تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 494 از 954 اولاول ... 394444484490491492493494495496497498504544594 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,931 به 4,940 از 9536

نام تاپيک: dota allstars بازها بیان تو !!!

اگه نباشه جاش خالی می مونه The 69 eyes's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Helsinki, Finland

پيش فرض

ممنون، یه مشکل دیگه ای که دارم، اینه که نمیتونم با اسنایپر خوب کار کنم!

تو 5v5 چی ببندم؟

اول دو تا sliper of agility با یه circle of nobility و یه tango میگیرم، بعد اون دوتا کبه ریزور رو کامل میکنم و پا چوبی... اما تا اینا تکمیل شه، دو باری مردم و تیم روبرو قوی شده
    ببین سعی کن کلا این قبیل hero ها رو ور نداری. چون نمیتونن gank کنن و بازی های جدید همه چی بر اساس ganking و اضافه شدن برنامه ریزی میشه. تو این بازی ها Hero هایی مثل sniper یا bone fletcher و این قبیل hero های late gamer که اول بازی level ی برای use کردن تو gank یا فرار ندارن استفاده نمیشه و فقط باعث قوی شدن تیم مقابل میشی.
    فقط تو بازی های fun توی garena شاید بشه یه کارایی باهاشون کرد....

شما اگه بتونی ویندواک ببندی خیلی خوب میشه هم کم میمیری هم راهتر فرار میکنی
    و بعد مانکی بورو
    باتل فلای

ببین دوست من منم نوبم
    سلام cao cao جان. سعی کنین Itembuild ها صحیح رو یاد بگیرید.(تو انتهای این پست بیشتر توضیح خواهم داد)

desolator همون ترکیبی که Armor رو کم میکنه.. Stygian Desolator تو shop level 3 ردیف اول هست(از سمت چپ سومی)..

منظورتون از SK Sand King هست یا Soul Keeper؟
    sk هم به skeleton king گفته میشه هم به sand king .
    اما به soul keeper گفته نمیشه. بلکه بش TB گفته میشه (terrorblade)

راستی تو ورژن های جدید(نمیدونم از کی این جوری شده فک کنم از 57 شده) واسه sange نوشته که maim میکنه ولی واسه S&Y نوشته که Greater maim میکنه... کسی از فرق هاشون خبر داره؟ احتمال هردو هم 15% هست....
    تا جایی که من میدونم فقط chance شون با هم فرق میکنه. از اسمشون هم اینطوری به نظر میاد

میدونم کدوم ترکیب هست!

هیچ کدوم! منظورم Skelton king هست: دی

راستی 6 soul keeper و shadow fiend رو یه توضیح میدین چی کار میکنه؟!
    لول 6 soul keeper به این صورت هست که هر چه قدر از hitpoint (خون) شما کم شده باشه رو با اون Hero یی که میخوای 6 ت رو روش بزنی عوض میکنه. یعنی اون قسمت خالی hpت رو به دشمنت میده و hp خودتو با اون عوض میکنه.
    لول 6 SF هم به اینصورت هست که اول به نسبت soul هایی که داری (lvl bounus atack) میزنه و هرچقدر هم به دشمن نزدیکتر باشی بیشتر atack میده. چون soul هایی که تو range کم ازت خارج میشه بیشتر هست و هرچی دورتر میشه فضای کمتری رو اشغال میکنه و بازتر میشه. ضمنا هر hero kill به اندازه 250 تا DMG به lvl6 sf اضابه میکنه. این 250 تا ها تا حد اکثر 2500 DMG اضافه میشه و stack میشه که با 10 تا Kill بدست میاد. اما هر دفعه که بمیری این stack ها از 0 شروع میشه و دوباره باید جمع کنی. خلاصه اگه 10 تا kill بگیری و نمیری م توی درگیری 6 کنی 100% واست 5 تا Kill میاد بالا ....

IMPORTANT FOR ALL:
    لطفا اینو که براتون مینیویسم بخونید که خیلی مهمه :
    دوستان. لطفا وقتی دارید اوقات فراغتتون رو با dota پر میکنید و اگر دوست دارید بازیکن درست حسابی بشید همیشه سعی کنید از روش صحیح بازی کنید. یعنی سعی کنید هیچوقت فقط به فکر برد نباشید..itembuild صحیح برای Hero ها بخرید. همیشه فکر کنید جلو چنتا player درست حسابی بازی میکنید. مثلا نیاید sniper وردارید بعد باهاش LOTHAR EDGE , BUTTERFLY, MONKEY KINGS BAR و این قبیل itembuild هایی که بهتون atack اضافه کنه بزنید. یا وقتی hero هایی مثل centare یا axe ور میدارید فکر کشتن و قوی شدن خودتون نباشید . فکر gank کردن و قوی کردن late gamer هاتون باشید.متاسفم که اینو میگم ولی یکی از تیم هایی که از آشنایان اینترتی بنده هستن اومده بودن مسابقات razor ورداشته بودن و lich king شون رفته بود vangeguard خریده بود که تابلو بود فقط player های garena هستن و ..... خلاصه سعی کنید از روش صحیح بازی کنید که هیچوقت بهتون Noob نگن....
    ممنون
    فعلا

پروفشنال RedSpoT's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

خوب the Eye میتونی یه سایت خوب برا ریپلی بهم بدی؟!! پچ 1.22

Crisis Manager kasra_khan2003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

6 shadow fiend بسته به تعداد soul هایی که تو level 2 جمع کردی( همون که attack رو زیاد میکنه) به اطرافیان damage میزنه.. نوشته که چقدر میرنه حفظ نیستم.. در ضمن هم slow میکنه هم Armor کم میکنه.. هر کی هم بهت نزدیکتر باشه بیشتر damage میخوره... وقتی با این هیرو wind walk میری حتما غیب کن بعد 6 بزن چون 6ات 1 ثانیه casting time داره که اگه تو اون زمان stun بشی cancel میشه(مثل 6 sand king) ولی وقتی غیبی تا 6 ات عمل نکنه(یعنی اجرا بشه و damage بزنه) از غیب بودن در نمیای(من فقط رو این هیرو دیدم اینجوری بشه بقیه مثل sand king اینجوری نیستن).. کلا 6 خفنیه اگه درست زده بشه...

6 soul keeper هم جای health تو و اون هیرویی که روش زدی رو عوض میکنه(به طور درصدی یعنی اگه تو 30 درصد healh داشته باشه و اون 80 بعد از زدن magic روش اون 30 درصد میشه تو 80) فقط نکته اینه که health طرف مقابل از یه درصدی کمتر نمیتونه بشه( نوشته چند درصده حفظ نیستم) یعنی اگه تو 5 درصد باشی و اون 80 بعد از زدن 6 ات اون مثلا میشه 23(نه 5) و تو میشی 80 ... با این هیرو هم ترکیب purge رو برو که خیلی شاخت میکنه...

سوال دیگه هم داشتی در خدمتیم....
    لول 6 soul keeper به این صورت هست که هر چه قدر از hitpoint (خون) شما کم شده باشه رو با اون Hero یی که میخوای 6 ت رو روش بزنی عوض میکنه. یعنی اون قسمت خالی hpت رو به دشمنت میده و hp خودتو با اون عوض میکنه.
    لول 6 SF هم به اینصورت هست که اول به نسبت soul هایی که داری (lvl bounus atack) میزنه و هرچقدر هم به دشمن نزدیکتر باشی بیشتر atack میده. چون soul هایی که تو range کم ازت خارج میشه بیشتر هست و هرچی دورتر میشه فضای کمتری رو اشغال میکنه و بازتر میشه. ضمنا هر hero kill به اندازه 250 تا DMG به lvl6 sf اضابه میکنه. این 250 تا ها تا حد اکثر 2500 DMG اضافه میشه و stack میشه که با 10 تا Kill بدست میاد. اما هر دفعه که بمیری این stack ها از 0 شروع میشه و دوباره باید جمع کنی. خلاصه اگه 10 تا kill بگیری و نمیری م توی درگیری 6 کنی 100% واست 5 تا Kill میاد بالا ....
    خیلی ممنون، کامل بود: دی

یه توضیح درباره item های Troll هم اگه بدین ممنون میشم

پروفشنال thelastblack's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

به شخصه برا Troll اول یه bash بعد vlad میرم... خوبه هم میشه سریع اینا رو بری هم خوب شاخت میکنه... Troll از اون هیروهایی که بیشتر باید رو خود هیرو تکیه کنی تا Item هات... مثلا اول بازی باید جلو تو ببینی که چجوری LevelUp کنی... در کل اینا رو برو
    Bash
    Vlad
    PhaseBoots
    Satanic
    Batterfly
    Assualt
    اینا رو هم به ترتیب ببندی بهتره.. ممکنه کسی بعضی ها رو قبول نداشته باشه ولی نمیتونه بگه بده.. ولی بازم همونجور که گفتم این هیرو به خود بازیکن بیشتر بسته تا Item هاش... یه نکته هم بگم که در بیشتر مواقع 2 رو اول بازی بگیر و یکسره رو حریف بنداز... باعث میشه کمتر unit جمع کنه.. بعد زا اینکه vlad بستی سعی کن بیشتر نزدیکزن باشی که استفاده کنی... تازه اگه استرس بگیرتت تو بازی با این هیرو حتما میبازی شک نکن...

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

The 69 Eye عزیز:
    اون قضیه 10 kill برا 6 shadow fiend چیه؟ از کجا میدونی؟ هیچ جایی ندیدم... تو tooltip خودش هم که چیزی نگفته... از کجا؟؟!؟

تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Helsinki, Finland

پيش فرض

خوب the Eye میتونی یه سایت خوب برا ریپلی بهم بدی؟!! پچ 1.22
    بهترین سایتها برای دانلود ریپلی :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    کد:
    هست. اما replays.net به زبان چینی هست (ولی بسیار بسیار archive کاملی از ریپلی ها داره)
    gosugamers به زبان eng هست که هم توش replay های برتر رو میذارن(بخش replays) و هم اخبار مهم و هم بخش گفتگو داره ....

خیلی ممنون، کامل بود: دی

یه توضیح درباره item های Troll هم اگه بدین ممنون میشم
    2 تا wraith band که در آخر این دو تا اینونتوری میتونه به butter fly و MKB تبدیل بشه
    power trade
    helm of demonator=satanic at last
    basher
    و مهمتر از همه black kings bar که حتما باید جزو item های اول ببندی تا بتونی تو درگیری 5v5 یه کارایی انجام بدی
    به شخصه برا Troll اول یه bash بعد vlad میرم... خوبه هم میشه سریع اینا رو بری هم خوب شاخت میکنه... Troll از اون هیروهایی که بیشتر باید رو خود هیرو تکیه کنی تا Item هات... مثلا اول بازی باید جلو تو ببینی که چجوری LevelUp کنی... در کل اینا رو برو
    Bash
    Vlad
    PhaseBoots
    Satanic
    Batterfly
    Assualt
    اینا رو هم به ترتیب ببندی بهتره.. ممکنه کسی بعضی ها رو قبول نداشته باشه ولی نمیتونه بگه بده.. ولی بازم همونجور که گفتم این هیرو به خود بازیکن بیشتر بسته تا Item هاش... یه نکته هم بگم که در بیشتر مواقع 2 رو اول بازی بگیر و یکسره رو حریف بنداز... باعث میشه کمتر unit جمع کنه.. بعد زا اینکه vlad بستی سعی کن بیشتر نزدیکزن باشی که استفاده کنی... تازه اگه استرس بگیرتت تو بازی با این هیرو حتما میبازی شک نکن...
    vladimirs offer غلطه چون troll نیازی به healing اون با داشت satanic نداره.بهتره black kings bar بری
    The 69 Eye عزیز:
    اون قضیه 10 kill برا 6 shadow fiend چیه؟ از کجا میدونی؟ هیچ جایی ندیدم... تو tooltip خودش هم که چیزی نگفته... از کجا؟؟!؟
    از تست کردن.شما درست میگی هیچ جاییش اینو ننوشته ولی این موضوع درسته. فکر کردی برا چی بعضی وقتا که sf توی بازی mega kill یا beyond godlike هست و میاد بینتون 6 میکنه همه میمیرید ؟! تست کن ...

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوست عزیز dota یه مکانیسم بسیار کامل داره.. نمیشه با این تست ها تو بازی بهش پی برد... من تو فروم رسمیش میپرسم ببینم چی میشه ولی فک نکنم اینجوری باشه... من خوردم یه خورده مپ ساختن بلدم.. trigger نوشتن و انیجور کارا رو هم یه خورده هم بلدم.. قبلا یه خورده در باره چه جوری عمل کردن level ها سرچ کرده بودم.. ولی به چنین چیزی در باره این magic بر نخوردم... حتی تو فروم رسمیش اشاره ای نشده بود... حالا شما که میگی تست کردی از کجا میدونی به ازای هر هیرو 250 تا میره بالا و حداکثرش 10 تا هیروئه؟

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

تو فروم doat-allstars پرسیدم خیلی ها گفتن اینجوری نیست... گفتم که اینجوری نیست.. این level حداکثر با level3 خودش و soul پر میتونه 2400 damage به کل طرفین بزنه که در بهترین حالت میتونی با wind walk برو توی یه نفر واسی و 6 بزنی که همشو میخوره... معمولا 60 درصد این مقدار رو اطرافیان میخوره... اگه توضیح بیشتر هم درباره طرز کارکرد این level هم خواستی بگو مینویسم فعلا نمیتونم... ضمنا وقتی میگی زیاد هیرو میگیری با یه 6 کلی ملتو میگیری واسه اینه که ملت ایقدر dead دادن که دیگه چیزی ازشون باقی نمونده... دیگه شاخی... دوست عزیز تو dota نمیشه با تست کردن به کارکرد level ها پی برد اینا خیلی پیچیده تر از این حرف ها هستند...

تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Helsinki, Finland

پيش فرض

تو فروم doat-allstars پرسیدم خیلی ها گفتن اینجوری نیست... گفتم که اینجوری نیست.. این level حداکثر با level3 خودش و soul پر میتونه 2400 damage به کل طرفین بزنه که در بهترین حالت میتونی با wind walk برو توی یه نفر واسی و 6 بزنی که همشو میخوره... معمولا 60 درصد این مقدار رو اطرافیان میخوره... اگه توضیح بیشتر هم درباره طرز کارکرد این level هم خواستی بگو مینویسم فعلا نمیتونم... ضمنا وقتی میگی زیاد هیرو میگیری با یه 6 کلی ملتو میگیری واسه اینه که ملت ایقدر dead دادن که دیگه چیزی ازشون باقی نمونده... دیگه شاخی... دوست عزیز تو dota نمیشه با تست کردن به کارکرد level ها پی برد اینا خیلی پیچیده تر از این حرف ها هستند...
    لطفا topic link رو برام بذار. خد من هم اونجا id دارم فک میکنم مال 4 سال پیشه
    ضمنا از هر pro playerی توی ایران یا europe بپرسی بهت میگه که این حقیقت داره ... اگه یه روزی به مسابقات wcg یا هر مسابقه معتبری تو ایران اومدی میتونی از همه بپرسی ... همینو بت میگن ... ضمنا فک نکن member های سایت dota allstars از من بیشتر حالیشونه... هیچکدوم gaming experience ندارن. فقط game tester هستن و forum poster ...

تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

تاپیکو خودم زدم...
    کد:
    دوست عزیز گفتم که من قبلا در این باره ها تحقیق میکردم... یه جایی عملکرد تمام levelها رو نوشته بود.. پیدا کردم میزارم.. ولی بازم من قبول نمیکنم.. تو dota همچین موردی نیست که damageی داده بشه ولی هیچ جایی ننویسه... حتی اشاره ای هم نشده

در ضمن نگو هیچکی بازی کردن بلد نیست... هستند کسایی که از منو شما بیشتر حالیشونه... نمیدونم شاید شما چیزی میدونی که من نمیدونم...
    Last edited by thelastblack; 02-01-2009 at 20:21.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 6 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 6 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •