برای بازی دل رو بزار کنار.
مدل HP هم بزار کنار که قدیمی شده و سری جدید و بهتر یعنی DV6 3X وارد بازار شده.
مدل ایسوس هم برای انتخاب مناسبه
برای بازی دل رو بزار کنار.
مدل HP هم بزار کنار که قدیمی شده و سری جدید و بهتر یعنی DV6 3X وارد بازار شده.
مدل ایسوس هم برای انتخاب مناسبه
سایت های مختلفی هست :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
تمام مدل ها با مشخصات کامل
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
تاپیک رو اشتباه اومدین
مدل هایی که گفتین همه زیر یک تومان هستند.
دل 5010 ؟؟؟؟؟با کارت گرافیک 5470 ؟؟؟؟
بازی خوب اجرا می کنه ؟؟؟
![]()
ممنون رئیس!!! خب البته حرف شما برای بقیه معتبر تر از "داره خودمونی میشه" هست!!!
1-من مثل شما روزی Nساعت مطالعه و سایت گردی(اونم از نوع خارجی و معتبرش نمی کنم)از این نظر به شما حق داده می شود اما شما متن منو خوب نخوندید!چیزی که من میگم ربطی به دنیای تکنولوژی امروز نداره!حرف چرتکه و بازاره!وقتی کانفیگ dell یا lenovo بهتر از مدل هایی از سونی یا اسوس هستش که ارزونتره باید به کیفیت ساخت قطعات رجوع کرد.چرا باتری های دل اینقدر زود خراب میشن(امیدوارم اینو دیگه تکذیب نفرمایید!چون به عینه دیدم).نفرمایید که اختلاف قیمت به خاطر قیمت تمام شده و پول کارگر و تولید و هزینه نقل و انتقال و این حرفاست!!خودتون اذعان کردید همه دارن تو چین تولید می کنن!!یه موقع هست امریکا توی چین جنس تولید می کنه یه موقع هست خود چین(که از f14 تا مهر و تسبیح مارو هم تولید می کنه!!)تو چین تولید می کنه!!اون موقع کیفیت قطعات فرق می کنه و اختلاف قیمت به خاطر اینه!!حالا تو دنیای تکنولوژی امروز چی میگذره زیاد مهم نیست!به همین خاطر گفتم اسوس و سونی امریکاییه چینیه هستند اما دل و لنوو های جدید چینیه چینی!(باز هم شنیده شده لنوو بخش فروششو فروخته به یک شرکت چینی!اگه درست باشه این دیگه اونی نیست که میگید.در ضمن مدارک و ریویو هایی هست که بر مشکلات لنوو دلالت می کنه!)خوشبختانه همه اجناس مملکت ما بلکه جهان چینیه و به همین خاطر قیمت می تونه ملاک باشه برای مقایسه!!!
2-در مورد f11 هم باز به امار فنی و تخصصی رجوع کردید که قابل تقدیره (البته اگه لینک این "تنها 30 مورد" رو بذارید استفاده خواهم کرد) اما من رفتم با مغازه دار صحبت کردم.هر حرفی که می زنه درست نیست بالطبع اما حوصله گارانتی کشی و دردسر نداره و به همین خاطر اگه هم fهم اسوس داشته باشه میگه n61jq ببر اما اگه فقط سونی باشه از اسوس بد میگه!شما حتما اطلاع دارید که الان امار فروش f چقدره و امار فروش n61jq چقدر!این هم ذیل مطالب بالا می تونه ملاک باشه!
این که گفتم دیگه گارانتی نمیشه حرف فروشنده است که میتونه غلط باشه و من از اینکه نا معتبر حرف زدم از همه معذرت می خواهم.
همچنین این که گفتید اسوس داره منحل میشه رو خواهشا مستند کنید.ممنون از وقتی که می گذارید!
بین این مدلا کدوم ؟
Sony EA 16FG
SONY CW21FX یا مدلای مشابه
ASUS N82JQ
کلا بودجه حدود 1300 هست . برای کار معمولی . سری CW و EA چه فرقی با هم دارن ؟
مثلا CW 2AGG چرا 100 تومن از اون 2 تا گرونتره ؟
لطفا دلایل برتری هر کدوم رو هم لطف کنید .
ممنون
ممنون رئیس!!خوب البته دوستان حرف شمارو بیشتر از یه "داره خودمونی میشه" قبول دارند
1-مطمئنا شمایی که روزی n ساعت مطالعه و سایت گردی (اونم از نوع تخصصی)می کنید بیشتر از من اطلاعات دارید اما مثل اینکه متن منو خوب نخوندید!!حرفمن ربطی به دنیای تکنولوژی روز و این حرف ها نداره!!حرف من مال چرتکه و بازاره!وقتی لنوو یا دل با کانفیگ بهتر از سونی و اسوس قیمت کمتری دارند دلیلش رو فقط میشه تو کیفیت قطعات جستجو کرد!!!نفرمایید که به خاطر هزینه تولید و کارگر و حمل و نقل و این حرفاست!!خودتون اذعان کردید همه دارن تو چین تولید می کنند پس قیمت می تونه ملاک خوبی برای مقایسه کیفیت باشه!این که میگید چینیه یعنی چی؟؟؟یه موقع هست امریکا به دلیل مسائل بازار(که خودتون فرمودید)توی چین تولید و روانه بازار می کنه یه موقع هست خود چین (که از f14تا مهر و تسبیح ما رو کیلویی تولید می کنه و بیشتر به کمیت تولید فکر می کنه)تو چین تولید می کنه!!به همین خاطره که من میگم اسوس و سونی امریکایی چینی هستند و دل و لنوو چینیه چینی!!!!(شما حرف منو تایید کردید!!) دل نفر اول فروش دنیاست و دلیلی بر بهتر بودن نیست!!همین طور که اسوس نفر اول کمترین برگشتی است (البته این شاید بتونه دلیلی بر کیفیت باشه!!)حالا تو دنیای تکنولوژی امروز چه اتفاقی میافته زیاد مهم نیست.با شرایط فعلی قیمت می تونه ملاک باشه!!ممنون از وقتی که میگذارید!
2-حرفی که درباره f زدم رو از فروشنده ها شنیده بودم.بالطبع فروشنده ها همیشه راست نمیگن (و اگه غلطه از اینکه حرف بی سند زدم از همه عذر می خواهم)اما مطمئنا حوصله برگشتی و گارانتی کشی و دردسر ندارند.کسی که اسوس و سونی داشته باشه میگه اسوس ببر و اگه فقط سونی داشته باشه از اسوس بد میگه(تو دنیای تکنولوژی امروز هنوز هم ملاک های قدیمی اثر بخشند!!!!!!)نمیگم حتما اسوس بهتره و نمیگم لنوو و دل اصلا به حساب نمیان!!!
اما امار فروش n61jq و f خودش با آدم حرف می زنه(حتما میدونید!!)شایدم به خاطر ذهنیت بدیه که امثال من در مورد سری f درست کردیم.
من فقط با چرتکه کار نمی کنم و می دونم که شرکت لنوو بخش فروششو به یک شرکت چینی فروخته و اینی که میاد دست ما فقط اسم گنده ای داره!!(این رو مستند دارم)
"سونی خرابی نداشت"(منظورتونو دقیق متوجه نمیشم!) ولی برگشتی زیاد داشت(اینم مستدله!)خوشحال میشم لینک مدرک این 30 اعتراض(عددش!!) رو ببینم.هر چند حرف شما تقریبا سنده.همچنین در مورد منحل شدن اسوس خوشحال میشم فنی بخونم!![]()
سلام.
خوب سری CW و EA با کانفیگ های مختلفی عرضه میشند که قیمت رو متفاوت میکنه.
مدل CW21 که نوشتین حدود 950 تومان قیمتش هست... از CW مدل CW26 حدود 1280 تومان قیمت داره/
CW 26 FX
CORE I5-2.4-520M 4096 500 NV 330M 512 14"+ DVD-RW win7 2.2Kg 1,280,000
EA16FG /B/W
CORE I5-2.4-520M 4096 500 ATI 5650 1G 14" DVD-RW win 7 2.2 Kg
1,290,000
مدل های سونی راحت تر در بازار پیدا میشه.
با گارانتی معتبر هم موجوده. مدل N82 هنوز جا نیفتاده...... قیمتش هم حدود 1380 تومانه.
سری EA و CW فقط کمی از نظر ظاهری و کارت گرافیک متفاوت هستند
ممنون . بهترین گارانتی این 2 مدل سونی که گفتین ایران رهجو هست ؟
گرافیک کدومش قویتره ؟ (چون همه چیشون یکیه جز گرافیک)
هر دو مدل با گارانتی ایران رهجو موجوده و میشه گفت که بهترین گارانتی برای سونی میتونه باشه.
البته مدل EA16 با گرانتی ایران رهجو از اینی که نوشتم گرونتره.
و اینکه کارت گرافیک 5650 در اجرای بازی ها قدرتمند تر هست. (تفاوت زیاد نیست )
البته روزلیشن تصویر مدل CW26 بیشتر هست و 1600*900 هست
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)