تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 495 از 1024 اولاول ... 395445485491492493494495496497498499505545595995 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,941 به 4,950 از 10239

نام تاپيک: ✔ کنــکور 89 ؛ مشاوره - برنامه ریزی - شیوه های برتر

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

5 شنبه تعطیله ؟ جایی اعلام کرده ؟ لینکی دارید ؟
    این مدارستونم که فرت و فرت تعطیل میشه خوش باشید البته تهرونیا
    به دلیل شرکت دانش‌آموزان در راهپیمایی اعتراض‌آمیز نسبت به حرمت‌شکنی درعاشورا؛لغو امتحانات مدارس تهران در روز پنجشنبه
    آفتاب: مدیر روابط عمومی سازمان آموزش و پرورش استان تهران از لغو کلیه امتحانات داخلی مدارس شهرستان‌های استان تهران در روز پنجشنبه خبر داد.

علی سلیمانی در گفت‌وگو با ایسنا، در توضیح این خبر، گفت: «با توجه به شرکت دانش‌آموزان و فرهنگیان همراه با سایر مردم استان تهران در راهپیمایی و تجمع بزرگ عاشوراییان در روز چهارشنبه در محکومیت حرمت‌شکنی عاشورای حسینی، کلیه امتحانات داخلی مدارس تهران (شهرستان‌های استان تهران) لغو شده است».
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

2. این کاربر از bahdar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز shifter's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    uk.ac.ir

پيش فرض

بله كاملا طبيعيه!
    اگه دانش اموزان بي خبر از همه جا رو نبرن پس كي رو ببرن ؟!؟
    مورد تمسخر كل دنيا قرار گرفتيم با كارهامون...
    مملكت شده راهپيمايي هر 2 روز يه بار!!

4. این کاربر از shifter بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال majid.khaledi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴

پيش فرض

این انتشارات خیلی شبز جدیده؟
    یه چند تاییش رو تو ویترین مغازه ها دیدم جالب بود تصویر روشون/..
    یه جورایی انگار با طنز درس داده...درسته؟
    از ما که گذشت
    از کتابای به این سبک خوشم میومد
    بهمن بازرگانی طرح اموزش کارتونی هاش رو هنوز یادمه

آخر فروم باز reza-atom's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

باورت میشه اولش که خوندم داشتم فکر میکردم کند خونی چیه؟ شاید یه چیزی مثل کم خونی باشه؟ شوخی کردم ایشالا تنت همیشه سلامت باشه. والا باید علاقتو بدرس زیاد کنی ضمن اینکه اگه تازگی اینطوری شدی معنیش اینه که وارد همون مرحله ای شدی که همه کنکوریا دیر یا زود میشن و اونم اینه که 1یا 2 هفته یا شایدم بیشتر میلی به درس خوندن ندارن و حوصلشون به درس نمیکشه .

اوايل خيلي خوب بود اما از وقتي كه عقب افتادم خيلي نااميد شدم !

اگه نباشه جاش خالی می مونه ramin 69's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

5 شنبه تعطیله ؟ جایی اعلام کرده ؟ لینکی دارید ؟
    درسته. ما هم تعطیل شدیم و امتحان پنج شنبه میوفته 26ام احتمالا هنوزنگفتن.
    البته برنامه هر منطقه فرق میکنه منطقه2 پنج شنبه دینی داشت منطقه 9 شیمی داشت.

راستی بچه ها این آزمون 25دی قلمچی جریانش چیه؟ چون مدرسه ما + چند تا مدرسه دیگه که تا حالا قلمچی ندادیم همه میخوان شرکت کنن !!

داره خودمونی میشه Sabayon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

سلام بچه ها !

من امروز امتحان ترم اول هندسه تحليلي داشتم و معلممون سوال آورده در حـــــد المپـــــيك و تو خوشبينانه ترين حالت 7 ميگيرم و با توجه به اينكه ميان ترم رو هم خراب كردم و 2 از 5 گرفتم يعني افتادم و بايد به فكر جبراني اسفند باشم . بچه ها حداقل يه خورده روحيه بهم بديد

( كلا اين معلممون آدم ...... هست و اينكه ميبينيد 2 از 5 گرفتم ميان ترم فقط 1 بار امتحان گرفت و اونم اومده بود سوالات كنكور رو آورده بود )
    بابا فداي سرت، فكر نميكنم همين جوري الكي معلمتون بندازتت. اگرم بندازه احتمالا تو تنها نيستي. نه؟ اميدت به خدا باشه و به كنكور فكر كن. اگرم با 9 بيفتي كه انشاالله نمي افتي، تك ماده هستش ديگه.

داره خودمونی میشه unlife's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تـهرون

7

درسته. ما هم تعطیل شدیم و امتحان پنج شنبه میوفته 26ام احتمالا هنوزنگفتن.
    البته برنامه هر منطقه فرق میکنه منطقه2 پنج شنبه دینی داشت منطقه 9 شیمی داشت.

راستی بچه ها این آزمون 25دی قلمچی جریانش چیه؟ چون مدرسه ما + چند تا مدرسه دیگه که تا حالا قلمچی ندادیم همه میخوان شرکت کنن !!
    بی پدرا...
    دارن همه چیزو سیاسی می کنن.ما تحلیلی داشتیم.سه شنبه از ساعت 1 تا 5 و نیم برامون کلاس رفع اشکال گذاشته بود.صبح گفتن امتحان لغو شده.هرچی من گفتم بابا حالا که امتحان میوفته 26 ام مگه مشکل روانی داریم امروز بمونیم واسه رفع اشکال ؟کجای دنیا دو هفته قبل امتحان رفع اشکال می کنن؟
    هیچکس گوش نکرد.ساعت دو شد بیگی(معلممون) نیومد.ناظممون از همه عوضی تره.به هرکی یه چیز میگفت به یکی می گفت تو ترافیک گیر کرده.به یکی می گفت جواب نمیده.آخر سر که 7-8 تایی رفتیم پیشش میگه جواب نمیداد منم بهش SMS فرستادم.هنوز جواب نداده. گفتم بابا SMS ها که قطعه.شانسش زد همون موقع یکی پای تلفن کاش داشت اینم در رفت.تا دو و نیم الافمون کردن آخرم گفتن برید خونه.
    من الان اصلن اعصاب ندارم.از یکشنبه تا امروز انقدر فحش دادم که حد نداره.
    Last edited by unlife; 30-12-2009 at 12:32.

10. این کاربر از unlife بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه unlife's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تـهرون

پيش فرض

دیروز بابام داشت شبکه خبر رو میدید.مجری برنامه چند تا شماره اعلام کرد واسه تلفن و SMS زدن.بعد گفت ممنون بابت تماس ها و پیامک هاتون.بعد گفت الان چند تا پیامک رسیده دستمون می خوام بخونم.

12. این کاربر از unlife بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Greedy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    ؟?

پيش فرض

بالاخره یه بار اینا فایده داشتن برای من که خوب شد فردا شیمی داشتیم چیزی بلد نبودم
    امروز کلی بچه های پیش دبستانی و مهدکودک میبرن راهپیمایی

اگه نباشه جاش خالی می مونه dehtoday's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    انقلاب سوم

پيش فرض

بابا فداي سرت، فكر نميكنم همين جوري الكي معلمتون بندازتت. اگرم بندازه احتمالا تو تنها نيستي. نه؟ اميدت به خدا باشه و به كنكور فكر كن. اگرم با 9 بيفتي كه انشاالله نمي افتي، تك ماده هستش ديگه.
    ممنون . آره از دو سه تاي ديگه از بچه ها پرسيدم اونا هم گفتن همين حول و هوش ميگيريم ولي فرقش اينه اونا ميانترمشون از من بهتره و زياد نگران نبودن . بعدشم من اين معلممون رو ميشناسم يك نقطه چيني هست كه نگو !!! واسه تك ماده حتما بايد بري اسفند رو امتحان بدي اون وقت بالاي 7 ميتوني بزني . بازم اميد به خدا و ممنون .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •