تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 495 از 616 اولاول ... 395445485491492493494495496497498499505545595 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,941 به 4,950 از 6155

نام تاپيک: ✔ نظام وظیفه و شرایط ادامه ی تحصیـل مشمولان || معافیت ها در پست اول و دوم

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    جانشین اداره منابع انسانی ستاد کل نیروهای مسلح در گفت‌وگو با فارس:
    قانون جدید خدمت وظیفه برای دانشجویان ورودی 91 اجرا می شود
    خبرگزاری فارس: جانشین اداره منابع انسانی ستاد کل نیروهای مسلح از اجرای قانون جدید خدمت وظیفه عمومی برای دانشجویان ورودی سال 91 خبر داد.

سردار موسی کمالی در گفت وگو با خبرنگار انتظامی فارس گفت: کلیه دانشجویانی که تا پایان سال 90 وارد دانشگاه شدند شامل مقررات قدیم خدمت وظیفه عمومی می شوند.
    جانشین اداره منابع انسانی ستاد کل نیروهای مسلح اظهار داشت: کسانی که تا پایان سال 90 وارد دانشگاه شده اند با قانون قبلی با آنها برخورد خواهد شد اما افرادی که از مهرماه سال 91 وارد دانشگاه می شوند وضعیت نظام وظیفه آنها بر اساس قانون جدید برنامه ریزی خواهد شد.
    وی ادامه داد: برای مثال در قانون قبلی دانشجوی مشمول کارشناسی ارشد 8 سال فرصت تحصیل داشت که پس از این مدت موظف به معرفی خود به نظام وظیفه بود ولی در قانون جدید این مدت به 6 سال کاهش یافت.
    کمالی گفت: قانون جدید از مهرماه 91 برای دانشجویان ورودی جدید به مرحله عمل در خواهد آمد و کسانی که هم اکنون در حال تحصیل هستند نگران قانون جدید خدمت وظیفه عمومی نباشند چرا که قانون قبلی برای آنها اجرا می شود.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

یعنی قانون انصراف برای ورودی 90 اجرا نمیشه؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

فکر کنم فقط منظورشون معافیت تحصیلی ها بوده چون مثالشون هم در مورد معافیت تحصیل هست

4. این کاربر از Life24 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه aref_m's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    خونمون!!!!!

پيش فرض

دوستان کسی درباره قانون نظام وظیفه جدید چیزی میدونه؟

یه روز تو روزنامه یه خبر دیدم نوشته بود کلیه 72یی ها امسال مشمول میشن رفتم دفتر پلیس +10 گفتم قضیه چه؟ گفت به ما اطلاعیه دادن که 72ییها امسال مشمولن. گفتم ولی من نیمه دومم گفت آره امسال شمارو استثنا کردن. اینو که گفت خیلی اعصابم خورد شد. رفتم مرکز اصلی گفتم من نیمه دومم میتونم سال دیگه کنکور بدم گفت آره مشکلی
    نداره ولی برو پلیس +10 اونا قانونو بهتر بلدن!!!!!

این سوالم تو قسمت مشاوره ی سایت police.ir پرسیدم.

• شرح درخواست: با سلام، اينجانب متولد 27 مهر 1372 ميباشم و پيش دانشگاهي رادر خرداد 91 تمام كردم و باتوجه به قوانين جديد سربازي آيا ميتوانم بدون غايب شدن در خدمت سربازي در كنكور 92 شركت كنم؟
      با تشكر
      شرح پاسخ: باسلام پس از فراغت ازتحصيل فقط يكسال فرجه داريد كه وضعيت مشموليت خود را مشخص نماييد

والا منم نفهمیدم ماجرا چیه یکی مگیه وقت ندارین یکی میگه دارین!!!!!

6. این کاربر از aref_m بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

سلام خدمت همه دوستان عزیز
    راستش من چندتا سوال واسم پیش اومده نمیدونسم از کجا و چجوری جوابشون بدست بیارم
    که این سایت رو پیدا کردم امیدوارم بتونم جوابامو رو اینجا پیدا کنم به لطف و کمک دوستان
    راستش من 7ماه خدمت کردم در حال حاظرم در حال خدمتم
    بنده کنکور امسال شرکت کردم
    1 اگه قبول شم میتونم مرخصی تحصیلی بگیرم ؟
    2 من 2تا درس از پیش دانشگاهی رو قبول نشدم اگه دانشگاه قبول شم مثلا غیرانتفایی یا هردانشگاهی میتونه منو ثبت نام نکنه ؟
    3 اگه قبول نشم خدایی نکرده دانشگاهی هست که بدون کنکور ثبت نام کنه ونظام وظیف قبولش داشته باشه و به من مرخصی تحصیلی بدن ؟
    اصلا یه راهی هست که بطور قانونی واسه ادامه تحصیل از سربازی مرخصی تحصیلی گرفت اگه کنکور سراسری قبول نشم ؟
    تورو خدا کمکم کنید راهنمایم کنید
    ممنون

آخر فروم باز arash-king's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان کسی درباره قانون نظام وظیفه جدید چیزی میدونه؟

یه روز تو روزنامه یه خبر دیدم نوشته بود کلیه 72یی ها امسال مشمول میشن رفتم دفتر پلیس +10 گفتم قضیه چه؟ گفت به ما اطلاعیه دادن که 72ییها امسال مشمولن. گفتم ولی من نیمه دومم گفت آره امسال شمارو استثنا کردن. اینو که گفت خیلی اعصابم خورد شد. رفتم مرکز اصلی گفتم من نیمه دومم میتونم سال دیگه کنکور بدم گفت آره مشکلی
    نداره ولی برو پلیس +10 اونا قانونو بهتر بلدن!!!!!

این سوالم تو قسمت مشاوره ی سایت police.ir پرسیدم.

• شرح درخواست: با سلام، اينجانب متولد 27 مهر 1372 ميباشم و پيش دانشگاهي رادر خرداد 91 تمام كردم و باتوجه به قوانين جديد سربازي آيا ميتوانم بدون غايب شدن در خدمت سربازي در كنكور 92 شركت كنم؟
      با تشكر
      شرح پاسخ: باسلام پس از فراغت ازتحصيل فقط يكسال فرجه داريد كه وضعيت مشموليت خود را مشخص نماييد

والا منم نفهمیدم ماجرا چیه یکی مگیه وقت ندارین یکی میگه دارین!!!!!
    منم قبل از شما همین مشکلو داشتم ولی توی همین سایت دیدم که یه نفر قوانین کامل را گذاشته
    متولد نیمه دومی ؟؟؟؟ منم همینطور ..... امسال که کنکور دادی هیچ اگه قبول شدی میری اگه نشدی باید قبل از کنکور 92 دفترچه ات را پست کنی
    اصلا نگران سربازی نباش ...... فعلا وقت داریم یه بار دیگه کنکور بدیم
    غمت نباشه

9. این کاربر از arash-king بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه aref_m's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    خونمون!!!!!

پيش فرض

سلام خدمت همه دوستان عزیز
    راستش من چندتا سوال واسم پیش اومده نمیدونسم از کجا و چجوری جوابشون بدست بیارم
    که این سایت رو پیدا کردم امیدوارم بتونم جوابامو رو اینجا پیدا کنم به لطف و کمک دوستان
    راستش من 7ماه خدمت کردم در حال حاظرم در حال خدمتم
    بنده کنکور امسال شرکت کردم
    1 اگه قبول شم میتونم مرخصی تحصیلی بگیرم ؟
    2 من 2تا درس از پیش دانشگاهی رو قبول نشدم اگه دانشگاه قبول شم مثلا غیرانتفایی یا هردانشگاهی میتونه منو ثبت نام نکنه ؟
    3 اگه قبول نشم خدایی نکرده دانشگاهی هست که بدون کنکور ثبت نام کنه ونظام وظیف قبولش داشته باشه و به من مرخصی تحصیلی بدن ؟
    اصلا یه راهی هست که بطور قانونی واسه ادامه تحصیل از سربازی مرخصی تحصیلی گرفت اگه کنکور سراسری قبول نشم ؟
    تورو خدا کمکم کنید راهنمایم کنید
    ممنون
    دوست عزیز جواب سوال اول و سومتون رو میدونم.
    1. بله اگه قبول شید معافیت میگیرید و بعد از اتمام تحصیل باید مابقی سربازی تمام کنید.
    3. چندتا از دوستام تو دانشگاه پیام نور ثبت نام کردند تا بتونن سال سوم هم کنکور بدن. فکر کنم شما هم بتونید این کارو بکنید، ثبت نام میکنی بعد دو ترم مرخصی میگری.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

سلام
    من 13 ماهه خدمت کردم با لیسانس و تو وسط ماه 15 ارشد قبول میشم می خوام بدونم اگر برم ارشد و برگردم باید چند ماه خدمت کنم؟
    دوم اینکه با توجه به این که 3.5 ماه از خدمتم میمونه می تونم از دانشگاه یه ترم مرخصی بگیرم خدمتو تموم کنم ( چون امریه ام خدمتم 18 ماهه ) اخه بعصی ها می گفتند تا 3 ماه می موند میشه !؟ ممنون

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

سلام یه سوال مهم دارم:
    گرفتن کسر خدمت جبهه پدر تا شهریور 91 تمدید شده ؟! سوال دوم (درصورت مثبت بودن جواب سوال اولی...) ، من الان دانشجو هستم میتونم از این کسری استفاده کنم ؟!
    با تشکر فراوان

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

سلام یه سوال مهم دارم:
    گرفتن کسر خدمت جبهه پدر تا شهریور 91 تمدید شده ؟! سوال دوم (درصورت مثبت بودن جواب سوال اولی...) ، من الان دانشجو هستم میتونم از این کسری استفاده کنم ؟!
    با تشکر فراوان
    کسی نیست جواب بدههههههههههه ؟!!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •