تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 494 از 522 اولاول ... 394444484490491492493494495496497498504 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,931 به 4,940 از 5218

نام تاپيک: كلوپ K790-k800-k810

داره خودمونی میشه zidane010's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

چطوري دوست عزيز
    پس الان جي 900 داري
    جدا ازش راضي نيستي؟ خب مگه چه عيبي داره؟
    دوربينش فكر نكن مثل كا800 بايد باشه
    كا800 يه اعجوبه بود
    منم الان xperia دارم خيلي توپه اما عكاسيش بازم به كا800 نميتونه برسه
    البته روز روشن خيلي خوب عكس ميگيره ولي شبا خودت ميدوني بدون فلش زنون عكاسي تعطيله تقريبا
    ممنون
    عیبی به اون صورت نداره فقط با منوش زیاد حال نمی کنم.موبایل های سونی اریکسون قبلی فایل منیجرشون خیلی خوب بودن.ولی جی 900 مسخره هستش .
    مثلا :این مسیر که میری File manager>Music>Rap music با یه برگرشت از فایل منیجر بیرون میاد در صورتی که باید فقط یه فلدر برگرده و اگه دوباره خاستی بری همون فلدر باید از دوباره دست به کار بشی و همه ی مسیرها بری.واقعا مسخرست
    تو میدیا پلیر هم که حال نمی ده اهنگها یا عکس ها رو باز کرد چون اونجا همه چی قاطیه ولی تو فایل میجر میشه فلدر فلدر کرد البته تو میدیا پلیر هم میشه پلی لیست درست کرد ولی حال نمیده
    سیتینگش هم به نظرم مودل های قبلی مرتب تر بودو راحت تر بودن
    از دوربینش انتظاری ندارم چون میدونستم دوربینش زیاد خوب نیست .اون موقع به سرم زده بود که موبایلم حتما باید وای فای و تاچ سکرین باشه
    یه عیبه دیگشم وقتی اس ام اس میفرستی برای دلوری ریپورتش دیگه اون صدای قبل رو نمیده(دلیلیق)برات زنگی میخوره که برا اس ام اس تنظیم کردی.
    واااای امروز بچه های تاپیک جی 900 منو ترور میکنن
    ولی در کل موبایله بدی نیست
    حالا باید منتظر بشینیم ببینیم کسی میتونه پچی برا این مشکلات پیدا کنه
    موفق باشید

2. این کاربر از zidane010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    یگانه شهر صاحب مقبره الشعرا

پيش فرض

ممنون
    عیبی به اون صورت نداره فقط با منوش زیاد حال نمی کنم.موبایل های سونی اریکسون قبلی فایل منیجرشون خیلی خوب بودن.ولی جی 900 مسخره هستش .
    مثلا :این مسیر که میری File manager>Music>Rap music با یه برگرشت از فایل منیجر بیرون میاد در صورتی که باید فقط یه فلدر برگرده و اگه دوباره خاستی بری همون فلدر باید از دوباره دست به کار بشی و همه ی مسیرها بری.واقعا مسخرست
    تو میدیا پلیر هم که حال نمی ده اهنگها یا عکس ها رو باز کرد چون اونجا همه چی قاطیه ولی تو فایل میجر میشه فلدر فلدر کرد البته تو میدیا پلیر هم میشه پلی لیست درست کرد ولی حال نمیده
    سیتینگش هم به نظرم مودل های قبلی مرتب تر بودو راحت تر بودن
    از دوربینش انتظاری ندارم چون میدونستم دوربینش زیاد خوب نیست .اون موقع به سرم زده بود که موبایلم حتما باید وای فای و تاچ سکرین باشه
    یه عیبه دیگشم وقتی اس ام اس میفرستی برای دلوری ریپورتش دیگه اون صدای قبل رو نمیده(دلیلیق)برات زنگی میخوره که برا اس ام اس تنظیم کردی.
    واااای امروز بچه های تاپیک جی 900 منو ترور میکنن
    ولی در کل موبایله بدی نیست
    حالا باید منتظر بشینیم ببینیم کسی میتونه پچی برا این مشکلات پیدا کنه
    موفق باشید
    اين مشكلي كه شما در فايل منيجر دارين در سريهاي قبلي UIQ فكر كنم نبود
    چون خودم با پي 990 كار كرده بودم موقع برگشت فقط يه پوشه برميگرده ببينم مگه دكمه UP نداره ؟
    در xperia هم كار خيلي راحته باز كردن پوشه ها مثل كامپيوتره
    و البته يه چيز خوب هم داره وقتي ميخواهي بري فايل منيجر را باز كني به پوشه اي ميره كه آخرين بار باز شده ...
    اين كار فكر كنم در تمام گوشيهاي سيستم عامل دار و لمسي مشترك باشه
    اگه جي 900 اينطوري نيست عيبه
    اون صداي دليوري پس ضايعه چون ادم نميدونه sms اومده يا دليوري شده ...
    كلوپ كا800 را تبديل كرديم به جي 900 :ي
    اينجا هم مدتي هست كه خوابيده و ديگه اون شور و اشتياق قبلي نيست
    البته پچهاي بسيار زيادي براي كا800 نوشته شده
    همچنين الف پكها كه خدا ميدونه چيكار ميكنند

4. این کاربر از golmohammadi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

اين مشكلي كه شما در فايل منيجر دارين در سريهاي قبلي uiq فكر كنم نبود
    چون خودم با پي 990 كار كرده بودم موقع برگشت فقط يه پوشه برميگرده ببينم مگه دكمه up نداره ؟
    در xperia هم كار خيلي راحته باز كردن پوشه ها مثل كامپيوتره
    و البته يه چيز خوب هم داره وقتي ميخواهي بري فايل منيجر را باز كني به پوشه اي ميره كه آخرين بار باز شده ...
    اين كار فكر كنم در تمام گوشيهاي سيستم عامل دار و لمسي مشترك باشه
    اگه جي 900 اينطوري نيست عيبه
    چرا دکمه ی اپ داره البته دکمه نمیشه گفت چون باید بری رو گزینه ی اپ تاچ کنی و این کار برا بعضی فلدرهای میوزیکم غیره ممکنه . مثلا:فلدر رپ 34 تا اهنگ توش هست اگه من اون وسط باشم باید بیام اون بالا که به اپ برسم.در حالی که میشد با یه دکمه زدن برگشت ولی متاسفانه اینطور نیست.
    اره اینم هم طوری هست فایل میجر که باز کنی اخرین فلدری که بودی برات باز میکنه.
    موفق باشی

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    یگانه شهر صاحب مقبره الشعرا

پيش فرض

اهان حالا فهميدم
    ادمو اذيت ميكنه ...
    در xperia اينطوري نيست
    Last edited by golmohammadi; 07-04-2009 at 10:31.

7. این کاربر از golmohammadi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Tom Clancy's's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

سلام دوستان
    من امروز یه روز یه رم m2 2G گرفتم مارکش sony میخواستم بدونم این رمها خوبن یا نه؟

کاربر فعال انجمن تلویزیون و رادیو shahab_f's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005

11

راستی دوستان کا800 ای ، یه نکته ای که شاید از نظر فنی درست نباشه و من اشتباه می کنم اما حیفیم اومد اینجا مطرح نکنم ببینم نظر شما چیه.

اونم اینه که همونطوری که میدونید یکی از مشکلات رایج کا800 (کلا گوشی های جاوا) ارور Operation Failed ـه که من چند باری توی انجمن مطرح کردم و همه بهم پیشنهاد فلش کردن برای رفعش دادن . من یه بار فلش کردم ولی گوشی باز هم مشکل داشت ، فقط یه خورده بهتر شد ، تا اینکه یه رم 2 گیگ با کیفیت براش خریدم . از اون موقع به بعد هر فایل جاوایی رو که توی Other مموری بریزم ، 100% اجرا میشه ، حتی با حجم خیلی بالا ( مثل 5 مگابایت ) تاحالا 13 تا نرم افزار و 15 تا بازی نصب کردم ، یکبار هم Operation Failed نداده .در حالی که تا قبل اون از هر 10 فایل به معنای واقعی 8 تاش رو ارور میداد ، ولی تا رم رو انداختم ، بدون مستر ریست یا چیزی تمام فایل ها ( که همونطوری که گفتم ، منتقل کردم به مموری جدید) به راحتی نصب شدند.
    یعنی مثل اینکه ارور یه ربط هایی هم به مموری گوشی داره .

تازه یه سری مشکلات دیگه ی گوشی هم که همین جا مطرح کردم و باز هم دوستان پیشنهاد فلش دادن ، مربوط به مموری گوشیه ، مثلا اینکه آهنگ رو که با بلوتوث دریافت می کنی پخش نمیکنه و فقط اسمش رو نشون میده و حجمش 0 کیلوبایته .اگه گوشی رو به کامپیوتر وصل کنی و مموریش رو defragment کنین میبینین که بین فایل های مشکل دار ، همون فایل آهنگ رو نشون میده ، یعنی این یک مشکل مربوط به ذخیره ی فایل در مموریه ، نه مشکل نرم افزاری گوشی .همینطور وقتی که گوشی عکس رو خراب میکنه ، این هم بابت خراب بودن مموریه.

کلا تمام این مشکلات با تعویض مموری حل شد .اما نمیخوام بگم اگه گوشیتون operation failed میده ، حتما مموری جدید بخرین ، بلکه همون مموریتون رو درست کنین. اگه مموری رو به کامپیوتر وصل کنین و در ابزار Defragment ویندوزتون ، درایو مموری رو انتخاب کنین و Analyze رو بزنین ، به شما میگه که مموری نیاز به دیفرگ داره یا نه.به نظرم اگه از این مشکلات دارین فایل های مموری رو یه جا رو هاردتون بریزین (چون Defragment ویندوز ، از پس یه سری فایل ها بر نمیاد و در آخر ، در قسمت report می بینین که یه سری فایل رو نتونسته جابجا کنه که دقیقا مشکل سر همون فایل هاست) اونوقت مموری رو از طریق کامپیوتر فورمت کنین (کلیک راست و فرمت) ، دوباره فایل ها رو روی مموری برگردونین .حالا محض امتحان اگه لازم بود مموری رو دیفرگ کنین . (بعد از فورمت قاعدتامموری نباید نیازی به دیفرگ داشته باشه . یعنی آنالایز رو که زدین باید بگه نیازی به Defragment نیست ).

فکر کنم به امتحانش میارزه ، خیلی راحت تر از فلش کردنه.
    Last edited by shahab_f; 19-04-2009 at 15:30.

10. 2 کاربر از shahab_f بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2005

پيش فرض

سلام دوستان
    من امروز یه روز یه رم m2 2g گرفتم مارکش sony میخواستم بدونم این رمها خوبن یا نه؟
    من همین رم رو خریدم ، 12 تومن 1 ماه پیش ، خیلی خوبه ، تمام مشکلاتم حل شد ، (رجوع کن به پست بالایی ، شماره ی 4936 )

پروفشنال Tom Clancy's's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

من همین رم رو خریدم ، 12 تومن 1 ماه پیش ، خیلی خوبه ، تمام مشکلاتم حل شد ، (رجوع کن به پست بالایی ، شماره ی 4936 )
    دوست عزیز سرعت ریختن اطلاعات از از کامپیوتر به رم پایین نیست؟
    راستی میخواستم بدونم رمهای m2 sandisk سرعت بیشتری دارند؟

تاريخ عضويت
    Jul 2005

پيش فرض

چرا خیلی پایینه
    راستش رم های دیگه رو خبر ندارم

تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

من گوشیم جی 900 رو که گرفتم میموری سونی 2 گیگ باهاش بود .موبایلم زیاد هنگ میکرد حتی قبل از اینکه بدونم از میموریم هست موبایل رو اپدیت کردم گفتم شاید مشکل از گوشی باشه.دو بار هم میموری سونیم سوخت که بردم عوض کردم با گرانتی.
    میموری سومی رو که گرفتم دیگه روش نذاشتم یه میموری سان دیسک گرفتم الان مشکلم حل شده و سرعتش هم بهتره.
    در کل فکر کنم میموری های سان دیسک بهتر باشن
    متاسفانه میموری های سونی الان که تو بازار میان اکثرا تقلبی هستن
    موفق باشید

15. این کاربر از zidane010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •