اینجانب هم مهندسی صنایع امیر کبیر گــَشتم...
ببچه ها منم پزشکی بندرعباس قبول شدم . به اونهایی که قبلو شدند تبیریک میگم به اونهایی هم که میخوان 1 سال دیگه بمونند بابات این 1 سلی که زحمت کشیدند خسته نباشید می گم و آرزوی موفقیت دارم .
به به بچه هاي هوشنگ هم كه تركوندن تبريك كوري جون انشالله مموتي هم مكانيك قبول ميشه يه كارخونه ميزنيد به اسم هوشنگاینجانب هم مهندسی صنایع امیر کبیر گــَشتم...
اگه جاي تو بودم الان 100% رو ابرا بودم تبريك داداشي![]()
راستی اینو یادم رفت که بگم الان به جای سایت سنجش اینجا رو باید هر چند ثانیه یه بار ریفرش کنیم تا ببینی بقیه بروبچ چی کار کردن![]()
از چند تا از دوستام خبر گرفتم
1 دونه مکانیک شریف
3 تا مکانیک تهران
ماشالا همه ترکوندن
الان هرکی هست جواب منو بده ازش ممنونم.
دانشگاه خوارزمی نوربهتره یا خزر محمود اباد
؟
من دانشگاه خوارزمی قبول شدم به نظرتون دانشگاه خوبیه یا بمونم سال بعد؟
منم با انتخاب رشته ي افتضاحي که کردم مکانيک سمنان قبول شدم، رتبم 4000، بنظرتون برم اون يا آزاد عمران تهران؟
محل تحصيل آزادو نميشه عوض کرد؟ الان مثلا تکميل ظرفيت بشه تو مهر خيلي از اونايي که ترازشون پايين تر از منه ميرن تهران جنوب، ولي من که ترازم بالاتر بوده همونجا ميمونم!
به همه ي بچه ها هم تبريک ميگم، يه ماچ براي تک تکتون
من شبانه ریاضیات و کاربردها قبول شدم....مزخرفه نه؟
آزاد فیزیک اتمی...کودومو برم؟
Last edited by unknow_bu; 11-09-2011 at 03:02.
راستي بچه ميدونيد خدا چقد دوستتون داره خدايي ميگم هميشه اين موقع فروم خواب بود
يعني بكاپ ميگرفتن!
دم ادمين هاي سايت گرم كه به فكر شما بودن
آقا به افتخار پي سي ورلد كه تو دنيا لنگه نداره همگي باهم بياين وسط
دوستان راهنمايي كنن جون خودم تنهايي خجالت ميكشم فقط به افتخار شما عزيزان يه قر كوچولو ميدم:">
به افتخار همه بروبكس مهندس و دكتر و حسابدار و اقتصاد دان و رواشناس و مدير و معلم و استاد و .... بزن كف قشنگ رو: دي
---------- Post added at 04:00 AM ---------- Previous post was at 03:58 AM ----------
به به داش ممد گل
آقاااااااااااااااااا تبريكككككككككككككككككك از تو يكي ديگه شيريني رو گرفتم
خدايي تركوندي دمت گرم مهندس آينده![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)