اولین متحدمون موافقت کرد.احتمالا 500تا شمشیرزن و500 نیزه دار از طرف این بازیکن Marcos Aurelio که نزدیک ترین نفر به صفا هست براش فرستاده میشه.
اولین متحدمون موافقت کرد.احتمالا 500تا شمشیرزن و500 نیزه دار از طرف این بازیکن Marcos Aurelio که نزدیک ترین نفر به صفا هست براش فرستاده میشه.
منم 500تا پیاده داشتم که همه رو فرستادم دیروز برای ساپورت.امروز هم 60 تا سواره نظام و 122 تا نیزه دار دوباره ساختم فرستادم.
با سلام
یک ایمیل برام از طرف این نشانی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اومده که یک متنی با این مضمون داره
Hello parsazahed,Your village has just finished constructing a building (Iron mine)..Your workers are awaiting new assignments
Click on the following link to log on directly if you wish to continueو یک لینک لاگین کردن که فکر کنم به اکانتم باشه: getting a confirmation E-Mail after finished constructions
میخواستم بدونم این متن چی میگه
اگه میگه معدن آهنت کاملاً ساخته شده پس چرا هنوز هم اکان آپگریت کردن وجود داره
اگه چیزی دیگه میگه لطفاً راهنماییم کنید
Last edited by rouhallah; 29-09-2007 at 13:28.
هیچی نیست.ولش کن.ازین برا منم اومده بودش.من برا یکی دیگه از متحدامون هم میل زدم.منتظر جوابشم.جالب اینجاست که حمله کننده اصلی که keegge بوده به sebba01 نگفته که به افراد دیگه ای هم گفته برای حمله به صفا.اون به من گفت فکر میکردم فقط ما 2تا هستیم که داریم بهش حمله میکنیم.گفت باید تحسینتون کنم که اونا با نیروهاتون ساپورت میکنید.
تازه خبرنداره من میل زدم به متحدامون درخواست کمک کردم براش.امروز صفا 3تا حمله دیگه رو به دهکده اصلیش رد کرده فعلا.
tehran
tehran01
tehran02
هر 3تاش رو ساپورت کنید.دهکده اصلیش امروز 3تا حمله رو رد کردش.من برای 2تا دهکده اولش ساپورت فرستادم.ساپورت متحدامون هم میره به دهکده اصلی و دهکده دومش.باید خود صفا بیاد بگه کدوم دهکده هاش باید ساپورت بشن.البته 500تا پیاده ای که برای دهکده دومش فرستاده بودم8ساعت دیگه میرسن.هنوز نمیدونم اونجا چه خبره.
من به تهران 1
107 تا اسب سواره + 100 تا اسکوت + 739 تا نیزه دار + 450 تا تبر زن فرستادم
ما رو که با ووون عظمت تلیت کردن رفت ببینیم شما ها چیکار میکنید.(5000 تا سرباز و 2 تا نوبل من و 2 تا دهکده همش پرید یعنی الان میتونستم 4 دهکده داشته باشم ولی روزگار با ما راه نیومد.)
آیییییییییییییییییی روزگار .
ساپورتاتونو بفرستید برای دهکده اصلی.هدف اونا تهران هستش نه بقیه.بهش پیشنهاد nap دادم گفتش اگر من این کارو بکنم همه فکر میکنن من ترسیدم.بعد ازینکه تهران رو گرفتم اون موقع nap میکنیم و دیگه به دهکده های دیگش حمله نمیکنیم.ساپورتاتونو بفرستید برای اصلی.
هم اکنون 7 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 7 مهمان)