تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 495 از 506 اولاول ... 395445485491492493494495496497498499505 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,941 به 4,950 از 5052

نام تاپيک: ‌ پــــــژو 206 ( Peugeot )

ناظر انجمن اتومبیل Pourya-pc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

نمایندگی کلی معطلی داره . باید ماشین رو پذیرش کنن و بعدش میبرن داخل شما نمیبینید چکاری انجام میدن . تازه اگر ماشین شما توی نوبت نباشه وگرنه چندساعت بعد میرن سراغش.
    آخرشم کار درست انجام نمیدن اکثرا ناشی و تازه کار هستن میان نمایندگی کار یاد میگیرن و بعد خودشون تعمیرگاه میزنن . درنهایت هم پول رو تمام کمال دریافت میکنند .
    اگر ماشینتون گارانتی نداره ببرید مکانیکی درجه یک و راحت کاراتون رو انجام بدید .

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

نمایندگی کلی معطلی داره . باید ماشین رو پذیرش کنن و بعدش میبرن داخل شما نمیبینید چکاری انجام میدن . تازه اگر ماشین شما توی نوبت نباشه وگرنه چندساعت بعد میرن سراغش.
    آخرشم کار درست انجام نمیدن اکثرا ناشی و تازه کار هستن میان نمایندگی کار یاد میگیرن و بعد خودشون تعمیرگاه میزنن . درنهایت هم پول رو تمام کمال دریافت میکنند .

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

بدبختی این هست که مکانیک درجه یک و با انصاف و کار بلد هم خیلی خیلی کم هست

آخر فروم باز ArashMiniStar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    IR/MASHHAD

پيش فرض

سلام ی سوال فوری دارم برای امشب
    دوستان این 206 v8 ما شیلنگ هیدرولیکش مشکل پیدا کرده روغن میریزه تقریبا شدید
    رفتم جلو بندی ساز اینو گفت
    اجرت 60 - پرس شیلنگ با هزینه پیکش جمعا 45 تومن حدودا = 105 110 اینا
    یا
    اجرت 60 و خرید اون شیلنگ ک میگه اصلش بالایه 100 تومنه و تعویضش
    بنظرتون پرس جواب میده یا کلا تعویضش کنم؟ اگ نظرتون رو تعویضه دنبال مشخصات خاصی باشم؟
    ممنون
    Last edited by ArashMiniStar; 02-10-2015 at 17:25.

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

سلام ی سوال فوری دارم برای امشب
    دوستان این 206 v8 ما شیلنگ هیدرولیکش مشکل پیدا کرده روغن میریزه تقریبا شدید
    رفتم جلو بندی ساز اینو گفت
    اجرت 60 - پرس شیلنگ با هزینه پیکش جمعا 45 تومن حدودا = 105 110 اینا
    یا
    اجرت 60 و خرید اون شیلنگ ک میگه اصلش بالایه 100 تومنه و تعویضش
    بنظرتون پرس جواب میده یا کلا تعویضش کنم؟ اگ نظرتون رو تعویضه دنبال مشخصات خاصی باشم؟
    ممنون
    فکر میکنم جواب بده ولی قیمت نوش رو بپرسید که اگر اختلافش کم باشه عوضش کنید .

6. این کاربر از Pourya-pc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز ArashMiniStar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    IR/MASHHAD

پيش فرض

فکر میکنم جواب بده ولی قیمت نوش رو بپرسید که اگر اختلافش کم باشه عوضش کنید .
    ممنون رفتم پرسیدم گفت نمونه غیر اصلیش 70 تومنه اصلیش از 120 تا 170 باید بیاری مال خودتو ببینیم ک از اون بدیم

اگه نباشه جاش خالی می مونه hossein pc 2011's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    karaj

پيش فرض

من امرو یه تسمه تایم دایکو ایساکویی گرفتم پاور گریپ هم داشت ولی گفت این بهتره.حالا موندم برم عوض کنم همون پاور گریپ بگیرم یا نه همینو بندازم . پاور گریپی که داشت تو پلاستیک بود روشم مارک پژو سیتروین داشت ولی تاریخ انقضا نداشت

- - - Updated - - -

من امرو یه تسمه تایم دایکو ایساکویی گرفتم پاور گریپ هم داشت ولی گفت این بهتره.حالا موندم برم عوض کنم همون پاور گریپ بگیرم یا نه همینو بندازم . پاور گریپی که داشت تو پلاستیک بود روشم مارک پژو سیتروین داشت ولی تاریخ انقضا نداشت

آخر فروم باز Immunology's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    Near you

پيش فرض

- - - Updated - - -

همین دایکو هم اگه پلم ایساکو باشه خوبه و‌خیلی از دوستان بستن مشکلی نداشته.

آخر فروم باز mf.designing's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    Tabriz city

پيش فرض

سلام به دوستان
    من قصد خرید 206 دارم و فعلا یه مورد در ظاهر خیلی تر و تمیز گیر آوردم ! مدل دی ماه 93 هستش و تیپ 5 آپشن دار ! 20 هزارتا کار کرده و بدون خط و خش. قیمت رو هم 31 تومن تمام میگه ! میخوام بپرسم که برا خرید 206 تیپ 5 به چه نکاتی توجه بکنم (چون هیچ آشنائی قبلی به این ماشین ندارم) و آیا قیمت مناسبه ؟!

ممنون

آخر فروم باز Immunology's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    Near you

پيش فرض

سلام به دوستان
    من قصد خرید 206 دارم و فعلا یه مورد در ظاهر خیلی تر و تمیز گیر آوردم ! مدل دی ماه 93 هستش و تیپ 5 آپشن دار ! 20 هزارتا کار کرده و بدون خط و خش. قیمت رو هم 31 تومن تمام میگه ! میخوام بپرسم که برا خرید 206 تیپ 5 به چه نکاتی توجه بکنم (چون هیچ آشنائی قبلی به این ماشین ندارم) و آیا قیمت مناسبه ؟!

ممنون
    نکته ای که من خودم دو ماه پیش بهش توجه کردم این بود که زیاد گیر یک تیکه رنگ یا یه ذره خط و خش نباشید ولی فنی و کارکرد واقعی براتون مهم باشه.برای فنی پیش یه مکانیک میبرید و برای کارکرد هم یه برقکار که پنل کیلومتر رو باز کنه تا ببینه IC کیلومتر عوض شده با نه.و نکته مهمتر اینه که بالاتر از مدل 90 نگیرید که ایرانیزه شده و جالب نیست.قیمت هم مدل های بالای 90 به علت مشکلات زیاد ارزونتر هستن به طور مثال قیمت مدل 93تقریبا مثل مدل 90هست.من دیروز یه دونه 93 حدود 10هزار دیدم بدون یک نقطه با قیمت 31.
    Last edited by Immunology; 09-10-2015 at 08:30.

12. این کاربر از Immunology بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •