سلام دوست من ...
بله ...یکی از دوستای منم همچین مشکلی داشت و یه سری مشکل تو همین مایه که با عوض کردن رم درست شد....![]()
سلام دوست من ...
بله ...یکی از دوستای منم همچین مشکلی داشت و یه سری مشکل تو همین مایه که با عوض کردن رم درست شد....![]()
بله مشكل از مموري كارته
يه بار فرمتش كن اما با اين مموري مشكل خواهي داشت...
مال من هم همینطور میشه.بیشتر برای وقتهایی است که گوشی رو به کامپیوتر وصل میکنم یا خاموش میکنم این اتفاق میفته
سلام
بنده 2 ماه پیش یه 5800 خریدم اما با جی پی اسش مشکل دارم.فقط توش بلوتوث جی پی اس هست و نمیتونم از قابلیت لوکیشن و همچنین مپ خود گوشی استفاده کنم نرم افزارهای گارمین و اسمارت کام هم ماهواره رو پیدا نمی کنند و نقشه خشک و خالی هست.ورژن گوشی 20 و رنگشم قرمز هست.باید چیکار کنم؟؟؟خسته شدم!!
ایا با اپگرید به فریمور 40 مشکل حل میشه؟ یعنی به جز بلوتوث جی پی اس قابلیتی اضافه میشه بهش که بشه از جی پی اس استفاده کرد؟الان که رو جعبش رو دیدم بعد 2 ماه روش انگاری به زبان انگلیسی نوشته سری بدون جی پی اس!!! اصلا مگه 5800 بدون جی پی اس هم داریم؟؟؟ اگه بدون جی پی اس هست پس چرا قابلیت بلوتوث جی پی اس داره؟؟؟ لطفا راهنمایی کنید اگه نداره برم بزنم تو سر فروشنده.
ممنون اگه زود جواب بدین.
فکر کنم 5800 که شما خریدید مخصوص کشورهایی است مثل مصر و سوریه که توشون داشتن جی پی اس ممنوعه.قابلیت رو هم برای این گذاشتند که بتونید به دستگا ههای جی پی اس متصل بشید،در مورد آپدیت هم نه حل نمیشه
سلام
بنده 2 ماه پیش یه 5800 خریدم اما با جی پی اسش مشکل دارم.فقط توش بلوتوث جی پی اس هست و نمیتونم از قابلیت لوکیشن و همچنین مپ خود گوشی استفاده کنم نرم افزارهای گارمین و اسمارت کام هم ماهواره رو پیدا نمی کنند و نقشه خشک و خالی هست.ورژن گوشی 20 و رنگشم قرمز هست.باید چیکار کنم؟؟؟خسته شدم!!
ایا با اپگرید به فریمور 40 مشکل حل میشه؟ یعنی به جز بلوتوث جی پی اس قابلیتی اضافه میشه بهش که بشه از جی پی اس استفاده کرد؟الان که رو جعبش رو دیدم بعد 2 ماه روش انگاری به زبان انگلیسی نوشته سری بدون جی پی اس!!! اصلا مگه 5800 بدون جی پی اس هم داریم؟؟؟ اگه بدون جی پی اس هست پس چرا قابلیت بلوتوث جی پی اس داره؟؟؟ لطفا راهنمایی کنید اگه نداره برم بزنم تو سر فروشنده.
ممنون اگه زود جواب بدین.
مشکل از مموریه !
مموری همراه گوشی زیاد بدرد بخور نیست
بچه ها من 5800 ندارم
داشتم راجع به گوشی خودم 5530 دنبال یه چیزی می گشتم این عکس رو دیدم
گفتم 58 بازا ببین حالشو ببرن
![]()
بیشتر برای قشنگیه،کاربردی نداره تو گوشی. فقط میتونی توی چند تا گزینه بری نه بیشتر
سلام دوستان .کسی آدرس نمایندگی نوکیا تو اصفهان بلده؟واسه تعمیر میگم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)