سلام دوستان شاتلی . من تازه از پارس انلاین بعد از چند سال جدا شدم و کارم گیم نت هست . امروز رفتم نمایندگی شاتل و درخاست اینترنت 1MB dedicated دادم و خواستم بدونم کسی از این سرویس استفاده کرده و نظرشو بگه قبل قطعی شدن قرارداد . با تشکر
سلام دوستان شاتلی . من تازه از پارس انلاین بعد از چند سال جدا شدم و کارم گیم نت هست . امروز رفتم نمایندگی شاتل و درخاست اینترنت 1MB dedicated دادم و خواستم بدونم کسی از این سرویس استفاده کرده و نظرشو بگه قبل قطعی شدن قرارداد . با تشکر
این تاپیک در مورد آپلودسنترشه و توضیحات کامل داده شده : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در مورد دانلود سنتر ، وقتی وارد سایت شاتل لند میشید ، بخش های مختلفی اعم از دانلود سنتر و گیم سنتر و نماوا و... وجود داره که بخش دانلود سنترش شبیه سایتای سافت 98 و سافت گذر و غیره می مونه و کامله.
سلام دوستان
من چندین ساله دارم از پارس انلاین استفاده میکنم خط من روی 9 مگ بسته شده و سرعتم عالیه ینی تا 900 کلوبایت سرعت دارم و مشکلی از لحاظ سرعت ندارم
فقط چون پارس انلاین اینترنتو گرون کرده میخوام از شاتل استفاده کنم یه سوال خیلی برام مهمه اگر من از ART4 بخوام استفاده کنم چقدر سرعت دانلود بهم میده من سرعت خیلی برام مهمه
ینی خط رو روی چند میبندن و در چه حجمی محدود میکنن
ممنون میشم سروران عزیزم جواب سوال منو بدن
ظهر رفتم خونه کلی باهاش ور رفتم کانفیگ نشد و همش ارور میداد و لینک نمیداد
زنگ زدم پشتیبانی میگه خطت لینک نمیده و مشکل از سیم کشی داخلیه
بردم سر خط تست کردم بازم لینک نداد
میگه پس باید صبر کنید کارشناس خودش بیاد
لینک ندادن دیگه چه صیغه ای هست؟؟؟؟
بوق تلفن برقراره که
الان کارشناسش معلوم نیست چند روز دیگه میاد
دوستان الان فرق سرویس های مختلف اکو چیه اگه همه رو تا ۱۶ میبندن؟
تو شبانه فرق میکنه؟ خودم فکر میکنم میزان حجم شبانه که میشه قبل از محدودیت دانلود کرد تو سرویس های بالاتر بیشتر باشه حالا دوستان هم اگه میدونن نظر بدن
یه سوال دیگه، اگه من یه سرویس یه ماهه بگیرم و این ۱۰۰ گیگ رو هم بگیرم بعد از تموم شدن دوره، اون ۱۰۰ گیگ به دوره جدید منتقل میشه یا نه؟
دقيقا مشابه همين مشكل من هم دارم جالبه كه نه مشكل نويز دارم نه سيم كشي فاصله هم تا مخابرات خيلي كمه قراره كارشناس بفرستن بررسي بشه از شنبه درگيرم با شاتل بابت اين داستان
خطت هنوز رانژه نشده. برای منم همین داستان پیش اومد فرداش درست شد.
(جدیدا مخابرات اطلاع رسانی رانژه شدن خط مشترک رو زودتر ارسال میکنه ولی رانژه کامل خط با تاخیر صورت میگیره!)
از شنبه به خاطر همين مشكل درگيرم مخابرات ميگه رانژه شده حتي 2بار پورت رو هم با هماهنگي با شاتل عوض كردن ولي متاسفانه همچنان مشكل پا برجاست خلاصه گرفتار شديم
شما از اتصالات داخلی منزلتون اطمینان داری؟ از سر خط هم تست گرفتی ببینی لینک داره یا نه؟
سلام
کسی میتونه راهنمایی کنه ، سرویس نا محدود ( art 1 , 2 ) بصررفه تره یا 50 گیگ 100 روزه ؟؟؟
ممنون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)