را عوض کردم . باند مثل قبل کار میکنه ولی فکر میکنید مشکلی که برای باند به وجود نخواهد آمد ؟
    راستی این فروشنده سیم اصلا نمیدونست سینمای خانگی چیه ، به نظرتون ممکنه تفاوت در مقاوت و اهم و چیزای دیگه به سیستم آسیب برسونه ؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

توضیح دادم دیگه! یه سیستم صوتی قوی(از نظر تفکیک صدا) واسه یه اتاق 8-9 متری!
    به گزینه هایی که توضیح دادم دقت کن رنجش دستت میاد
    دوست عزیز اول توجه کنید که شما داری درباره های-فای صحبت میکنید پس تخصصی میشه و باید از نظرات غیر تخصصی حذر کنید و گرفتار برند و تعریف های فروشنده نشید... من خودم یک audiophile هستم و اطلاعات نسبتا کاملی هم درباره های-فای و های-اند دارم. به نظر من اولین کاری که باید بکنی اینه که با خودت قرار بزاری تا وقتی عناصر حصول به یقین در خصوص انتخاب سیستمی (چه بلندگو چه پری چه آمپ یا ...) به قطعیت نرسیدند اقدام به خرید نکنی... دوم اینکه در های-فای فقط و فقط به گوشت اعتماد کن نه به بازخورد کاربرای دیگه نه به نظرات و تعریف های فروشنده نه به مجلات نه به سایت ها... فقط به گوش خودت... صدا یه پدیده خصوصیه، شخصیه.. هرکسی یه نظری روی یه صدای بخصوص میده... مرحله اول یه سیستم خوب بعضی وقتا بلندگو هست و بعضی وقتا آمپلی فایر... مثلا شما اگه یه بلندگوی با حساسیت بالا (مثلا 100 دسی بل) بخوای بخری انتخاب آمپلی فایرت هم تحت تاثیر این انتخاب قرار میگیره چون وقتی شما یه بلندگوی با حساسیت بالا دارید باید یه آمپلی فایر کم توان داشته باشید چون آمپلی فایر با توان بالا برای یه بلندگوی با حساسیت بالا مناسب نیست چون بلندگو هرچی حساس تر باشه یعنی با کمتر وات مثلا 4 وات هندل میشه و شروع میشه به حرکت ... هرچی کمتر حساس باشه یعنی بلندگو تنبله... یعنی لشه... یعنی باید زور بالا سرش باشه تا کارش رو انجام بده... توان آمپلی فایر مهم میشه... اگه شما توان زیاد به بلندگوی با حساسیت بالا بدین اولا فیدبک منفی بالایی خواهید داشت چون بلندگو حساسه شما یه وات بالا مثلا 150 وات رو پشت سیم پیچ بلندگو اسیر کردید و عملا وارد اختلال فازی میشد و کلا توانایی بلندگوی شما محو میشه ولی شما با یه آمپلی فایر مثلا 50 وات میتونید همون بلندگو رو براحتی درایو کنید به نحو احسنت... مساله ی بعدی اکوستیک محیط هست... آیا محیط شما اکوستیکه؟ اتاق شما چند متره؟ آیا بلندگویی که میخواید خریداری کنید قابلیت Placement در فضای اتاق شمارو داره؟ مثلا بعضی بلندگوها placement که باید انجام بدین برای گرفتن Sweet Point یه سری پارامتر خاصه که اگه دقت نکنید Sound stage شما از بین میره... مثلا عرض اتاق شما 3 متره ولی بلندگو باید در 4 متری همدیگه قرار بگیرن... این مشکل ایجاد میکنه...

مساله بعدی سورس یا منبع موسیقیایی هست... آیا شما که مثلا دارید هزینه زیادی میکنید برای بلندگوی مناسب و آمپلی فایر مناسب اون، سورس مناسب دارید که بتونه از توانایی های بلندگو آمپتون استفاده کنه؟ آیا شما میخواید با یه سیستم های-فای به فایلهای MP3 گوش کنید!؟ نه اصلا نمیشه... های-فای تعریف مشخصی داره که نمیشه نادیده گرفت اونارو در غیر اینصورت اگه 500 هزار دلار هم سیستم داشته باشید ولی یه جای کار ناقص باشه سیستم شما دیگه های-فای نیست بلکه برای دیسکو مناسبه

بازم شما بگو رنج بودجه ای که براش کنار گذاشتی چقدره... چه سبک موسیقی گوش میدی... گرام استفاده میکنی؟ سورس چیزی داری؟ اندازه اتاقت چقدره؟
    من بیشتر راهنمایی کنم
    در ضمن اگه خواستید میتونم چندجا معرفی کنم برید سیستم های های-فای واقعی رو دمو بگیرید و صداشونو بشنوید که ببینید صدا یعنی چی که بدون شنیدن انتخاب نکرده باشید... هیچوقت از اینکه برید یه استودیو یا شوروم تست صدا بگیرید خجالت نکشید و شک به دل راه ندین، وظیفه فروشنده های های-فای این نیست که کاتالوگ و مدل و جعبه به مشتری بدن .. فروشنده های-فای باید صدارو به مشتری نشون بده مشتری از روی صدا تصمیم میگیره... اصلا از روی برند اقدام به خرید نکنید

من دیروز رفتم 17 متر سیم خریدم و یکی از باندهای عقب سینمای خانگیم را عوض کردم . باند مثل قبل کار میکنه ولی فکر میکنید مشکلی که برای باند به وجود نخواهد آمد ؟
    راستی این فروشنده سیم اصلا نمیدونست سینمای خانگی چیه ، به نظرتون ممکنه تفاوت در مقاوت و اهم و چیزای دیگه به سیستم آسیب برسونه ؟
    باید ببینید سیمی که خریدید AWG چند هست و با در نظر گرفتن طول سیم و وات و آمپدانس خروجی آمپلی فایر ببینید حداکثر دامنه ی ایمن برای اون نوع سیم چقدره... به نظر من 17 متر مشکل ایجاد میکنه بازم اگه قطر سیم رو بگی میتونم دقیق محاسبه کنم براتون... هرچی طول سیم بیشتر میشه Capacitance و resistance سیم بیشتر میشه که روی صدا تاثیر منفی میزاره
    Last edited by klipsch; 21-10-2011 at 23:26.

9. 9 کاربر از klipsch بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

حداقل تعداد رشته های داخلیش باید با اصلی یکی باشه و الا مشکل اساسی درست می کنه و ممکنه به سیستمت آسیب جدی بزنه

11. 2 کاربر از mhroozbeh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن هنر هفتم mehdi30nema's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

باید ببینید سیمی که خریدید AWG چند هست و با در نظر گرفتن طول سیم و وات و آمپدانس خروجی آمپلی فایر ببینید حداکثر دامنه ی ایمن برای اون نوع سیم چقدره... به نظر من 17 متر مشکل ایجاد میکنه بازم اگه قطر سیم رو بگی میتونم دقیق محاسبه کنم براتون... هرچی طول سیم بیشتر میشه Capacitance و resistance سیم بیشتر میشه که روی صدا تاثیر منفی میزاره
    حداقل تعداد رشته های داخلیش باید با اصلی یکی باشه و الا مشکل اساسی درست می کنه و ممکنه به سیستمت آسیب جدی بزنه
    راستش من از این سیم های معمولی که متری 300 تومان بود خریدم ، از این هایی که توی کلاف هست و هر چند متر که بخواهیم طرف میبره و میده . فروشنده هم اصلا اطلاعات نداشت .
    حالا به نظرتون دقیقا چیو چک کنم تا مشکلی پیش نیاد ؟ یا اصلا سیم فابریک وجود داره که بخرم و سیم متفرقه نخرم ؟

داره خودمونی میشه anaconda's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    In galaxies

پيش فرض

منم برای سیستمم 32 متر سیم از فروشگاه اکوستیک خریدم سیم 2.5*2 البته برای کل سیستمم که بخوام وصل کنم برای بانهای عقبم حدودا" 12متر فکر کنم سیم ببره باندهامم سری sib فوکال هست ایا بنظرتون مشکل ایجاد میشه؟ یه سوال دیگه این مدل باندها منظورم سری سیب فوکال باندهای جلو وعقب و سنترش گویا با هم هیج فرقی نداره درسته؟ چون همشون مثل هم هستند میشه راهنمایی فرمایید؟

---------- Post added at 03:19 PM ---------- Previous post was at 03:18 PM ----------

درضمن من این سیمو متری 3500 تومان خریدم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •