بچه ها یه نرم افزار توپ پیدا کردم
و ان این که زمانی که شما عمل Banking یا همان چرخش را انجام میدهید دوربین شبیه ساز بطور خودکار به ان سمت میچرخد .
این لینک دانلودش
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بچه ها یه نرم افزار توپ پیدا کردم
و ان این که زمانی که شما عمل Banking یا همان چرخش را انجام میدهید دوربین شبیه ساز بطور خودکار به ان سمت میچرخد .
این لینک دانلودش
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مگه FS9 همون نسخه ی 2004 نیستش؟دوستان یک سوالی برای من پیش اومده و ان هم اینکه
fs 9 بهتره یا FSX ؟
من فکر میکردم به اون میگن FS9.
احتمالا کد مورس فرودگاهی هست که دارین به سمتش پرواز میکنین اون صدا طبیعیه می تونین دستگاه گیرنده VOR رو خاموش کنید تا دیگه بوق نزنه.
خب معلومه که FSX
قضیه چیه 25 GB تو 12 DVD حالا قیمتش به کنار (25000 تومن) این الان افزودنی مثلا !!!!!ولی چیز جالب و وسوسه انگیزیه
تو خود سایتش نوشته بود توی مسیر خود شبیه ساز replace کنید به نظر من ادیت کناین فایل رو هم در مسیر C:\windows\System32 بریزید تا مشکل کرش کردن شبیه ساز رفع بشه.
چطوری می تونم VOR را خاموش کنم؟
کافیه همون قسمتی که Active کردینزمانیکهفرکانس دادین رو از اکتیو خارج کنید. البته توصیه نمیشه.چطوری می تونم VOR را خاموش کنم؟
این افزودنی در کنار My Traffic وقتی روی شبیه ساز نصب میشن حجم شبیه ساز در حدود 40 گیگابایت میشه و شبیه ساز رو متحول میکنه.قضیه چیه 25 GB تو 12 DVD حالا قیمتش به کنار (25000 تومن) این الان افزودنی مثلا !!!!!ولی چیز جالب و وسوسه انگیزیه
مثل یک آپدیت که شبیه ساز رو از سال 2008 تا 2010 جلو میندازه.
چیکار میکنه حالا؟
گرافیک رو زیاد میکنه یا تعداد secenry های high detail رو بیشتر میکنه؟
تقریبا تمام Textureها رو عوض میکنه و Scneryها رو کاملا یه صفایی میده.گرافیک رو زیاد میکنه یا تعداد secenry های high detail رو بیشتر میکنه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)