آره میتونی تغییر سرویس بدی.
آره میتونی تغییر سرویس بدی.
توجه توجه : پاسخ به سوال آیا از مخابرات سرویس بگیریم یا نه؟
دوستان بنده یک ساله از مخابرات سرویس نامحدود 512 دارم، با دو نفر از دوستان که اون ها هم از مناطق مخابراتی مختلف شهر به ترتیب 9 ماهه سرویس 256 نامحدود و چهار ماهه طرح بعثت داشتند، بطور کامل صحبت کردم و این نتایج درمورد adsl مخابرات نتیجه شد:
1. از سه نفر ما دو نفر در روزهای اول از قطعی مکرر گله داشتند.
2. هر سه نفرمون کاملا متفق القول قبول داشتیم که با مرور زمان و تمدید سرویس ها سرعت به شدت کاهش پیدا کرده. حتی دوستی که چهار ماهه طرح بعثت داره اقرار کرده که پس از تمدید سه ماهه سرعتش کاملا کمتر شده و مثل قبل نیست.
3. طرح های نامحدود مخابرات با قیمت های گزاف به بدترین حالت خودش رسیده، این طرح ها سه ماهه اول عالی سه ماهه دوم خوب و از سه ماهه سوم هر روز بدتر از روز قبل شده. احتمالا قانون ضریب اشتراک یک به ده اعمال شده و سرعت خط با افزایش درخواست adsl مخابرات هر چند بیشتر از روز قبل تقسیم شده و یا با دستی کم کردن سرعت نامحدود قصد جمع آوری طرح های نامحدود بالا مثل 512 و 256 رو دارن. در هر صورت گاهی و در بعضی ساعات سرعت جفتمون به دیال آپ هم نمیرسه.
4. از سه نفر دو نفرمون به طرز وحشتناکی با حالت PPPoA در تنظیمات مودم مشکل داریم و حتما باید مودم رو در حالت Bridge Mode قرار بدن. در حالت PPPoA کلا مخابرات قاط زده و اگر دو سرویس در خواست کننده اینترنت (مثل لپ تاپ و pc) داشته باشید باید اشهدتون رو بخنون تا یک صفحه بالا بیاد. پس اگر دو تا استفاده کننده اینترنت دارید یا لپ تاب دارید (مخصوصا توی طرح های نامحدود) قید مخابرات رو بزنید چون باید تنظیماتتون اینترنتتون رو روی Bridge قرار بدید که فقط در یک زمان و یک وسیله بیشتر به اینترنت وصل نمیشه.! نفر سومون زیاد با حالت PPPoA مشکل نداره ولی بعد از تغییر حالت مودم قبول کرد که سرعت درحالت Bridge بهتر از حالت اتوکانکت یا PPPoA است.
5.مخابرات فقط به دنبال انحصار طلبی و از دور خارج کردن شرکت های رغیبه و پس از گرفتن مشتری دائمی و اکثریت بازار سرعت رو به پایین ترین حد ممکن میرسونه.
6.با طرح نامحدود کلا دور کلیپ آنلاین مثلا از یوتیوب نگاه کردن رو خط بکشید چون هر ثانیه لود تصویر در پایین ترین کیفیت ممکن لودش بین 5 تا 30 ثانیه طول بکشه. در طرح بعث در زمان پرسرعتی امکان نمایش آنلاین با تیک کم هست ولی نه همیشه.
7. تلفن پشتیبانیش در اکثر اوقات اشغاله و پس از آزاد شدن و جوابگویی در اصل هیچ کاری نمیکنن تا مشکلتون رو تو کمی سرعت حل کنند.
8. ما دو نفر سرویس های نامحدود رو دیگه تمدید نمیکنیم و احتمالا به سراغ پارس انلاین یا فن آوا میریم. دوست دیگمون هم که طرح بعثت داره گفت اگر ازین پایین تر نیاد تمدید میکنه وگرنه نه چون نسبت به سه ماهه اولش افت سرعت زیادی داشته.
9. وب بروزینگ مخابرات در طرح نامحدود فجیه، واگر چیز پی ان وصل کنید که سرعت گاهی به نصف دیال آپ هم میرسه!
10. در مورد سرعت دانلود خودم هم در صفحه قبل صحبت کردم. در مورد دوست نامحدود دیگمون هم قضیه تقریبا مثل بنده است. در اصل شما تفاوت زیادی بین 512 و 256 نامحدود نمیبینی. احتمالا بخاطر اینه که افرادی که نامحدود512 از قدیم و با کارت دانشجویی یا... داشتن بیان طرحاشون رو پس بدن. دوست طرح بعثت دارمون هم گفته سرعت دانلودش توی روزای اول بین 200 تا 300 بوده که الان بین 20 تا 100 متغییر شده.
امیدوارم کمکتون کرده باشم. کلا توی مخابرات توقع نداشته باشید سرعتتون همیشه مثل روزها و ماه های اول خوب بمونه. بعد که مشتریشو تثبیت کرده کم کم فاتحه رو میخونه.
---------- Post added at 02:17 AM ---------- Previous post was at 02:14 AM ----------
درمورد دوستانی هم که مخابرات دارن و الان راضی هستن و میگن سرعتش بالاست، یک جمله فقط میگم
شب دراز است و قلندر بیدار، منم اوایل سرعتم توپ بود، ببینم چند ماه دیگه هم همین حرفو میزنن. اون موقع میام به همتون سلام میرسونم.
سلام دوستان
منم هفته پیش از پارس انلاین از بس که سرعت شبانش داغون شده بود و از طرفی هم زود به زود ترافیکم تموم میشد
انصراف دادم و 2-3 روزه خطم رو تخلیه کردن
از یکی از دفاتر خدماتی طرح بعثت رو ثبت نام کردم و روز بعدش ساعت 9 adsl ام وصل شد و دارم استفاده میکنم
دیشبم گذاشتم برای دانلود تو دانلود منیجر 50-60 تا بود سرعتش بیشتر هم نشد حتی مودمو ریست کردم وایرلسو خاموش و dhcp رو غیر فعال کردم علی رغم اینکه پشتیبانی بهم زنگ زده بود و گفته بود که فعال باشه !
پینگم برای سرور تهران 40 تاست و برای 4.2.2.4 170 الی 240 تاست از مرکز پنجتن
سلام ممنون!
اما اینا نگفتن از جای دیگه می گیرند میدن گفتند ما خودمون 1 ونیم ساله اومدیم و توی کشور اول شدیم بخاطرهمینم 12 برابرسرعت میدیم مثلا 256 می گیری 1500سرعت می دیم! چون اول شدیم توی کشور مجوز داریم!
حالا بده من ازینا بگیرم یا نه؟
من صدبارم ازشون سوال کردم ایا من مطمئن باشم نسبت به شما یا نه که گفتن مطمئن باش!
من نزدیک دوساله که مشترک مخابراتم
اول که 128 بیشتر بهم نمیدان.تازه اونقد بدجنس بودن که به من نگفتن با کارت دانشجویی میتونی سرعتتو ارتقا بدی .منم از همه جا بی خبر.با سرعت حداکثر 20 دانلود میکردم
بعد از نزدیک یک سال فهمیدم که میتونم سرعت بالاتر هم داشته باشم
الان 512 نامحدودم سرعت دانلودمم اگه خیلی لطف کنن به 70 به زور میرسه
با نظر اون دوستم موافقم اوایل که 512 تغییر دادم سرعتم خوب بود قطعی هم کمتر از الان بود
ولی الان دائما قطع و وصل میشه حتی نصفه شبا.سرعتم بیشتر اوقات خیلی پایینه
البته از اول وقتی 2تا سیستم استفاده میکردیم یکی از سیستما مثل دایال آپ کار میکرد
پشتیبانی هم که صفر خدا نکنه نت قطع بشه یا یه مشکلی داشته باشی پدرتو در میارن تا رسیدگی کنن
من که همیشه گفتم خدا ازشون نگذره خیلی اذیت میکنن.
فقط مزیت مخابرات دانلود نامحدودشه
دوستان جدا میخوان طرح نامحدود 256 و 512 رو بردارن و فقط واسه 128 نامحدود باشه؟صحت داره خبرش؟؟؟
اگه اینکارو بکنن که فاجعه است بعد ماها چیکار کنیم با اینهمه دانلود![]()
چرا خب همون اول از خود مثلا فن آوا یا پارس آنلاین نگرفتید و اومدین از کیانت گرفتید؟! فرقی نمیکنه از کیانت بگیرید یا از خودشون؟کیانت که نشد سرویس!
کیانت یک شرکته که سوریسای مختلفی رو ارائه میده، پارس و فن اوا و صبا نت و ...
روی خود سرویسی که میخوای بگیری پرس و جو کن، شرکت که تقریبا هیچکارست و از هرکی بگیری تقریبا یکیه.
اون اوایل ازش فن آوا داشتم عالی بود، بعدش یکم سرعتش پایین اومد و اومدم پارس آنلاین که اونم اوایل عالی بود و کم کم خراب شد.
خراب شدن سرویسها هم به ISP ربط داره و همگانیه.
من به کیانت تلفن کردم باکلی سیم جین اخرش گف پورتو فقط از جایی دیگه می گیرن و مابقی چیزااز خودشونه
اینکه از کیانت بگیریم یا مثلا ازخود پارس انلاین مثلا تفاوتی داره؟روی سرعت چی؟
خودمون باید تعیین کنیم که از فن آوا بده یا مثلا پارس انلاین؟
بالاخره هر سرویسی که بخوای بگیری با یک واسطه باید انجام بدی، مگه اینکه بخوای اینترنتی انجامش بدی.
که معمولا بعضی کافی نت ها و خدمات مشترکین و شرکت هایی مثله کیانت و ... اقدام به سرویس دهی می کنن.
تعرفه شون هم فرقی نداره.
همون کیانت که بری لیست قیمت دارن از سرویس های پارس انلاین و فن اوا و صبانت و ...
لیستارو نگاه کن و بهترین چیز رو انتخاب کن.
به سرعت و حجم و پهنای باند توجه کن.
دوست عزیز ممنون از اطلاع رسانی شما. ولی توصیه میکنم از پارس آنلاین هم نگیرید!! چرا ، اگه کلا فقط هدفتون چک کردن میل و ... هست مشکلی نداره ولی اگه به شبانه رایگانش دل خوش کردید باید بگم که سرعتش در حدود همون دایل آپ هست!! الان سر کار ما نامحدود شاتل داریم ، تو این ده روز که داریم به اندازه 4 ماه شبانه پارس آنلاین دانلود کردم و اون هم فقط تو ساعت کاری!!!!!
سرعت روزانه پارس بد نیست ولی به دلیل محدود بودن اون هست!! یعنی شما زود زود باید برید شارژ کنید! در صورت استفاده از ------ و ... هم سرعت در حد دایل آپ یا کمتر هست!! و در صورت هر بار قطعی یا ... اولین کاری به شما میگن انجام بدید این هست که برید مودم رو ببرید سر خط چک کنید!! حالا شما فکرش رو بکنید ما تو آپارتمان باید مودم رو ببریم تو پارکینگ و پیلوت که محل رفت و آمد هست و نردبان و سیم برق کمکی و .... که چک کنیم و اتفاقا هیچ وقت هم مورد از سیم کشی نیست!!! میخوام این دفعه بهشون پیشنهاد بدم چطوره ما یک مودم با بورد زیاد بگیریم اصلا همون سر خط ساختمان بذاریم باشه که خیال شما راحت باشه!!! گیریم هم سیم ساختمان نو ساز که 4 سال بدون مشکل از ای دی اس ال استفاده میکرده! مشکل داشته باشه ، حالا باید از پاریکیکنگ تا طبقه 5 رو سیم کشی کنیم دوباره!!!
ضمنا طبق گفته خودشون مرکز مخابراتی صابری افتضاح هست و همه مشتریانشون این گله قطعی و ... رو دارن که این مورد البته مشکلش برای همه استفاده کنندگان سرویس غیر مخابرات هست.
Last edited by noisymind; 29-12-2011 at 11:27.
من رفتم یک ساله از کیانت گرفتم گف پارس انلاینه
:(
حالا چی به سرم مییاد؟
12ماهه 24 گیگ سرعت256
نمیدونم چرااینقدر بهم دروغ میگن! من فقط به هوای دونفرکه توی این تایپیک دیدم گفتند رضایت دارند از کیانت امات19 رفتم گرفتم
امشبم اولین روزی که خریدم و گف مودم رو تنظیم کرده و سیمها رو بزنم روشنه ولی الان که تست کردم می بینم
چراغADSLثابت نمیشه مودم هم بهم micronetدادن گفتن بهترین مودم هست!!!!!!گفتم حاضرم بیشتر پول بدم
TPlink یا zyxel بدین گف نه این بهتره!!!!!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)