ای بابا! شرکتی نیست سرعت اسمی بده؟؟؟ مثلا اسمی 128 ولی عملی 512؟؟؟؟ (مثل صبانت)
ای بابا! شرکتی نیست سرعت اسمی بده؟؟؟ مثلا اسمی 128 ولی عملی 512؟؟؟؟ (مثل صبانت)
سلام.لطفا یک سرویس دهنده اینترنت معرفی کنید که 128Kb نامحدود و 256Kb با ترافیک 5 GB داشته باشه(شبانه رایگان) البته 256 رو به خونه ها هم بده و برای مخابرات توحید(6643) پورت خالی داشته باشه.
البته با قیمت های معقول مثلا 128Kb نامحدود رو حدود 20000-25000 تومن و 256Kb با ترافیک 5GB رو با قیمت 15000-20000 تومان بده(با مالیات و آبونمان و عوارض)
هیاهو و رایان سما این سرویس ها رو دارن؟به نظرتون کدومشون بهتره؟
ممنون
چشم خوردیم آقا رفت پی کارش
رفتم شاتل میگه خها پره باید بری تو ی لیست سیاه تا یکی پورت خالی کنن بدن به تو
کسی نمیدونه چیکار بایستی کرد ؟؟؟ چقدر باید منتظر بمونم ؟؟؟
ارزششو داره منتظر باشم ؟؟؟
یا برم دنبال صبا ؟؟؟
یکی بگه چیکار کنیم ؟؟؟
و یه سئوال دیگه نمیشه به جای کارت دانشجویی یه نامه از شرکتی که تویش کار میکنم بیارم بگم و برای خونه میخوام نمیشه ؟؟؟ دیگه منت واحد آموزش دانشگاه رو هم نمیکشم نظرتون چیه میشه یا نه ؟؟؟ من به این شبانه رایگان شدیدا احتیاج دارم ولی خوب یه چیزی میخوام که معتبر باشه شاتل که میگه فعلا نیست خودمم نمیدونم چیکار کنم از اونور هم صبا رو نمیخوام از دست بدم تکلیف چیه ؟؟؟![]()
Last edited by ramtin_d; 13-08-2009 at 17:50.
سلام.لطفا یک سرویس دهنده اینترنت معرفی کنید که 128Kb نامحدود و 256Kb با ترافیک 5 GB داشته باشه(شبانه رایگان) البته 256 رو به خونه ها هم بده و برای مخابرات توحید (6643) پورت خالی داشته باشه.
البته با قیمت های معقول مثلا 128Kb نامحدود رو حدود 20000-25000 تومن و 256Kb با ترافیک 5GB رو با قیمت 15000-20000 تومان بده(با مالیات و آبونمان و عوارض)
هیاهو و رایان سما و هادی کام این سرویس ها رو دارن؟به نظرتون کدومشون بهتره؟
ممنون
Last edited by shervinkh; 13-08-2009 at 18:34.
شاتل 128 اکو میده برای بعضی ها سرعتش 512 است بهتره بری تاپیک شاتل تا ببینی
يك دفعه بگو ديگه ما بميريم
توي مخابرات شهيد لطيفي(2293)فقط پاس آنلاين و سپنتا سرويس ميدن(البته تا اونجايي كه من ميدونم شما كه يه راهنمايي نميكنيد) حالا براي چي پاسآنلاين نگيريم مگه چشه؟آخه سپنتا خيلي گرونه؟ميشه يكم بيشتر توضيح بدي؟
دور از جون!!! خدا نکنه...
ببین... پارس آنلاین مطعلق به سپاه پ.ا.س.د.ا.ر.ا.ن هستش و اول از همه در همه چیز محدودیت داره... دوم این که فقط کافی هست تقی به توقی بخوره و یکی بره روی پشتبوم خونشون و ابراز مخالفت کنه؛ اونوقته که شرکت پارس آنلاین به خاطر جلوگیری از اغتشاشات (!) و به هزار و یک دلیل همه پورت ها رو می بنده و اینترنتش می شه 0 کیلوبیت/ثانیه...
پس بهتره از میان بد و بدتر، بد رو گزینش کنی رفیق خوب من![]()
چیکار کنم ؟:1
9::
19::19
:
![]()
از راهنماييت ممنونم ولي من يك ماه ميگيرم اگر بد بود قرار دادم را تمديد نميكنم. راستي چندتا سوال داشتم:
اگربعد از چند ماه ديگه نخواي از اون شركت سرويس بگيري اون هزينه پايهاي كه دادي را پس ميدن؟
واگر مكان خونه تغيير كرد چي ميشه؟
پس چی شد ؟؟؟
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)