آقا کسی نبود به ما کمکی کنه .![]()
آقا کسی نبود به ما کمکی کنه .![]()
نه دوست من شما خودت نمیتونی از سیستم آهنگ بیاری...از داخل بازی میتونی آهنگهایی که خود بازی داره رو برا قسمتهای مختلف انتخاب کنی .......
قبل از شروع بازی مدیا پلیر رو باز کن وبذار که برای خودش بخونه!!!
اگه کیبردت دکمه های پلیر رو داشت که دیگه چه بهتر !
یه خواهش عاجزانه ازتون داشتم یه چیزی بزارید دانلود کنیم تا همینطوری از بازی نپره بیرون ! نمیدونم از کرک بازی هست یا چیزه دیگه بعد از 10 دقیقه dont send میده توی ویستا هم close میده خواهش میکنم کمک کنید التماس میکنم ...
منوی زیبای ManUtd menu
دانلود:
.................................................. ...........کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کفشهای بسیار زیبا
دانلود :
.................................................. .........کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اینم چمن واقعی تر برای استادیم olympico
دانلود:
.................................................. ....کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام به دوستان عزیز و فعال
بچه ها من با چه کلیدی می تونم آهنگ هاشو عوض کنم
دوست من باید از قسمت gallery ,و بعد بری به قسمت playlist editor و آهنگهای خود بازی رو برای قسمتهای مختلف بر حسب سلیقه انتخاب کنی
سلام دوستان
لطفا یک فایل Save یا همون Option File خوب برای نسخه PC برای من بذارید
ممنون
خدمت شما
از پچ خود gamingaccess برات گذاشتم
این فایل رو باید در مسیر زیر کپی کنیکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
C:\Documents and Settings\.....\My Documents\Konami\Pro Evolution Soccer 2009\save
البته اگه از پچ مخصوص GamingAccess استفاده کنی خیلی بهتره
این هم خود پچ های GamingAccess به ترتیب آپدیت
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ممنون عزیز
فقط یه سوال
از این پج ها چطوری باید استفاده کرد ؟
خودشون نصب میشن یا باید با نرم افزاری Import بشن ؟
عزیز من فایل Save رو ریختم توی اون فولدر ولی هنگام لود کردن ارور Load Failed رو میده و میگه که نسخه متفاوت است
حالا چیکار کنم ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)