مصدومیت
آماده نیست
زیاد تمرین نکرده
【ツ】
قهــرمانی در هــــــــــر ســــــــــه جــــــــــــــام
قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و لـیـگ بـرتـر
قهــرمانی در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا و جـام حــذفـی
قهــرمانی در لـــیـــگ بـــرتـــر و جـــــام حــــذفــی
قهــرمانی فــقــط در لـیـگ قـهـرمانان آسـیا
قهــرمانی فــقــط در لـــیـــگ بـــرتـــر
قهــرمانی فــقــط در جــــام حـــــذفـی
نـاکـامـی در هر سـه جـــام
مصدومیت
آماده نیست
زیاد تمرین نکرده
【ツ】
اسمها رو ول کنید، مهم اینه که این تیم قلب شیر داره و تمام بازیکنانش عالی هستن، به امید خدا فردا هم بازی خوبی به نمایش میذاره و دست آخر هم بازی افتتاحیه رو میبره.
خبرنگار کیلو چنده که مصطفوی هی میره میاردشون ؟ احمدرضا رو عشقه --- یا حسین -- امروز سایپا و جر میدیم دلم روشنه![]()
فکر نمی کنم کسی اون پنالتی رو فراموش کنه . تو اولین بازی رسمی بلافاصله بعد از وارد شدن به زمین و پنالتی کسی رو گرفتن که توی عمر فوتبالیش فکر نکنم اندازه ی انگشتهای یک دست پنالتی خراب کرده باشه ( اون آقای نسبتا محترم که الان سرمربی تیم ملی شده رو میگم ) واقعا غیر قابل فراموشیه .
100 % تایید میشه
من و همه دوستان پرسپولیسی و حتی 6 تا یی ها هم یادشونه.
بازی ساعت 5:45 هستش؟
امروز روز ترکوندنه
پرسپولیس 2 - 0 سایپا
ترکیب پرسپولیس مقابل سایپا اعلام شد
خبرگزاری پرسپولیس : از سوی کادر فنی سرخپوشان، ترکیب این تیم مقابل سایپا قبل از حرکت از هتل به سمت ورزشگاه آزادی اعلام شد.
کادر فنی ساعاتی قبل از آغاز اولین بازی پرسپولیس در لیگ هشتم حرفهای ترکیب این تیم را بشرح ذیل اعلام کرد:
میثاق معمارزاده، سپهر حیدری، نبیاله باقریها، علیرضا محمد، مجتبی شیری، کریم باقری (کاپیتان)، مازیار زارع، پژمان نوری، حسین بادامکی، ایوان پتروویچ و علیرضا نیکبخت واحدی.
از امروز دوباره تركوندن هاي پرسپوليس شروع ميشه
انشاا.. اين بازي اول را خوب استارت بزنيم تا آخر فصل هم خوب بريم جلو كه باز توي بازي آخر گير 1 امتباز نباشم
![]()
![]()
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)