تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 494 از 1421 اولاول ... 394444484490491492493494495496497498504544594994 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,931 به 4,940 از 14206

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان مازندران

داره خودمونی میشه Serial Killer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2013
    محل سكونت
    Anayurdum Azərbaycan

پيش فرض

سرعت سرویس های نامحدود خیلی پایین اومده! به زور به 50 نمیرسه!
    این مشکل برای منه یا برای همه همینه؟!

پروفشنال majideblis's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    IH∀HS

پيش فرض

پر بیراه نگفته!
    سرویس 128 باید سرعت دانلودش 16 باشه! اگه شما سرویس 128 انتخاب کردی و قراردادت اینه پس مشکلی نیست حتی اگر این سرعت در دنیا منسوخ شده باشه و بقیه شرکتها هم با اسم سرویس ها بازی کنن
    اگر قرار باشه شرکتها اسم واقعیه سرویسو بزارن روشون الان باید اکثر سرویس هایی که داریم به اسمی خیلی بزرگتر داشته باشن مثلا برای 256 باید بگن 3مگ!
    این قضیه اسم سرویس ها هم بخاطر دور زدن محدودیتیه که همین اداره ی تنظیم مجبورشون کرده
    پس با این حال تمام شرکتها دارن اشتباه میکنن اعم از شاتل و اسیاتک و ووو و... شما درست میگین خب مرد مومن فرق بین ای دی اس نامحدود با محدود چیه به نظرت؟
    چرا باید سرعت نامحدود 128 باید باشه 50 کیلوبایت و سرعت محدود 128 هم باید باشه 50 کیلو بایت؟
    و در ضمن اگه این طوره که شما میگین و سرعت باید یاشه 16 کیلو بایت پس چرا اومدیم ای دی اس گرفتیم همون ایرانسل 18 کیلو بایت رو به ماا میداد. پس به نظرت باید برگشت به دوران قدیم؟؟

آخر فروم باز Firebirds's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

با عرض سلام مجدد.بر حسب نیاز خودم یه تغییراتی برای سهولت کار و عملکرد بهتر برنامه دادم.برای مشاهده به این پست مراجعه کنید:

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    سلام، دوست عزیز،

نرم افزار خیلی خوب و کارامدی هست، از طرفی خوب هم کد شده و GUI خوبی هم داره
    فقط چند مورد رو من به عنوان فید بک بگم
    اگه بر اساس تل نت باشه بهتر هست ( نگران باز بودن تلنت و -- نباشید، چرا که اکثر مودم ها تلت نت رو فقط برای بخش LAN باز میکنند و شما از WAN ( اینترنت ) امکان تلنت رو به مودم نخواهید داشت.)
    اگر امکان تل نت اضافه شد. باید در کنارش بخش دیده شود که کاربر بتواند کامند مخصوص ریبوت مودم روتر خودش را وارد کند و نرم افزار آن را بعد از فرایند لاگین شدن داخل مودم وارد کند.

یه پیشنهاد : شما این نرم افزاری رو که نوشتی حتما در دایرکتوری های رایگان نرم افزار مثل سافت پدیا و ... آپلود کن که فقط محدود به ایران نباشه.

این ها رو هم یه نگاه بنداز

پروفشنال nihilnigritude's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    North

پيش فرض

پس با این حال تمام شرکتها دارن اشتباه میکنن اعم از شاتل و اسیاتک و ووو و... شما درست میگین خب مرد مومن فرق بین ای دی اس نامحدود با محدود چیه به نظرت؟
    چرا باید سرعت نامحدود 128 باید باشه 50 کیلوبایت و سرعت محدود 128 هم باید باشه 50 کیلو بایت؟
    و در ضمن اگه این طوره که شما میگین و سرعت باید یاشه 16 کیلو بایت پس چرا اومدیم ای دی اس گرفتیم همون ایرانسل 18 کیلو بایت رو به ماا میداد. پس به نظرت باید برگشت به دوران قدیم؟؟
    دوست عزیز اگه میدونی سرویس 128 ینی دانلود 16 پس اعتراض شما معنی نداره در واقع شرکت هم داره محدودیت اداره تنظیمو دور میزنه هم اینکه داره بهت حال میده
    همین مخابراتی که ازش سرویس داریم سرویس های محدودش در اکثر مناطق از 128 تا 2مگ که قیمتشون خیلی باهم فاصله داره روی یک پورت با سرعت یکسان بسته میشه

با اینکه از تغییر تعرفه ها و افزایش قیمت سرویس های مخابرات اصلا راضی نیستم ولی باز هم شرایطش از بقیه شرکتها خیلی بهتره. این تغییر تعرفه هم چیزی نیست که خود مخابرات خواسته باشه دلیلش هم نفوذ شرکتهای خصوصی مثل شاتل که مثله اقتاپوس روی اینترنت ایران افتادن در اداره تنظیم هست که مخابراتو مجبور به افزایش قیمت کردن.
    Last edited by nihilnigritude; 17-03-2013 at 11:18.

5. این کاربر از nihilnigritude بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه mercurial7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

دوستا الان سرعت سرویس هاس نا محدود یکی شده؟
    من 512 دارم. تک لینک 200 و اگر 2-3 لینک بزارم تا 450 می ره!
    می خوام ببینم بقیه در چه وضعی هستن برای هفته بعد که باید تمدید کنم ببینم کدوم رو بگیرم.
    ممنون

حـــــرفـه ای mtchabok's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    (مازندران - ساری) و (تهران - تهران)

پيش فرض

سلام
    من دیروز رفتم مخابرات ( الغدیر ساری ) بهشون میگم سرویس نامحدود 512 میخوام ، میگن اصلا ما نامحدود نداریم !
    میگم پس چرا توی سایت مازندرانتون زدین نامحدود ، میگه ما نداریم شاید منطقه های دیگه داشته باشن .
    اونوقت من :| و اون :|

خوب اینجا کسی از الغدیر نامحدود گرفته ؟

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

سلام.اگه اشتباه نکنم یه نفر یه نرم افزار خواسته بود واسه ریبوت روتر با قابلیت Schedule.من یه نرم افزار قبلا نوشته بودم یه تغییراتی دادم الان خودم استفاده می کنم.شاید بدردتون خورد

توضیحات:
    دانلود:
    این چیه؟

چیکار میکنه؟

چطور باید تنظیم بشه؟

فرقش با نرم افزار های قبلی که دوستان معرفی کردن چیه؟

Sent from my ST15i using Tapatalk 2

پروفشنال nihilnigritude's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    North

پيش فرض

سلام
    من دیروز رفتم مخابرات ( الغدیر ساری ) بهشون میگم سرویس نامحدود 512 میخوام ، میگن اصلا ما نامحدود نداریم !
    میگم پس چرا توی سایت مازندرانتون زدین نامحدود ، میگه ما نداریم شاید منطقه های دیگه داشته باشن .
    اونوقت من :| و اون :|

با پشتیبانی 2020 تماس بگیر
    الان دیگه منطقه ای نیست یکپارچه کشوری شده ینی کل ایران سرویسهای مخابرات یکیه

خوب اینجا کسی از الغدیر نامحدود گرفته ؟
    با پشتیبانی 2020 تماس بگیر
    الان یکپارچه کشوری شده کل ایران یکیه

پروفشنال maskot's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    بابل

پيش فرض

دوست گلم اصلش همینه که دوستمون گفتن حالا شرکت ها سرعت بالاتر می بندن برا جذب مشتریه و به قول شما نرن ایرانسل استفاده نکنن وگرنه همچین منع قانونی ندارن

پروفشنال bahman_0121's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    آمل

پيش فرض

کلا ما ایرانیار حقمون تو تنگه باشیم و یکی بزنه تو سرمون آخه پسر خوب سرویس 128 گرفتی انتظار داری سرعتش بالای 50 باشه سرعت اصلی شما اگه 1 به 8 حساب کنی میشه 2 یا 3 کیلوبایت حالا مخابرات امده ی حال اساسی داده بهمون اون وقت شما میاین شکایت میکنین این کارا رو نکنینمیزنن کلش رو خراب میکنن
    در ضمن من خودمم با سرعت مشکل داشتم ولی همش به لینک دانلود بستگی داره از آپلودباز 350 دانلود دارم ولی لینکهای معمولی دیگه 60 تا 70

12. این کاربر از bahman_0121 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •