كسي رمز txdworkshop داره (براي اين سايت هست) لطف كنيد برام بزاريدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ماشین
لباس
پچ
اسلحه
قایق و کشتی
كسي رمز txdworkshop داره (براي اين سايت هست) لطف كنيد برام بزاريدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by Mohsen EA; 21-07-2008 at 16:02.
من اين مود رو از gtainside گرفتم . نصبش كردم. چطوري اجراش كنم؟
SnowFX v1.01
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام دانوش جان این اتفاق غم انگیز را تصلیت می گم و از این به بعد هر فایلی می گذاری سعی کن که بتوانی عکس هم بزاری.
دوستان عزیز لطف کنند لطف کنند سمند پلیس و پیکان پلیس را بزارند چون ما برای Grand theft auto Tehran به آنها نیاز مندیم و می خواستم بگویم اگر می شه یه ماشین پلیس با خط آبی برای پلیس صحرایی درست کنید و سایتش را بزارید.
با تشکر Abyss-knight
Last edited by iman_allahyari_rad; 21-07-2008 at 16:19.
عجب حرفايي ميزني !! مگه شما لينك كاراتونو گذاشتين كه ما هم بذاريم؟؟؟نوشته شده توسط iman_allahyari_rad [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اول برج ميلاد يا ميدون آزادي رو بذار بعد ببينيم چي ميشه!![]()
اقای بهزاد الان که اون مود رو نصب کردی این رمز رو بزن تا برف بیاد auifrvqs
سلام
دوستان وقتی من در جی تی آی 5 سوار ماشین پژو میشوم هنگامی ترمز میکنم فقط یک دایره قرمز روشن میشود و من میخواهم فقط یک قسمت به شکل مستطیل روشن شود.چطوری میشود با Zmodeler2 درستش کنم؟ ماشینمم پژو 405 است.
لطفا جوابمو هر چه زودتر بدین !!!!
اگر زیادی تکرار میکنم ببخشید![]()
خيلي كمك بزرگي بود . من مدت ها پيش اين دانلود كردم ولي نميدونستم چجوري اجراش كنم.![]()
آقا محسن پسورد اون فایلهست.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
در ضمن کسی مودی برای تغییر توی گرافیک بازی نداره؟
آقا hshak2006 از كمك شما متشكرم ولي اين نيست.
اين مود برف يك مود cleo هست و جاي بارون رو نميگيره. من وقتي ديدم اين رمز كار نكرد توي بازي جست و جو كردم و متوجه شدم چجوريه. توي اين مود براي باريدن برف بايد كليد هاي + Clrl + num رو بزني.
به همه توصيه ميكنم دانلود كنن چون جاي بارون رو هم نميگيره و هم برف زيباييه.
طريقه نصب:
بعد از دانلود و در آوردن فايل ها از حالت فشرده بايد install رو اجرا كنيم و آدرس جايي كه بازي رو نصب كرديم رو هم بهش بديم ( بايد حتما فلدر cleo رو داشته باشيم.)
دانلود فايل cleo:
لينك مستقيم:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلاممن این برج رو امروز ساختم و فقط یه عکس ازش گذاشتم تا شما یه نظر بدید (راستی شرطی که گذاشتم یادتون نره)
با تشکر
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)