تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 494 از 645 اولاول ... 394444484490491492493494495496497498504544594 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,931 به 4,940 از 6449

نام تاپيک: { سخت افزار } مشکلات و سوالات جزئی درباره لپ تاپ

در آغاز فعالیت psCard's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010

پيش فرض

سلام

به نظر من هم مشکل صفحه آبی ویندوز اول از رم هست و بعد از هارد.

شما رمهاتو عوض کن و یا جابجا کن ببین مشکل برطرف میشه یا نه

2. این کاربر از psCard بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز isbn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

خوب دیگه!!
    رم ها حتی اگه باس هایی یکی داشته باشه بخاطر تکنولوژی ساخت رم ؛ نوع و تعداد و ساختار آی سی ها و کانالها با هم کلا فرق دارن!
    باید دو تا رم یکسان روی سیستم نصب بشه!! یعنی من تا حالا بخاطر وجود رمهای غیر هم نام شده که این مشکل رو دیدم که سیستم هنگ کنه!! یا صفحه ی آبی بیاد مرگ بیاد!

6 گیگ هنگ کنه؟؟؟
    من 2 گیگه ، سیستم آخ نگفته!!!
    -
    من اصلا سونی رو قبول ندارم!!
    کلا!
    دمای cpu هم 56-60 خیلی بالاست
    صفحه آبی که نداده تا الان ولی هنگ هایه عجیبی میکنه . بعد دیگه این رم هازم من که ننداختم خود سونی انداخته اینجوری که مارکاشون فرق میکنه

اگه نباشه جاش خالی می مونه sabzefosfori's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    Teh

پيش فرض

[QUOTE=Milad_4171;5589083]شما اول Add Divice میکنین؟ باید اول از همه اون رو به لپ تاپ معرفی کنین!! باید روی آرم بلوتوث کلیک کنین و بزنین Add Device
    بعدش که نام بلوتوث شما در لیست ذخیره شد میشه ارسال انجام داد.
    برای دریافت بعد از اینکه گوشی لپ تاپ رو شناسایی کرد باید از روی آیکن بلوتوثث گزینه رسیو رو بزنید که اون فایل به لپ تاپ ارسال بشه!!

اگه موضوع این نیست ممکن درایور لپ تاپ شما به طور کامل نصب نشده!

---------- Post added at 02:59 AM ---------- Previous post was at 02:55 AM ----------

add divice کردم گوشی رو پيدا ميکنه ولی باز ارور ميده البته گوشی رو با سيستم مچ کردم ميتونستم کلاً سيستم رو با گوشی کنترل کنم ولی نه ميشه چيزی رو send کنم نه چيزی رو دريافت کنم
    نميشه کلاً برنامه بلوتوث رو پاک کنم باز از اول بريزم رو سيستم البته از کجا نميدونم

در ضمن اين که گفتين درايو لب تاب به طور کامل نصب نشده من الان 10 ماه هستش که دارم بدون مشکل با بلوتوث کار ميکنم الان 2 هفته ميشه که به اين شکل در اومده و ارور ميده

Blutooth device not fond Plese verify that your Bluetooth device is properly connected and turned on

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

سلام علیکم
    ببخشید شاید سوالم خیلی ابتدایی باشد منتها من میخواستم بدانم لپ تاپم که مدل dell latitude d830 هست چه قسمتهاییش قابل ارتقا هست،آیا اصلا ارزش ارتقا دارد یا نه؟
    با تشکر
    یا علی

داره خودمونی میشه alisam44's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام به همگی

یه وایو سری f11 هست . باطریش از 80 درصد بیشتر شارژ نمیشه . باطریشم عوض کردم بازم همون 80 درصده . وقتیم خاموشه میزنم شارژ شارژ خاموش شدنی روشن میکنم میبینم بازم شارژ 80 درصده

چه کنم؟ ایراد از چیه؟
    سلام

ما هم مشكل شما را داشتيم با F121!! تو آپديت لب تاپ برو و نرم افزارهاي Vio را آپديت كن درست مي شود.فكر كنم Vio manegment

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    اردبیل

پيش فرض

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    این مشکل مال تنظیمات لپتاپ شماست.
    1 قسمتی هستش به عنوان vaio care تو قسمت باطری 1 گزینه ای هستش که اگه اونو تیک بزارید باطزی تا 80% شارژ میشه اما در عوض تعداد دفعات شارژ یا به عبارت دیگه عمر باطری زیاد میشه.

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    اردبیل

پيش فرض وایرلسم روشن نمیشه

بعد از سال ها انتظار دانشگاه و خوابگاهمون سیستم wireless نصب .اما چون وایرلس لپتاپ بنده روشن نمیشه نمیتونم از این نعمت گرانبها استفاده کنم.
    ممنون میشم اگه راهنماییم کنید.

من vaio f126 دارم.وقتی دکمه وایرلس رو میزنم چراغش روشن میشه اما وایرلس on نمیشه.(بلوتوث روشن میشه)

چیکار کنم؟؟

داره خودمونی میشه pedramb66's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Esfahan

پيش فرض

سلام به همگی
    لپتاپم وایوfw13هست.به تازگی سیدی ها رو خوب رایت نمیکنه و دی وی دی ها رو اصلا راین نمی کنه.از لحاظ خوندن مشکلی نداره.
    حالا مشکل نرم افزاریه یا سخت افزاری.انتی ویروسم هم نورتون اینترنت سکیوریتی 2011هست.

مدیر انجمن اینترنت و شبکه Milad4171's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

من vaio f126 دارم.وقتی دکمه وایرلس رو میزنم چراغش روشن میشه اما وایرلس on نمیشه
    احتمالا باید از طریق بایوس روشنش کنین. اگه روشن نمیشه مشکل نرم افزاری هست و ویندوز!

لپتاپم وایوfw13هست.به تازگی سیدی ها رو خوب رایت نمیکنه و دی وی دی ها رو اصلا راین نمی کنه.از لحاظ خوندن مشکلی نداره.
    حالا مشکل نرم افزاریه یا سخت افزاری.انتی ویروسم هم نورتون اینترنت سکیوریتی 2011هست.
    شما اگه با برنامه های مختلف تست کردین( Ashampo Borning Sudio و Nero یا Clone CD ) اگه در همه اینا مشکل دارین مشکل از Optic دی وی دی هست. بخش Read و Write با هم فرق دارن. اگه لپ تاپ رو تازه خریدین ممکنه هنوز گارانتی تعویض داشته باشه!
    ببرین گارانتی
    Last edited by Milad4171; 09-11-2010 at 18:33.

11. این کاربر از Milad4171 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

سلام
    دوست من یه لپتاپ Dell Vostro 1015 خریده روش ویندوز 7 نصب کردم کلی با هاش کار کرد مشکلی نداشت ولی بعد از ریست دیگه ویندوزش بالا نیومد یه مقدار باهاش ور رفتم درست شد ولی بعد از 2و3 بار ریست کردن دباره همونجوری شد به نظرتون مشکل از چیه؟ فکر نکنم از میندوز باشه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •