تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 494 از 602 اولاول ... 394444484490491492493494495496497498504544594 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,931 به 4,940 از 6014

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید هدفون و هدست و هندزفری (فصل سوّم)

پروفشنال mojtabaivi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

سلام دوستان. نظرتون راجع به این هدفون چیه؟ [Philips CitiScape Headband Headphones SHL5205BK-98]
    با قیمت 99 داره دیجی کالا میده
    در ضمن من بیشتر آهنگای ترنس و الکترو گوش میدم. ممنون

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض

سلام خدمت دوستان عزیز ممنون میشم راهنماییم کنین
    یه هدفون میخوام تا سقف 50 تومن .از رنج قیمتی هدفونا خبر دارم که زیر 100 تومن بدرد نمیخوره ولی فعلا همینقد دارم
    بین هدفونای دیگه صداش شفاف باشه صدا بیسشم واسم مهمه
    ممنون میشم اگه راهنماییم کنین :-)

آخر فروم باز R.P.G's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    Filternet

پيش فرض

این تاپیک کلا تعطیله.

4. 2 کاربر از R.P.G بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Shadow-Man's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    سووه

پيش فرض

p30world کلا تعطیله
    فقط این تاپیک نیست

6. 4 کاربر از Shadow-Man بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز mpeg's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005

پيش فرض

دوستان تو خرید هدفون یک مشخصه به نام حساسیت نوشته مثلا زده102db این رقم مهمه ؟اگه مهمه باید کم باشه یا زیاد.
    اگر بخوایم از روی جدول مشخصات هدفون انتخاب کنیم کدوم اعداد و مشخصات هم هستند مثلا بین دو هدفون به کدوم اعداد باید نگاه کنیم و مقدارشون کم باید باشد یا زیاد؟

آخر فروم باز lionf3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2012
    محل سكونت
    ایــــ تهــران ـــران

پيش فرض

سلام دوستان. نظرتون راجع به این هدفون چیه؟ [Philips CitiScape Headband Headphones SHL5205BK-98]
    با قیمت 99 داره دیجی کالا میده
    در ضمن من بیشتر آهنگای ترنس و الکترو گوش میدم. ممنون
    فیلیپس کیفیت خوبی داره هدست هاش
    من هم یه هدست دارم و همین حدودا خریدمش.
    به نظرم تو این رنج همین هدست بهترین انتخاب باشه.

9. 2 کاربر از lionf3 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

دوستان اینم یه سایت که فایل های خوبی برای تست هدفون داره.فایل های رو دانلود هم میشه کرد:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

11. 2 کاربر از The master بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای rave-87's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

سلام و عرض ادب
    از دوستان اگر کسی بتونه راهنمایی کنه ممنون میشم من بین چند گزینه موندم نمیدونم کدوم رو انتخاب کنم
    خودم قبلا M50 داشتم صداش رو دوست داشتم فقط یکم های و میدش شفاف تر بود بهتر میشد
    گزینه های من :
    Beyerdynamic DTX 501 p ازش تعریف شده بود هم خوب هم بد
    بعدی
    JAYS v-Jays خیلی تعریف میشه از این هدفون همه تحسین میکنند
    بعدی
    Sennheiser HD 439 این مدل سنهایزر هم انگاری خوبه

و در آخر Yamaha HPH-200

این چهار هدفون تقریبا تو یک اندازه قیمت هستند البته سنهایزر یکم گرون تره
    دوستان خواهش میکنم راهنمایی کنید برای من کیفیت و موزیکالیته بودن مهمه
    ممنون میشم راهنمایی کنید
    فقط می تونم بگم سنهایزر اون چیزی نیست که دنبالشین. هدفون های فول سایز سنهایزر اکثراً صدای کمی گرم و کمی تیره ایی دارن (به جزء hd700 , hd800) پس مطمئناً اگر دنبال تریبل بیشتر از m50 هستین، سنهایزر رد می شه. در مورد v-jays هم یادم نمیاد دقیقاً صداش چطور بود.

سلام دوستان برای گوش دادن به موزیک سنتی ایران و همچنین پیانو یه هدفون فول سایز تا ۳۰۰ هزار تومن چی بخرم ؟ سورس ایپد و گوشی و لب تاب هست ممنونم
    تنها گزینه منطقی، akg k99 هستش. ولی هیچ تضمینی برای مناسب بودنش برای شما نیست. هدفون رو براساس سبک موسیقی نباید انتخاب کرد، براساس سبک صدا باید انتخاب کرد.

اگر میشه راهنمایی نهایی رو بکنید بین این چهار مدل گیر کردم :
    سنهایزر 205
    سنهایزر 215
    سنهایزر 439
    akg Q460
    کاربرد هم همانطور قبلا گفتم برای تماشای فیلم و موسیقی کلاسیک هست.این طور که تو نت دیدم akg پاسخ خوبی در میدرنج نداره درسته؟
    واقعا موندم کدوم یک با توجه به هزینه ای که دارم میکنم مناسب تر هست؟
    بعد به نظرتان حتما حضوری خرید کنم یا نه مثلا برای 439 نیازی به تست نیست و اینترنتی خرید کنم؟
    همونطور که در جواب به دوستمون گفتم، "هدفون های فول سایز سنهایزر اکثراً صدای کمی گرم و کمی تیره ایی دارن (به جزء hd700 , hd800)" از اون ور q460 بیس و تریبل برآمده ایی داره و کلاً قضیه این ها با هم متفاوته. می تونین در مورد px200 سنهایزر هم فکر کنین. اگر بتونین برین نمایندگی نامداران توی پایتخت، اونجا چند تا از هدفون های خوبش رو برای تست موجود گذاشته.

سلام خدمت دوستان عزیز ممنون میشم راهنماییم کنین
    یه هدفون میخوام تا سقف 50 تومن .از رنج قیمتی هدفونا خبر دارم که زیر 100 تومن بدرد نمیخوره ولی فعلا همینقد دارم
    بین هدفونای دیگه صداش شفاف باشه صدا بیسشم واسم مهمه
    ممنون میشم اگه راهنماییم کنین :-)
    فیلیپس she3590
    بسیار هدفون عالی هست در مقابل قیمتش. تنها هدفونیه که اینجا با اطمینان توصیه می کنم و جواب رفتن طفره نمیرم.

دوستان تو خرید هدفون یک مشخصه به نام حساسیت نوشته مثلا زده102db این رقم مهمه ؟اگه مهمه باید کم باشه یا زیاد.
    اگر بخوایم از روی جدول مشخصات هدفون انتخاب کنیم کدوم اعداد و مشخصات هم هستند مثلا بین دو هدفون به کدوم اعداد باید نگاه کنیم و مقدارشون کم باید باشد یا زیاد؟
    کلاً این اعداد به هیچ دردی نمی خورن همونطور که قبلاً گفتم: "ولی به عنوان یک اصل، شما هیچوقت نمی تونید براساس این مشخصات در مورد کیفیت صدای یک هدفون قضاوت کنین. یعنی در واقع با استفاده از اون اعداد، هیچی نمی تونید در مورد کیفیت صدا بگید."
    البته در مواردی که مشخصات یکی خیلی داغونه، می شه گفت که هدفون بدی هستش. مثلاً اگر بازه فرکانسی هدفونی بین 100 هرتز تا 10 کیلو هرتز باشه، خب مشخصاً بدرد نمی خوره. ولی وقتی شما دو تا هدفون دارین که یکی از 10hz تا 22khz دامنه فرکانسی داره و اونیکی از 40hz تا 18khz. اونوقت شما به هیچ وجه با اطمینان نمی تونین بگین که اولی از دومی بهتره.

13. 5 کاربر از rave-87 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه Emad HD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

فقط می تونم بگم سنهایزر اون چیزی نیست که دنبالشین. هدفون های فول سایز سنهایزر اکثراً صدای کمی گرم و کمی تیره ایی دارن (به جزء hd700 , hd800) پس مطمئناً اگر دنبال تریبل بیشتر از m50 هستین، سنهایزر رد می شه. در مورد v-jays هم یادم نمیاد دقیقاً صداش چطور بود.

تنها گزینه منطقی، akg k99 هستش. ولی هیچ تضمینی برای مناسب بودنش برای شما نیست. هدفون رو براساس سبک موسیقی نباید انتخاب کرد، براساس سبک صدا باید انتخاب کرد.

همونطور که در جواب به دوستمون گفتم، "هدفون های فول سایز سنهایزر اکثراً صدای کمی گرم و کمی تیره ایی دارن (به جزء hd700 , hd800)" از اون ور q460 بیس و تریبل برآمده ایی داره و کلاً قضیه این ها با هم متفاوته. می تونین در مورد px200 سنهایزر هم فکر کنین. اگر بتونین برین نمایندگی نامداران توی پایتخت، اونجا چند تا از هدفون های خوبش رو برای تست موجود گذاشته.

فیلیپس she3590
    بسیار هدفون عالی هست در مقابل قیمتش. تنها هدفونیه که اینجا با اطمینان توصیه می کنم و جواب رفتن طفره نمیرم.

کلاً این اعداد به هیچ دردی نمی خورن همونطور که قبلاً گفتم: "ولی به عنوان یک اصل، شما هیچوقت نمی تونید براساس این مشخصات در مورد کیفیت صدای یک هدفون قضاوت کنین. یعنی در واقع با استفاده از اون اعداد، هیچی نمی تونید در مورد کیفیت صدا بگید."
    البته در مواردی که مشخصات یکی خیلی داغونه، می شه گفت که هدفون بدی هستش. مثلاً اگر بازه فرکانسی هدفونی بین 100 هرتز تا 10 کیلو هرتز باشه، خب مشخصاً بدرد نمی خوره. ولی وقتی شما دو تا هدفون دارین که یکی از 10hz تا 22khz دامنه فرکانسی داره و اونیکی از 40hz تا 18khz. اونوقت شما به هیچ وجه با اطمینان نمی تونین بگین که اولی از دومی بهتره.
    با تشکر از راهنمایی شما
    حالا دیگه رفتیم V-jays رو خریداری کردیم و راضی هستیم شکر خدا
    چیزی که برام خیلی ارزش داره این هدفون وقتی روی سرت هست اصلا متوجه نمیشی فوق العاده سبک و دیگه خبری از عرق کردن گوش نیست برعکس M50
    صداش هم اول که خیلی زیاده میشه به عنوان اسپیکر هم استفاده کرد بیسش خوبه های و مید یکم هارشی و به تیزی میزنه البته یکی از دوستان قبلا گفته بود بهم
    در هر صورت هنوز برن نشده نمیدونم اصلا برن تاثیر داره یا نه
    باز هم هنوز 2 ساعت بیشتر کار نکرده اونم با یک پلیر با توان خیلی پایین مثل گوشی
    در صدد خرید fiio e11 هستم نمیدونم انتخابم درست هست یا نه
    بازم تشکر
    Last edited by Emad HD; 07-07-2014 at 22:53.

15. 2 کاربر از Emad HD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای rave-87's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

با تشکر از راهنمایی شما
    حالا دیگه رفتیم V-jays رو خریداری کردیم و راضی هستیم شکر خدا
    چیزی که برام خیلی ارزش داره این هدفون وقتی روی سرت هست اصلا متوجه نمیشی فوق العاده سبک و دیگه خبری از عرق کردن گوش نیست برعکس M50
    صداش هم اول که خیلی زیاده میشه به عنوان اسپیکر هم استفاده کرد بیسش خوبه های و مید یکم هارشی و به تیزی میزنه البته یکی از دوستان قبلا گفته بود بهم
    در هر صورت هنوز برن نشده نمیدونم اصلا برن تاثیر داره یا نه
    باز هم هنوز 2 ساعت بیشتر کار نکرده اونم با یک پلیر با توان خیلی پایین مثل گوشی
    در صدد خرید fiio e11 هستم نمیدونم انتخابم درست هست یا نه
    بازم تشکر
    مبارکه

پس به نسبت m50 صدای این تیز تر هست.
    e11 مقداری بیس رو براتون بیشتر می کنه و تریبل رو مقداری براتون کمتر می کنه. (سبک صدای e11، گرم و تیره هست.) از لحاظ کیفیت هم، اگر از کیفیت کم نکنه (به دلیل استفاده از قطعه اضافی در مسیر صدا) کیفیت رو زیاد نمی کنه.

17. 2 کاربر از rave-87 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •