تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: ايا موقعيت مكاني ازادي براي شما مناسب است

راي دهنده
8. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • بله

6 75.00%
  • خير

2 25.00%
صفحه 494 از 870 اولاول ... 394444484490491492493494495496497498504544594 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,931 به 4,940 از 8700

نام تاپيک: آرشیو / اخبار متفرقه و آرشیوی فوتبال داخلی

پروفشنال hoomaan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

آقا چرا کثیف ؟ آخه کجا دیدین مسایل فوتبالی به این زودی حل بشه ؟؟!!! 6 ماهه دارن تو سر و کله هم میزنن . طرف رفته شکایت کرده و حکم بازداشت براش گرفته بعد میگن همه مسایل برطرف شد و طی جلسه ای به صرف ماچ و بوسه کلیه کدورتها پاک خواهد شد ! از این بهتر؟

پروفشنال hoomaan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

اینا هم بدجور جو زده شده بودند

فکر کردند نوجوانان قهرمان شدن اونا هم میتونن به راحتی قهرمان بشن

چرا تو رده های سنی پایین تر تیمهای ایرانی موفق ترن ؟ هر چی رده سنی بالاتری میرن ضعیف و ضعیف تر میشن .
    این که تیمه جوانانه پس تیم امید رو چی بگیم که 50 ساله هیچی نمیشه .
    این مختص فوتبال هم نیستا اکثر رشته هامون اینجورین . والیبال نوجوانان تو آسیا و جهان کولاک میکنه ولی بزرگسال به نظر میرسه تا ابد باید به فکر چهارمی آسیا و نرفتن المپیک باشن . همینطور کشتی . و...
    اگه میخوان کاری واسه این ورزش کنن باید بیان این مساله رو پیگیری کنن .

آخر فروم باز h_starboy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

نوجوانان کجا اینا کجا. تو ایران بازیکنا هر چی سنشون بالاتر میره خودخواه تر میشن. خیلی بد بودن در مقایسه با نوجوانان.

آخر فروم باز Alireza Taji's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

خیلی علت داشت که باختیم!
    اولیش مربی تیم بود که رفته بودند از دهاتهایی کراوسی پیداش کرده بودند و اگه موفق میشدیم باید تعجب می کردیم!
    دومیش تدارکات ضعیف تیم بود یک تیم مثل ژاپن میره با فرانسه بازی می کنه اما تیم ما با کی بازی کرده؟
    سومیش بازیکنانی بودند که در تیم بودند! من بیشتر این بازیکنان را چند سال پیش در تیم نوجوانان دیده بودم اونجا هم افتضاح بودند نمی دونم چرا به تیم جوانان اوردنشون!
    بعضی هاشون مثل همون شماره 10 ما که پنالتی را خراب کرد و یا چندتا از مدافعانمون که گند زده بودند در تیم نوجوانان هم بازی کرده بودند و اونجا هم هر تیمی جلومون قرار می گرفت به ما چندتا می زد!

تو کل تیم فقط حاج صفی بود که خوب بازی میکرد.

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    E S F A H A N

پيش فرض متفاوت با آن چه ديده بوديد:۱۰ جمله افشين قطبى

متفاوت با آن چه ديده بوديد

۱۰ جمله افشين قطبى

ايران ورزشى- مشهورترين جملاتى كه طى روزهاى اخير از زبان افشين قطبى شنيده ايد را به ياد داريد جنتلمن فصل گذشته فوتبال ايران حالا در ادبيات خود تجديد نظرى معكوس كرده است. مى توان مهم ترين جملاتى كه سرمربى پرسپوليس طى ماه هاى اخير و حضور ثانويه اش روى نيمكت پرسپوليس به زبان آورده را در خطوط زير خلاصه كرد.

۱ - من با گوش هاى خودم شنيده ام كه مربيان از الفاظى ركيك عليه داوران استفاده مى كنند و هيچ برخوردى با آنها نمى شود اما ماركو كه از راهى دور به ايران آمده را به خاطر يك كلمه اخراج كردند . او چيزى نگفت ... فقط گفت داور بازى crazy ( ديوانه ) است . من هم ديوانه هستم كه در ايران كار مى كنم !
    ۲ - سال گذشته هم حرف هاى زيادى داشتم اما چون پاسپورتم دستم نبود و خروجى نداشتم سكوت مى كردم و اعتراضى انجام نمى دادم . ولى امسال برگه خروجى دستم است و هر وقت بخواهم از ايران مى روم.
    ۳ - اول مى خواستيم يك مهاجم با تجربه برزيلى استخدام كنيم اما خانواده اش در فرودگاه با گريه به او گفتند به ايران نرو ! آنجا امنيت ندارد . حالا سعى مى كنيم دى كارمو را استخدام كنيم كه آقاى گل ليگ برتر برزيل است . اميدوارم اين مرتبه خانواده اش او را پشيمان نكنند!
    ۴ - كارى كه شما ( خطاب به خبرنگاران ) با ما مى كنيد، حيوان با حيوان نمى كند . مگر شما انسان نيستيد مگر شما حيوان هستيد
    ۵- من نگفتم نيازى به على كريمى ندارم . فقط گفتم بايد او را ببينم، چون نمى دانم او چه بازيكنى است . ما فعلاً با يك مهاجم برزيلى ( دى كارمو ) به توافق رسيده ايم و بايد ببينيم آيا ليست ما براى على كريمى جا خواهد داشت يا نه !
    ۶ - شما خواهيد ديد كه دى كارمو تا پايان فصل حداقل ۱۰ گل خواهد زد . من به او اعتقاد كامل دارم .
    ۷ - وقتى توره به پرسپوليس برگردد، وارد dog house ( لانه سگ ) من خواهد شد .
    ۸ - حميد استيلى دوست داشت سرمربى پرسپوليس شود و من هم برايش آرزوى موفقيت مى كنم اما امروز با افشين پيروانى زندگى راحت ترى داريم . او يك مرد واقعى است . مرا به چشم پزشكى برد و منتظر ماند تا چشمم را جراحى كنم .
    ۹- نمى روم تا اخراجم كنند .
    ۱۰ - اگر دى كارمو برود، من هم نخواهم ماند.

پروفشنال Kaptian Black's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

خودتونم میدونید این جمله ها درست معنی نشده در ضمن اگه این جور صحبت های سروان قلعه نوعی ! رو جمع کنیم احتمالا یه ده صفحه ای بشه !

نمونش صبحت های هر دو مربی در دربی

آخر فروم باز MORINIO's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    ESF

پيش فرض

کاش جملات همه مربیان لیگی رو مینوشتید و فقط روی قطبی زوم نمی کردید

آخر فروم باز Ice Star's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

کاش جملات همه مربیان لیگی رو مینوشتید و فقط روی قطبی زوم نمی کردید
    این ها را یه روزنامه دیروز یا روز قبلش نوشته بود من هم تو تاپیک پرسپولیس گذاشتم
    بنظر من تالار ورزش به اندازه کافی تلفات داده دیگه باید خودمون رعایت کنیم و تاپیک های با موضوع جنجالی نزنیم تا بچه های خودمون بیشتر از این لطمه نخورن4

با تشکر

آخر فروم باز Mojtaba-MCI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

صادق درودگر در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاري فارس، اظهار داشت: از شهرام شفيع زاده خواهش كرديم شكايت خود را از محمد مايلي كهن پس بگيرد تا اختلافي كه در جامعه فوتبال به وجود آمده، درون خانواده حل شود.
    درون خانواده رو تمیز اومدن...
    از اون حرفای مسخره و چرت و پرت!

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

میدونید کل یوم این تاپیکا هیچ فایده ای نداره و فقط باعث تغییر 360 درجه ای مدیرا میشه
    علی ......

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •