سلام دوستان شرمنده بازم سوال میپرسم... من سیستمم آلوده به ویروس شده بود بعد از پاک کردن تمامیه ویروس ها و بعد از یک Reset در هر بار بالا آمدن ویندوز پیغام زیر نمایان میشود .. میخواستم ببینم میتونم بدون نصب یک ویندوز جدید این پیغام رو از بین برد ؟؟؟
![]()
سلام دوستان شرمنده بازم سوال میپرسم... من سیستمم آلوده به ویروس شده بود بعد از پاک کردن تمامیه ویروس ها و بعد از یک Reset در هر بار بالا آمدن ویندوز پیغام زیر نمایان میشود .. میخواستم ببینم میتونم بدون نصب یک ویندوز جدید این پیغام رو از بین برد ؟؟؟
![]()
دوست عزيز سوالتون رو ميتونين اينجا در ميون بذارين :
اورژانس سيستم هاي آلوده:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
مراحل زیر را برو:
Start -> Run -> type MSCONFIG and hit OK.
بعد سربرگ startup اونجا تیک این ارور را بردار.
اگر نبود ایم یه ویروس هست.
موفق باشید
سلام
چطور می تونم آیکن my computer رو عوض کنم ؟؟
و چرا پنجره خاموش رسیت و استند بای به صورت کلاسیک در اومده ؟؟! میشه درستش کرد ؟
اگه ویندوزت XP هست، روی Desktop کلیک راست کن، بعد Properties رو بزن، حالا از زبانه ی Desktop ، دکمه ی Customize Desktop رو بزن. روی آیکن My Computer کلیک کن و Change Icon رو بزن و Icon مورد نظرت رو انتخاب کن.
احتمالا باید theme ویندوزت رو به حالت Windows XP style برگردونی تا پنجره های ویندوزت از حالت کلاسیک به حالت XP در بیاد. از زبونه ی Appearance میشه عوضش کرد.![]()
وقتی میخوام این نرا افزار را اجرا کنم این ارور را میده مشکل از نرم افزار نیست باید چکار کنم؟
![]()
سلام
کامپیوتر شما Microsoft .NET framework را کم داره باید نصبش کنید.
ممنون از لطفت ولی منظورم پنجره خاموش کردن هست
سلام
جواب شما در پست زیر :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدتاپیک زیر مشکلتونو حل میکنه :
welcome كلاسيك
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدسلام
ورژن 2 نرم افزار زیر رو نصب کنید :
Microsoft .NET Framework / تمام ورژنها در این تاپیک
موفق باشیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
بعضی از برنامه هارو کلیک میکنم هیچ اتفاقی نمیوفته مگر اینکه دوباره نصبشون کنم مثل Power DVD Puff µTorrent که بعد از رستارت دوباره از کار میوفته چجوری بدونه اینکه ویندوز عوض کنم درستش کنم ؟
Error Reporting ورداشته بودم ارور رو نمیدیدم
اینم ارورشه
![]()
Last edited by Kasra 91; 14-03-2010 at 13:14.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)