ورژن 8.0.0.357 رو دارم.
سیستم امنیتی دیگه ای هم در کار نیست.
سیستم عامل هم ویندوز XP 2002 SP3 32bit هست که کاملا آپدیتش هم کردم.
ورژن 8.0.0.357 رو دارم.
سیستم امنیتی دیگه ای هم در کار نیست.
سیستم عامل هم ویندوز XP 2002 SP3 32bit هست که کاملا آپدیتش هم کردم.
حدس میزدم 357 باشه. بهترین پیشنهاد اینه که از 8.0.0.506 استفاده کنی که قطعا این طور مشکلات رو نخواهد داشت. البته اگر اشکال از جای دیگه نباشه. اما احتمال اینکه اشکال از 357 باشه بالای 60 درصده.
روش اورجینال کاسپر اسکای اینترنت سکیوریتی 2009فروش لایسنس اصلی کسپراسکای
ORIGINAL KASPERSKY INTERNET SECURITY 2009 =20000 toman
یک سال برای سه کاربر
-----------------------------------------
ORIGINAL KASPERSKY INTERNET SECURITY 2009 =15000 toman
یک سال برای یک کاربر
---------------------------------------------------------
ORIGINAL KASPERSKY Anti virus 2009 =15000 toman
یک سال برای یک کاربر
دریافت اکتیو کد و ثبت اون در سایت رسمی کسپر و دریافت کد اکتیو 1 ساله برای سه کامپیوتر یا یک کامپیوتر
پ. خ نمایید
با سلام
دوستان من می روم کافی نت و اپدیت کاسپرسکی را از سایت خودش دانلود میکنم بعد همون جا یک قسمت از کافی نت برای یکی از دوستانم هست و ائنجا کاسپرسکی فایل ها را میگیره و خودش را اپدیت میکنه(از روش دستی)
بعد من فایل ها را که میبرم خونه تا انتی ویروس خودم را اپدیت کنم تا 6 درصد که رفت یک ارور میده که انتی ویروس اپدیت نشده.در ضمن دوستان کی انتی ویروس هم فعاله یعنی اکتیو.
لطفا کمک کنید.
دوستان یک چیز دیگه هم میخواستم بدونم بعضی از این سایت های دانلود در ایران این اپدیت کاسپرسکی را برای دانلود گذاشتن ولی وقتی که دانلود میکنی داخلش 3 تا پوشه است
1.اتو پچیز
2.فکر کنم اپدیت
3.نمیدونم یادم نیست
دوستان داخل پوشه اپدیت که میشی مانند اون فایلی که از کاسپراسکی میگیری نیست و فایل ها داخل پوشه های مختلفی هستند خوب این ها را چه جوری باید اپدیت کرد.
با تشکر
ورژن کاسپراسکای دوستت و خودت هر دو 7 هستند ؟ آپدیت های سایت کاسپر فقط مخصوص ورژن 7 هستند.
اگر از ورژن 7 استفاده کردی یک تصویر از بخش آپدیت بذار تا مشکلش رو ببینیم چی هست.
آپدیت کاسپراسکای هم شامل 3 پوشه هست. Auto patches که پچ های اصلاحی و بهبود دهنده اجزای خود انتی ویروس هستند. Bases که آخرین اطلاعات مربوط به ویروس ها و سایر تهدیدات هست و index که معرفی ورژن و نوع محصول هست. برای آپدیت دستی هم باید پوشه ای رو که هر 3 تای اینها در اون قرار گرفتند رو به کاسپر معرفی کرد.
سلام دوستان
من kis 2009 را روی کامپیوتر یکی از دوستانم نصب کردم و فایلهای آپدیت خودم رو براش کپی کردم تا به صورت دستی به روزش کنم (تمام مراحل به روز رسانی دستی را هم درست انجام دادم) اما بعد از ری استارت سیستم تعدادی از ابزارهای برنامه غیرفعال شده و پیغام می ده که آنتی ویروس رو دوباره نصب کنم و برنامه هم به روز نشده.
می خواستم بدونم مشکل از کجاست؟
روی سیستم دوستت آنتی ویروس یا برنامه امنیتی دیگه ای هم نصبه ؟ ورژن دقیق کاسپر خودت و دوستت چی هست ؟سلام دوستان
من kis 2009 را روی کامپیوتر یکی از دوستانم نصب کردم و فایلهای آپدیت خودم رو براش کپی کردم تا به صورت دستی به روزش کنم (تمام مراحل به روز رسانی دستی را هم درست انجام دادم) اما بعد از ری استارت سیستم تعدادی از ابزارهای برنامه غیرفعال شده و پیغام می ده که آنتی ویروس رو دوباره نصب کنم و برنامه هم به روز نشده.
می خواستم بدونم مشکل از کجاست؟
اگر نصب و آپدیت رو یک جا انجام دادی ، کاسپر رو پاک و دوباره بدون آپدیت کردن نصب و ریستارت کن و ببین مشکلی هست یا نه. بعد آپدیتش کن و بگو بعد از نصب این مشکلات به وجود میاند یا بعد از آپدیت. بعد از غیر فعال شدن بعضی از اجزا هم یک بار کاسپر رو repair کن و ببین مشکل برطرف میشه یا نه. تاریخ آپدیت رو هم که روی آیکن کاسپر نشون داده میشه قبل و بعد از آپدیت بگو که هر کدوم مال جه زمانی هستند. اگر تونستی تصویری از صفحه اصلی و بخش آپدیت رو هم قرار بده.
Last edited by omid-p30; 26-05-2009 at 12:40.
شما به چه صورت كاسپر را با فايلهاي خودتان آپديت كرديد؟آيا فايلها را در مسير خاصي كپي كرديد يا كار ديگري انجام داديد؟دقيقتر توضيح بفرماييد تا مكشل را با هم چك كنيم.
سلام خشته نباشید ...
من تمام تنظیمات رو طبق چیزی که گفته شده بود انجام دادم و فعلا گزینه trial رو فعال کردم اما وقتی می خوام آپدیت کنم با اين ارور مواجه می شم :
Update : File or folder not found
من آدرس پوشه جدید برای آپدیتم رو تو يکی از درايو های دیگه ( غير از c ) دادم ...
کمکم کنيد
آقا راست میگه منم با آپدیت آفلاین این برنامه مشکل دارم . البته آفلاینها رو وقتی از سایتی میگیرم و آفلاین آپدیدت می کنم مشکلی نیست ولی وقتی که خودم به مسیر آپدیتها میرم و از ریشه آپدیتها رو کپی میکنم و برای آپدیت مسیرش رو میدم آپدیت نمیشه و میگه فلان فایل رو پیدا نکردم !
مثلا آپدیت رو از این سایت میگیرم مشکلی نیست !
من آپدیتها رو از این مسیر کپی میکنم یعنی کل پوشه AVP8 رو کپی میکنم توی یه درایو جدا ولی وقتی آدرس این پوشه رو به برنامه میدم آپدیت نمیشه ! چند دقیقه پش هم به خیال این که آپدیت میشه کل این پوشه رو کپی کردم تا آنتی ویروس 2010 رو نصب کنم بعد خوشم نیومد دوباره 2009 رو نصب کردم آدرس همین پوشه رو به 2009 دادم ولی آپدیت نشد و تمام زحمات به باد رفت ! آیا به غیر از این مسیر چیز دیگه ای رو هم باید کپی کنم ؟کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\Kaspersky Lab\AVP8
منتظرم جواب هستم برای این مشکلم
Last edited by mahyarSAMSUNG; 28-05-2009 at 11:47.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)