تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 495 از 2403 اولاول ... 3954454854914924934944954964974984995055455959951495 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,941 به 4,950 از 24029

نام تاپيک: اینترنت استان گیلان

پروفشنال mehdihamed's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

birak جان هر چند وقت یه بار یه پست بزن دلمون تنگ میشه تاپیک هم که این روزا سوت و کوره
    یه سوال شما همینجوری تا صبح به سرعت دانلود نگاه میکنی؟ از کجا میدونی ساعت 3 شب یه بار سرعت صفر شد
    چرا آقا میثم (مدیر سایت) تو این تاپیک اصلاً پست نمیزنه مثلاً ما همشهری هستیما
    Last edited by mehdihamed; 24-06-2010 at 15:29.

2. این کاربر از mehdihamed بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه birak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

birak جان هر چند وقت یه بار یه پست بزن دلمون تنگ میشه تاپیک هم که این روزا سوت و کوره
    یه سوال شما همینجوری تا صبح به سرعت دانلود نگاه میکنی؟ از کجا میدونی ساعت 3 شب یه بار سرعت صفر شد
    چرا آقا میثم (مدیر سایت) تو این تاپیک اصلاً پست نمیزنه مثلاً ما همشهری هستیما
    شما لطف داری ... البته خدا کنه همیشه سرعت و کیفیت اینترنت اونقدر بالا باشه که لازم نشه هر شب ما بیایم اینجا گله کنیم ! اونجوری برا همه بهتره !
    نه تا صبح به سرعت نگاه نمیکنم و دوستمون هم چند وقت پیش توضیح داده بودن که برا بررسی نوسان سرعت شبانه یا فهمیدن قطع ارتباط میشه روشهایی رو بکار برد ... اما بعضی شبها تا دیر وقت بیدارم و اونوقت خیلی دقیق تر میشه گفت سرعت بعد ساعت 1 چقدر نوسان داشته یا تو یه ساعت خاص 0 شده ... دیشب هم سرساعت 2:50 چند دقیقه سرعت 0 شد ! چطوری فهمیدم ؟! خب بیخوابی به سرم زده بود خودم این بارش رو به چشم دیدم !
    اما اینکه چرا مدیران اینجا حضور ندارند شاید تشخیص دادن خودمون همه نکات رو مراعات میکنیم و نمیذاریم این تاپیک به بیراهه بره . امیدوار هم هستم اینطور باشه ! یه نکته دیگه هم هست که این تاپیک مثل تاپیکهای خیلی تخصصی نیست که دقیقا در مورد یه چیز خیلی خاص سوال شده باشه و چون سوالات مختلف در مورد ADSL پیش میاد شاید کمی بحث پست ها بعضی وقتا متفرقه بشه ... تاپیک adsl شهرای دیگه هم کم و بیش همینطوره اما مثلا اگه به تاپیک تخصصی فروش سینمای خانگی برین میبینین بحث ها کمتر به انحراف کشیده میشه و نظارت تخصصی هم کمی بیشتره ... البته از بابت همشهری بودن زیاد مهم نیست مدیران همشهری اینجا حضور ندارن ! چون با اینکه به رشتی بودن سایت افتخار میکنیم اما سایتمون چنان معروف هست که نه تنها از کل ایران عضو داره بلکه تو نتایج جستجوی گوگل هم رنکینگ بالایی داره و همیشه جزو اولین نتایج میاد و این هم باعث افتخاره .
    نمیدونم شما به فوروم های دیگه هم سر میزنید یا نه ... قوانین چنان تو فورومهای دیگه سخت اجرا میشه و چنان مدیران سخت میگیرند که کوچکترین مطلب خارج از موضوع یا بی احترامی یا حرفی که قوانین سایت رو زیر سوال ببره فوری و شدید برخورد میشه و موجب بن شدن موقتی یا دائمی کاربرا میشه ! حتی تو همین فوروم خودمون جاهایی که مدیر یه تاپیک خیلی فعال هست راه به راه میاد تذکر میده !! طوری که من دیدم حتی اگه کسی 2 تا پست پشت سر هم بزنه فوری اخطار میگیره ... پس خیلی خوبه حالا که این آزادی نسبی تو این تاپیکمون هست و مدیری نیست که دائم تذکر بده و سخت گیری کنه خودمون همیشه هوای پستهایی که میدیم و مطالبی که می نویسیم رو بیشتر داشته باشیم و سعی کنیم تا جایی که میشه از حدودمون فراتر نریم یا مسایل توهین آمیز و کاملا بی ربط به اینترنت و این چیزا رو مطرح نکنیم .. درسته شاید مدیری اینجا پست نمیده فعلا ! اما مطمئن هستم هر چند وقت یه بار مدیرا سری به تاپیکمون میزنند !

4. 3 کاربر از birak بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن علوم انسانی New Ray's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    21°N - 71°W

پيش فرض

سلام
    من يه Adsl خانگي ميخوام بخرم ، سرعتش بالا هم نبود مهم نيست . چه سرعت و مشخصاتي رو پيشنهاد ميكنين ؟ ( مهم نيست انديشه باشه يا پارس )
    هزينه ماهيانش هم هرچي كمتر بهتر !

پروفشنال mehdihamed's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

اگه هزینه برات مهمه الان اندیشه یکم ارزون تره پول نصب هم نمیگیره (اگه خودت بتونی کار سیم کشی رو انجام بدی که زیاد هم سخت نیست) من فکر میکنم 128 3 گیگ خوب باشه برای شروع,هزینه 16000 مودم هم 30000 تومن 1 شب به بعد هم رایگانه
    Last edited by mehdihamed; 24-06-2010 at 19:50.

7. این کاربر از mehdihamed بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز ho0rezam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    شهر باران

پيش فرض

اندیشه انتخابه اوله همه ی رشتی هاست بهتر از اندیشه نمیشه پیدا کرد!!! حتی اگه گاهی گند بزنه به سرعت ها...من که از وقتی از پارس اومدم اندیشه خیلی راضی بودم

9. این کاربر از ho0rezam بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه bios2bb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

حالا تازه اومدی، دارن بهت حال میدن... بزا مرداد برسه...

---------- Post added at 10:14 PM ---------- Previous post was at 10:11 PM ----------

دوست من نامحدود اینجریه
    در ضمن الان من باید خوش حلم باشم با این سرعت
    نخیر... کی گفته... کافی نت استار سبز میدون... 256 نامحدود سرعت 190 الی 200. کافی نت کاندید 384 نامحدود سرعت 200 تا 220...

---------- Post added at 10:18 PM ---------- Previous post was at 10:14 PM ----------

راس میگه ثروت بهتره

و بازم تایید میشه برو اندیشه سرعتشون کم شه یکم بخندیم
    پسر جون اون ثروتی که شما میگی مال پدره... اگرم بابات میلیونر نباشه باید ... بدی تا پول در بیاری تو این مملکت چه با دیپلم چه با فوق لیسانس کانیک جامدات از دانشگاه گیلان... منم بابام زیرپام بی ام وی x3 بزاره زنم واسم بگیره، تو شرکت یا کارخونش کار کنم، میگم ثروت بهتره. وگرنه اگه علم نداشته باشی یا باید دزدی کنی یا باید 3 تا پا داشته باشی!!!

---------- Post added at 10:18 PM ---------- Previous post was at 10:18 PM ----------

اصلا سوال سختی نیست...100000000% ثروت.....(من توی همون انشای دبستانمون هم نوشته بودم ثروت بهتر است)

امیرجان بیا اندیشه/// با اینکه چند وقته به دلیل زیاد شدن کاربراش سرعت دانلود شبانه اش یکم لومده پایین ولی بازم از بقیه ISP ها یه سر و گردن بالاتره...ASK

بیرک جان نمیدونی هزینه اون stm1 ی که اسفند ماه کار گذاشتن چقدر واسشون آب خورد؟؟قاعدتا باید خیلی زیاد باشه نه؟؟؟
    جواب شمارو هم به دوست قبلی دادم....

داره خودمونی میشه majidpromix's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    Rasht City

پيش فرض

من واسه این ماه میخوام 128 نامحدود بگیرم از اندیشه! لطفا اونایی که نامحدود دارن بگن سرعتشون چقدره؟
    فقط خواهشا اگه خودتون یا آشناتون الان نامحدود نداره همینجوری نگید که سرعت پایینه رو 20-30.
    آخه الان دوستم با خط 722 نامحدود 128 داره و سرعتش الان دوروبر 130 میچرخه!!!
    کسی از کد 5 نامحدود نداره؟

پروفشنال mtx891's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

... شاید لازم نباشه این رو یادآوری کنم که سایت p30world با تلاش شبانه روزی یکی از دوستان و همشهریان رشتی عزیز ایجاد شده و تونسته به یکی از پرطرفدارترین تالارهای ایرانی تبدیل بشه . پس قدرش رو بدونیم و یادمون نره یه جورایی هسته اصلی و مدیریت این سایت حاصل زحمات یکی از همشهریامون بوده . من حتی دورادور با زحمات ایشون وقتی که تازه میخواستن همچین سایتی راه بندازن آشنایی داشتم ...
    جدا این سایت رشتیه
    ای ول بابا نمیدونستم
    پس تولدش خیلی خیلی مبارک

پروفشنال mtx891's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

سلام
    من يه Adsl خانگي ميخوام بخرم ، سرعتش بالا هم نبود مهم نيست . چه سرعت و مشخصاتي رو پيشنهاد ميكنين ؟ ( مهم نيست انديشه باشه يا پارس )
    هزينه ماهيانش هم هرچي كمتر بهتر !
    سلام به جمع ما خوشومدی اندیشه کاربراشو راضی تر از دیگران نگه میداره و فعلا به صرفه تره فکر کنم 2 گیگ ترافیک تو پارس 10 تومن باشه ما میدونم تو اندیشه 5 تومنه
    البته همیشه گفتم
    از هر جا هر شرکتی هر سرویسی بگیری باید عصاب اهنی داشته باشی
    نه اینکه شرکتا بدن یکم دستشون بستست در واقع اونا یه واسطه هستند دیگه اینکه لنگر به کابل بخوره دست اونا نیست

14. این کاربر از mtx891 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال mtx891's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

یه سوال شما همینجوری تا صبح به سرعت دانلود نگاه میکنی؟ از کجا میدونی ساعت 3 شب یه بار سرعت صفر شد ا
    این برنامه تا صبح برات از دستکتاپ عکس میگیره میتونی فاصله زمانی عکس هارو هم تنظیم کنی
    البته برنامه چون یه برنامه کنترله هیچ اثر باقی نمیزاره فقط تو قسمت option توری تنظیم کن که task maneger رو نبنده
    سوال داشتی بپرس

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    پسورد :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

16. 3 کاربر از mtx891 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •