سلام دوستان. نظرتون راجع به این هدفون چیه؟ [Philips CitiScape Headband Headphones SHL5205BK-98]
با قیمت 99 داره دیجی کالا میده
در ضمن من بیشتر آهنگای ترنس و الکترو گوش میدم. ممنون
سلام دوستان. نظرتون راجع به این هدفون چیه؟ [Philips CitiScape Headband Headphones SHL5205BK-98]
با قیمت 99 داره دیجی کالا میده
در ضمن من بیشتر آهنگای ترنس و الکترو گوش میدم. ممنون
سلام خدمت دوستان عزیز ممنون میشم راهنماییم کنین
یه هدفون میخوام تا سقف 50 تومن .از رنج قیمتی هدفونا خبر دارم که زیر 100 تومن بدرد نمیخوره ولی فعلا همینقد دارم
بین هدفونای دیگه صداش شفاف باشه صدا بیسشم واسم مهمه
ممنون میشم اگه راهنماییم کنین :-)
دوستان تو خرید هدفون یک مشخصه به نام حساسیت نوشته مثلا زده102db این رقم مهمه ؟اگه مهمه باید کم باشه یا زیاد.
اگر بخوایم از روی جدول مشخصات هدفون انتخاب کنیم کدوم اعداد و مشخصات هم هستند مثلا بین دو هدفون به کدوم اعداد باید نگاه کنیم و مقدارشون کم باید باشد یا زیاد؟
فیلیپس کیفیت خوبی داره هدست هاش
من هم یه هدست دارم و همین حدودا خریدمش.
به نظرم تو این رنج همین هدست بهترین انتخاب باشه.
دوستان اینم یه سایت که فایل های خوبی برای تست هدفون داره.فایل های رو دانلود هم میشه کرد:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فقط می تونم بگم سنهایزر اون چیزی نیست که دنبالشین. هدفون های فول سایز سنهایزر اکثراً صدای کمی گرم و کمی تیره ایی دارن (به جزء hd700 , hd800) پس مطمئناً اگر دنبال تریبل بیشتر از m50 هستین، سنهایزر رد می شه. در مورد v-jays هم یادم نمیاد دقیقاً صداش چطور بود.
تنها گزینه منطقی، akg k99 هستش. ولی هیچ تضمینی برای مناسب بودنش برای شما نیست. هدفون رو براساس سبک موسیقی نباید انتخاب کرد، براساس سبک صدا باید انتخاب کرد.
همونطور که در جواب به دوستمون گفتم، "هدفون های فول سایز سنهایزر اکثراً صدای کمی گرم و کمی تیره ایی دارن (به جزء hd700 , hd800)" از اون ور q460 بیس و تریبل برآمده ایی داره و کلاً قضیه این ها با هم متفاوته. می تونین در مورد px200 سنهایزر هم فکر کنین. اگر بتونین برین نمایندگی نامداران توی پایتخت، اونجا چند تا از هدفون های خوبش رو برای تست موجود گذاشته.
فیلیپس she3590
بسیار هدفون عالی هست در مقابل قیمتش. تنها هدفونیه که اینجا با اطمینان توصیه می کنم و جواب رفتن طفره نمیرم.
کلاً این اعداد به هیچ دردی نمی خورنهمونطور که قبلاً گفتم: "ولی به عنوان یک اصل، شما هیچوقت نمی تونید براساس این مشخصات در مورد کیفیت صدای یک هدفون قضاوت کنین. یعنی در واقع با استفاده از اون اعداد، هیچی نمی تونید در مورد کیفیت صدا بگید."
البته در مواردی که مشخصات یکی خیلی داغونه، می شه گفت که هدفون بدی هستش. مثلاً اگر بازه فرکانسی هدفونی بین 100 هرتز تا 10 کیلو هرتز باشه، خب مشخصاً بدرد نمی خوره. ولی وقتی شما دو تا هدفون دارین که یکی از 10hz تا 22khz دامنه فرکانسی داره و اونیکی از 40hz تا 18khz. اونوقت شما به هیچ وجه با اطمینان نمی تونین بگین که اولی از دومی بهتره.
با تشکر از راهنمایی شما
حالا دیگه رفتیم V-jays رو خریداری کردیم و راضی هستیم شکر خدا
چیزی که برام خیلی ارزش داره این هدفون وقتی روی سرت هست اصلا متوجه نمیشی فوق العاده سبک و دیگه خبری از عرق کردن گوش نیست برعکس M50
صداش هم اول که خیلی زیاده میشه به عنوان اسپیکر هم استفاده کردبیسش خوبه های و مید یکم هارشی و به تیزی میزنه البته یکی از دوستان قبلا گفته بود بهم
در هر صورت هنوز برن نشده نمیدونم اصلا برن تاثیر داره یا نه
باز هم هنوز 2 ساعت بیشتر کار نکرده اونم با یک پلیر با توان خیلی پایین مثل گوشی
در صدد خرید fiio e11 هستم نمیدونم انتخابم درست هست یا نه
بازم تشکر![]()
Last edited by Emad HD; 07-07-2014 at 22:53.
مبارکه
پس به نسبت m50 صدای این تیز تر هست.
e11 مقداری بیس رو براتون بیشتر می کنه و تریبل رو مقداری براتون کمتر می کنه. (سبک صدای e11، گرم و تیره هست.) از لحاظ کیفیت هم، اگر از کیفیت کم نکنه (به دلیل استفاده از قطعه اضافی در مسیر صدا) کیفیت رو زیاد نمی کنه.
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)