تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 494 از 639 اولاول ... 394444484490491492493494495496497498504544594 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,931 به 4,940 از 6384

نام تاپيک: | گفتگو درباره بانک‌ها و امور بانکی |

حـــــرفـه ای Mohammad Hosseyn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    ...

پيش فرض

سلام
    میخوام بدونم نحوه محاسبه سود ساخت و ساز این مثالی که میزنم، چطور حساب میشه؟

فرض کنیم هزینه ساخت ۶۰۰ ملیون میشه و فروش ۶۵۰ ملیون؛
    یعنی ۵۰ ملیون سود میکنیم؛
    پروژه ۵۰۰روز طول میکشه؛

۴تا سرمایه گذار داریم؛
    نفر اول روز اول ۳۰۰ملیون گذاشته؛
    نفر دوم ۲۰۰روز بعداز شروع پروژه ۱۵۰ ملیون ميذاره؛
    نفر سوم ۳۰۰ روز بعداز شروع پروژه ۱۰۰ ملیون ميذاره؛
    و نفر چهارم ۴۰۰ روز بعداز شروع پروژه ۵۰ ملیون ميذاره...

سهم این افراد از اون ۵۰ ملیون سود، چقدره؟
    ممنون بابت تفکر که میکنید و وقتی که میگذارید...
    فکر میکنم بهترین حالت این باشه که هر کدوم از افراد به ازای نسبت ارزش حال سرمایه‌ای که در پروژه میگذارند سود ببرن .
    تو مباحث مالی پول در زمان های متفاوت با هم قابل جمع کردن نیست بخاطر چیزی که بهش میگیم ارزش زمانی پول.مثلا اگر فرد سوم 300میلیونی وارد پروژه میکرد هم ارزش با 300میلیونی نیست که فرد اول وارد کرده چون تو یه زمان رخ ندادن که فکر میکنم شما با این مسئله آشنا هستید که این سوال رو پرسیدید.
    برای محاسبه ارزش حال هم باید از یه نرخ تنزیلی استفاده کرد که بصورت معمول نرخ بهره اسمی هست. محاسبه ارزش حال میتونه خیلی پیچیده باشه و هم میتونه با یکسری فروض ساده محاسبه بشه. مثلا نرخ بهره اسمی که تو نظام بانکی ایران میگن سالانه 15%ه بطور موثر بیشتر از 15%هست چون سود حساب بصورت ماهانه به فرد پرداخت میشه و سود هر ماه هم اگر در حساب بمونه به اون هم سود تعلق میگیره و اصطلاحا بهره مرکب هست و اگر حساب کنید در انتهای سال بیش از 15% سود به فرد تعلق میگیره با این روش. اما میشه هم فرض کرد سود مبلغ مشخصی پول در انتهای دوره به فرد پرداخت میشه و مرکب نیست. در مجموع نتیجه خیلی متفاوت نیست بخاطر همین من فرمول سادشو براتون بکار میبرم.
    ارزش حالِ (PV) ایکس تومان با نرخ تنزیل فرضی سالانه r که t سال بعد بدست میاد برابر هست با :
    فرد اول که 300میلیون روز اول گذاشته و ارزش حال پول هم همون 300میلیون هست. پس PV1=300. اما ارزش حال سرمایه بقیه افراد:

کافیه کل ارزش حال رو حساب کنید و سهم ارزش حال سرمایه هر فرد از کل ارزش حال سرمایه پروژه رو بعنوان سهم هر فرد از سود پروژه در نظر بگیرید:
    PV1+PV2+PV3+PV4= 574M

سهم فرد 1 = 300/574 = 52%
    سهم فرد 2 = 142/574 = 24%
    سهم فرد 3 = 89/574 = 15%
    سهم فرد 4 = 43/574 = 7%

البته من تو محاسبات اعشار رو رند کردم تو درصدها هم دهم و صدم درصد رو نذاشتم.
    این رو هم دقت کنید که سود پروژه 50 میلیون نیست و ارزش حال خود این 50 میلیون هم عدد متفاوتیه. اصطلاا بازدهی پروژه باید با فرمول های مالی محاسبه بشه. ضمن اینکه بازم میگم این فرمول ها میتونه کلی پیچیدگی ها داشته باشه مثلا اینکه ممکنه اون 300میلیون فرد اول بیشتر از 52درصد از پروژه رو پیش برده باشه (مثلا در اون زمان قیمت مواد اولیه ارزون بوده و ایشون بیشتر کار رو پیش برده و سرمایه بقیه اینطور نبوده باشه). این فقط یه فرمول مالی با فروض ساده کننده هست که کلیت کار رو نشون میده.

2. این کاربر از Mohammad Hosseyn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    ...

پيش فرض

خیر؛ما دو ترم داریم؛
    یکی اوراق گواهی سپرده سرمایه گذاری عام که همانطور.که میفرمایید قابل خرید و فروش در.فرابورس هستند؛و بصورت حساب بانکی افتتاح نمیشوند؛
    اما منظور بنده برگه گواهی"" حساب سپرده"" سرمایه گذاری بلند مدت یکساله هست؛که جایی بجز خود بانک قابل واگذاری و بستن نیست و این بانک حساب های سرمایه گذاری بلند مدت یکساله رو در.حال حاضر با سود ۲۲ درصد افتتاح میکند!
    البته من نمیگم حتما اطلاعات شما غلطه. فقط برام جالبه اگر اینطور باشه.
    در کل هیچ دلیلی نداره که تا زمانی که گواهی سپرده با نرخ بالاتر تو بانک با همون قیمت قابل خرید باشه تو بورس این اوراق با نرخ کمتر معامله بشه!. از طرفی گواهی سپرده خاص هم قابل انتقال به غیره که انتقال گواهی سپرده عین واگذاری اونه هیچ فرقی در عمل نداره. حالا من خودم حتما بانک میرم در این مورد میپرسم ولی فکر میکنم سپرده ای که آشنایانتون باز کردن بیشتر از یکساله و خب نرخ سود گواهی سپرده بیش از یکسال هم بالاتره.
    حالا من خودم نتیجه تحقیقم از بانک گردشگری رو میگم اینجا بعدا و اگر کسی از دوستان هم زودتر از من وقت کرد بپرسه بگه حتما چطور بوده.

کاربر فعال انجمن پزشکی M.R.S.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

البته من نمیگم حتما اطلاعات شما غلطه. فقط برام جالبه اگر اینطور باشه.
    در کل هیچ دلیلی نداره که تا زمانی که گواهی سپرده با نرخ بالاتر تو بانک با همون قیمت قابل خرید باشه تو بورس این اوراق با نرخ کمتر معامله بشه!. از طرفی گواهی سپرده خاص هم قابل انتقال به غیره که انتقال گواهی سپرده عین واگذاری اونه هیچ فرقی در عمل نداره. حالا من خودم حتما بانک میرم در این مورد میپرسم ولی فکر میکنم سپرده ای که آشنایانتون باز کردن بیشتر از یکساله و خب نرخ سود گواهی سپرده بیش از یکسال هم بالاتره.
    حالا من خودم نتیجه تحقیقم از بانک گردشگری رو میگم اینجا بعدا و اگر کسی از دوستان هم زودتر از من وقت کرد بپرسه بگه حتما چطور بوده.
    الان مسابقه جذب نقدینگی هست؛وقتی ملی ۱۸میده بقیه باید بیشتر بدن!

اولا از سال ۹۳دیگه سپرده های بیشتر از یکسال افتتاح نمیش,پس سپرده ایشون بیش از یکساله نیست ؛و سپرده ای که افتتاح شد من همراهشون در شعبه بودم چون خودم بهش پیشنهاد افتتاح داده بودم و ایشون مسن بودند؛برگه سپرده میده با سود ۲۲

سپرده یکساله فقط به اعضای درجه خانواده قابل انتقال هست انهم در شعبه اما اوراق گواهی سپرده در فرابورس معاوضه میشن و بجز سود ماهانه اوراق,بدلیل مکانیسم عرضه و تقاضا قیمت خرید و فروش اوراق متغیر هست(بین بازه حداقل و حداکثر مجاز و بازارگردان داره و کارمزد معامله و...)

این سودهای بالا عجیب نیستند و البته زمانی که معرفی میشن,یک اعلام فرصت هست که هزینه اش فقط یه سر زدن به شعبه هست؛
    بعضا هم مدت محدود دارند مثل سپرده ۶ ماهه ۲۲تجارت که از اول.بهمن نرخ افتتاحش رو ۲۰ درصد کرد!

ضمنا یک سری به بانک سرمایه هم بزنید,سپرده سرمایه گذازی۳ماهه ویژه با حداقل مبلغ و نرخ ۲۴/۵درصد افتتاح میشه؛
    Last edited by M.R.S.; 01-02-2017 at 00:32.

5. 2 کاربر از M.R.S. بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    ...

پيش فرض

الان مسابقه جذب نقدینگی هست؛وقتی ملی ۱۸میده بقیه باید بیشتر بدن!

اولا از سال ۹۳دیگه سپرده های بیشتر از یکسال افتتاح نمیش,پس سپرده ایشون بیش از یکساله نیست ؛و سپرده ای که افتتاح شد من همراهشون در شعبه بودم چون خودم بهش پیشنهاد افتتاح داده بودم و ایشون مسن بودند؛برگه سپرده میده با سود ۲۲

سپرده یکساله فقط به اعضای درجه خانواده قابل انتقال هست انهم در شعبه اما اوراق گواهی سپرده در فرابورس معاوضه میشن و بجز سود ماهانه اوراق,بدلیل مکانیسم عرضه و تقاضا قیمت خرید و فروش اوراق متغیر هست(بین بازه حداقل و حداکثر مجاز و بازارگردان داره و کارمزد معامله و...)

این سودهای بالا عجیب نیستند و البته زمانی که معرفی میشن,یک اعلام فرصت هست که هزینه اش فقط یه سر زدن به شعبه هست؛
    بعضا هم مدت محدود دارند مثل سپرده ۶ ماهه ۲۲تجارت که از اول.بهمن نرخ افتتاحش رو ۲۰ درصد کرد!

ضمنا یک سری به بانک سرمایه هم بزنید,سپرده سرمایه گذازی۳ماهه ویژه با حداقل مبلغ و نرخ ۲۴/۵درصد افتتاح میشه؛
    اینکه رقابت سر جذب نقدینگی هست صحیحه. ولی معامله اون اوراق با اون نرخ تو بورس بی معنیه.

سپرده بیشتر از یکساله بله ولی گواهی سپرده یه اوراق بهادار حساب میشه و میتونه بیشتر از یکسال سررسید داشته باشه و میتونه با نام یا بی نام باشه و اگر بی نام باشه به هر فردی قابل انتقاله عین اتفاقی که تو بورس می افته و در این حالت هم توافق طرفین قیمت رو مشخص میکنه که وابسته به نرخ تنزیل انتظاری طرفینه.

Sent from my GT-N5100 using Tapatalk

7. این کاربر از Mohammad Hosseyn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

عزیزم؛چیزی که من دارم میگم حساب سپرده یکساله هست که سود ۲۲ داره؛این حساب هست و حتما باسم یک شخص افتتاح میشه و البته امکان نداره سررسیدش بیش از یکسال باشه چون افتتاح حساب بیش از.یکسال ممنوع هست؛
    چیزی که شما میگین اوراق گواهی سپرده هست؛با حساب متفاوت هست؛
    و اینکه الان بانک اینده در.تلویزیون اوراق گواهی سپرده با سود ۱۵.۵.تبلیغ میکنه اما حساب سپرده با سود ۲۲.باز میکنه؛چندان عجیب نیست!

سود ۲۲ درصدی گردشگری.که من میگم""حساب"" سپرده سرمایه گذاری بلند مدت بکساله با سود ۲۲ درصد هست و برگه حساب سپرده سرمایه گذاری داده میشه؛بسیار.واضح هست؛
    تا چند روز.پیش اطلاع داشتم که باز میکردند,امیدوارم هنوز هم باز کنند برای دوستانی که علاقه دارند و فرصت رو از دست نداده باشند؛

اینها فرصت هست اما نمیدونم چرا باورش سخته؛

چند تا از دوستان من,قبل از بهمن سپرده ۶ماهه ۲۲درصد تجارت باز کردند!
    و امروز هم سپرده سه ماهه بانک سرمایه با ۲۴/۵ درصد راه اندازی.شده!

9. این کاربر از M.R.S. بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز iman_s's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    کرجي يال

پيش فرض

اوراق خزانه اسلامی (اخزا) هم در فرابورس معامله میشه و بلای جون بورس شده.حدود 25.5درصد سود سالیانه میده.تو سایت فرابورس ماشین حسابش هست
    Last edited by iman_s; 01-02-2017 at 18:11.

11. 2 کاربر از iman_s بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jan 2017

پيش فرض

باز هم تاکید دارم نرخ رسمی روزشمار عادی حقیقی 10 درصد هست که بانکها امضا کردن. حالا اینکه در قالب طرح و صندوق و ... و 50 تومان بالا باشه پایین نشه بیشتر میدن اون بحثش جداست. پس بیش از 10 درصد اسمش نیس روزشمار کوتاه مدت عادی. بقیه تماما به اسم طرح مطرح میشه. بخشنامه بانک مرکزی واضحه. جوابی که مقامات رسمی بانک مرکزی میدهند به همه. بقیه حسابها روزشمار کوتاه مدت عادی نیس و طرح ها و اسامی خاصی داره
    در ضمن مواظب سودجویانی که خود عوامل بانکی هستند و ممکنه در این فروم هم باشند باشید. هنوز گند بانکهای اینده 5ماه پول مردم رو نمیداد و موسسه عسگریه که الان ملل شده و شاندیز و جوانان خیر که الان کوثر شده و ... باشید
    مثلا کاربری در بالا گفته گردشگری هنوز! 22 درصد میده یکساله اخرش نوشته 18 درصد یکجا ماهانه واریز میشه!! خنده داره نه؟!
    تا زمانی که منبع رسمی مثل اونی که من قرار دارم قرار داده نشه منم میگم بانک من 100 درصد سود میده!
    پس تکرار میکنم روزشمار کوتاه مدت حقیقی 10 درصد هست. بقیه هر چیزی میدهند دور زدن هست و در قالب طرح
    سلام

دوست عزیز من پستهای شما و کاربر دیگه رو خوندم این چند صفحه نمیخواستم پست بزارم ولی خب گفتم تجربم رو بگم. خودم به شخصه رفتم پرسیدم. اولا بانک گردشگری اصلا چنین سپرده 22 درصد و این حرفا نداره. تا گفتم برق از کلشون پرید! گفتم روزشمار چقدره گفت 10 درصد!
    در مورد اون بحث روزشماری هم که شما و اون کاربر جنگتون شد حالا نمیدونم چرا شما دیگه تشریف ندارین باید عرض کنم حق با شما بود. راسا رفتم بانک دولتی مرکز شهرمون. رییس که یکی از اشناهای دورمون بود گفتش که با این که نرخ روزشمار حقیقی عادی 10 درصد هست و گفت اگر نگاه کنین به سایت و منابع ما در واقع 10درصد میدیم و همه بانکها ملزم هستن بهش منتهی گفت سودهای مختلفی که از طرف بانکها داده میشه در واقع همون طرحهای مختلف هست که به بانک مرکزی هم اطلاع داده میشه. حالا گفت صندوق جداست ولی تاکید کرد که سودهای بالای نرخ مصوب که خودمون امضا کردیم در قالب طرحه با اینکه کارت واریز و اینا داده میشه. گفت هر سپرده ای که شرطی باشه دیگه عادی نیست. مثلا کف فلان مقدار مسدودی فلان مقدار و غیره!
    من خودم حرفهای شما رو قبول نمیکردم و اصلا به خاطر همین رفتم پرسیدم ولی ظاهرا حق با شماست.
    در مورد صندوق ها هم با اینکه خودم حساب دارم ولی پول یکی از فامیلامون رو در ثامن الحجج خوردن و هنوز نمیدن. موسسه قدرتمندی هم بود. واقعا خطریه. کلا بانکها و موسساتی که روی اوردن به چنین سودهایی نقدینگیشون بالاست و مشکل دار.
    من در فروهای زیادی بودم متاسفانه بیشتر افراد اطلاعات غلط میدن و میگن دوست من فلان کار رو کرد بهمان کار رو کرد و عجیبه هیچ وقت از خودشون مایه نمیزارن.

با تشکر

13. 3 کاربر از Bizow بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

سلام

دوست عزیز من پستهای شما و کاربر دیگه رو خوندم این چند صفحه نمیخواستم پست بزارم ولی خب گفتم تجربم رو بگم. خودم به شخصه رفتم پرسیدم. اولا بانک گردشگری اصلا چنین سپرده 22 درصد و این حرفا نداره. تا گفتم برق از کلشون پرید! گفتم روزشمار چقدره گفت 10 درصد!
    در مورد اون بحث روزشماری هم که شما و اون کاربر جنگتون شد حالا نمیدونم چرا شما دیگه تشریف ندارین باید عرض کنم حق با شما بود. راسا رفتم بانک دولتی مرکز شهرمون. رییس که یکی از اشناهای دورمون بود گفتش که با این که نرخ روزشمار حقیقی عادی 10 درصد هست و گفت اگر نگاه کنین به سایت و منابع ما در واقع 10درصد میدیم و همه بانکها ملزم هستن بهش منتهی گفت سودهای مختلفی که از طرف بانکها داده میشه در واقع همون طرحهای مختلف هست که به بانک مرکزی هم اطلاع داده میشه. حالا گفت صندوق جداست ولی تاکید کرد که سودهای بالای نرخ مصوب که خودمون امضا کردیم در قالب طرحه با اینکه کارت واریز و اینا داده میشه. گفت هر سپرده ای که شرطی باشه دیگه عادی نیست. مثلا کف فلان مقدار مسدودی فلان مقدار و غیره!
    من خودم حرفهای شما رو قبول نمیکردم و اصلا به خاطر همین رفتم پرسیدم ولی ظاهرا حق با شماست.
    در مورد صندوق ها هم با اینکه خودم حساب دارم ولی پول یکی از فامیلامون رو در ثامن الحجج خوردن و هنوز نمیدن. موسسه قدرتمندی هم بود. واقعا خطریه. کلا بانکها و موسساتی که روی اوردن به چنین سودهایی نقدینگیشون بالاست و مشکل دار.
    من در فروهای زیادی بودم متاسفانه بیشتر افراد اطلاعات غلط میدن و میگن دوست من فلان کار رو کرد بهمان کار رو کرد و عجیبه هیچ وقت از خودشون مایه نمیزارن.

با تشکر
    ضمن خوش آمد گویی به عضو جدید؛تا دیروز رو اطلاع دارم گردشگری طرح یکساله 22درصد رو افتتاح کرده؛شاید دیروز ورش داشتن یا حتی به صورت موردی باز میکنن؛
    و البته طرح ویژه دهه فجر بانک سرمایه که با پیامک هم تبلیغ کرده،تا 22 بهمن حساب یکساله رو با سود 24.5 افتتاح میکنه؛
    اخیرا هم مطلع شدم بانک ملت بدون کف،طرح حساب یکساله 20درصد داره؛

البته مواردی که اعلام میشن،همگی اطلاعاتی هستند که در صورت تمایل افراد باید به شعبه مراجعه کنند و درست میفرمایید وقتی سود ها بیش از مصوب هستند با بخش نامه های مقطعی در قالب طرح یا حساب ویژه این سپرده ها باز میشن؛

به هرحال هدف از معرفی در اینجا به اشتراک گذاشتن اطلاعات هست تا بقیه هم منفعت ببرند و بازخورد واقعی این اطلاعات در شعب منجر به تکمیل اطلاعات خواهد شد؛
    اگر هم اطلاعاتی صحیح نبود و شما به دردسر افتادید از شما عذر میخوام؛

پس جمع بندی میکنم در حال حاضر حساب های ویژه با سود بیشتر به صورت زیر وجود دارند
    ملت،بدون کف،یکساله 20%
    سرمایه،بدون کف،سه ماهه،24/5%
    گردشگری،حداقل 10میلیون،یکساله،22%(در صورت تایید)
    آینده،حداقل 5 میلیون،یکساله،22%
    موسسه ملل،پلکانی از100 میلیون،حداقل 23%
    ملی،حداقل 20میلیون،کوتاه مدت روزشمار،18%
    ایران زمین،حداقل100هزار تومان،کوتاه مدت روزشمار،18%

شخصا فکر میکنم ملت،ملی از نظر پشتوانه با این سود برای افرادی که اهل ریسک نیستند مناسب هست؛
    گردشگری و آینده،ریسک بیشتری دارند اما باز هم نسبت به سود 22 درصد جذاب هست
    سرمایه سود بالایی داره اما با توجه اخبار اخیر در مورد اختلاس و معوقات و صندوق فرهنگیان ریسک بالاتری داره؛
    ملل سود خوبی میده و موسسه قوی با صورت مالی شفاف هست اما ریسک موسسه کمی بیش تر از یک بانک هست
    ایران زمین برای کسانی که پول کمی در دستشان هست یا بدنبال یک حساب برای امور روزمره هستند (با تجه به روزشمار بودن)که سود خوبی هم بدهد،گزینه مناسبی هست؛

خیلی ممنون

15. 4 کاربر از M.R.S. بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jan 2017

پيش فرض

ضمن خوش آمد گویی به عضو جدید؛تا دیروز رو اطلاع دارم گردشگری طرح یکساله 22درصد رو افتتاح کرده؛شاید دیروز ورش داشتن یا حتی به صورت موردی باز میکنن؛
    و البته طرح ویژه دهه فجر بانک سرمایه که با پیامک هم تبلیغ کرده،تا 22 بهمن حساب یکساله رو با سود 24.5 افتتاح میکنه؛
    اخیرا هم مطلع شدم بانک ملت بدون کف،طرح حساب یکساله 20درصد داره؛

البته مواردی که اعلام میشن،همگی اطلاعاتی هستند که در صورت تمایل افراد باید به شعبه مراجعه کنند و درست میفرمایید وقتی سود ها بیش از مصوب هستند با بخش نامه های مقطعی در قالب طرح یا حساب ویژه این سپرده ها باز میشن؛

به هرحال هدف از معرفی در اینجا به اشتراک گذاشتن اطلاعات هست تا بقیه هم منفعت ببرند و بازخورد واقعی این اطلاعات در شعب منجر به تکمیل اطلاعات خواهد شد؛
    اگر هم اطلاعاتی صحیح نبود و شما به دردسر افتادید از شما عذر میخوام؛

پس جمع بندی میکنم در حال حاضر حساب های ویژه با سود بیشتر به صورت زیر وجود دارند
    ملت،بدون کف،یکساله 20%
    سرمایه،بدون کف،سه ماهه،24/5%
    گردشگری،حداقل 10میلیون،یکساله،22%(در صورت تایید)
    آینده،حداقل 5 میلیون،یکساله،22%
    موسسه ملل،پلکانی از100 میلیون،حداقل 23%
    ملی،حداقل 20میلیون،کوتاه مدت روزشمار،18%
    ایران زمین،حداقل100هزار تومان،کوتاه مدت روزشمار،18%

شخصا فکر میکنم ملت،ملی از نظر پشتوانه با این سود برای افرادی که اهل ریسک نیستند مناسب هست؛
    گردشگری و آینده،ریسک بیشتری دارند اما باز هم نسبت به سود 22 درصد جذاب هست
    سرمایه سود بالایی داره اما با توجه اخبار اخیر در مورد اختلاس و معوقات و صندوق فرهنگیان ریسک بالاتری داره؛
    ملل سود خوبی میده و موسسه قوی با صورت مالی شفاف هست اما ریسک موسسه کمی بیش تر از یک بانک هست
    ایران زمین برای کسانی که پول کمی در دستشان هست یا بدنبال یک حساب برای امور روزمره هستند (با تجه به روزشمار بودن)که سود خوبی هم بدهد،گزینه مناسبی هست؛

خیلی ممنون
    بله این حرفی که گفتید رو کارمند هم گفت هر سودی بیش یا متفاوت با حتی کمتر از مصوب در هر صورت به عنوان طرح هست. این رو بانک به من گفت. الان همون مثلا طرح بانک سرمایه یا ....
    کف تعیین کردن و مسددودی و اینها به عنوان عادی حساب نمیشه حتی بانک قوامین یه جورایی اینو گفت.
    در ضمن من جای دوستان باشم از خیر بانکهای سرمایه و ایران زمین و موسسه ها میگذرم. این نظر منه. تازه هنوز مرکب گند بعضیاش خشک نشده!
    اینا رو اون کاربری که با شما حرفش شد هم گفت حالا نمیدونم چرا دعوا شد.
    به هر حال بگذریم. در مورد صندوقها. به نظر من صندوق با درامد ثابت خوبه. واقعا یکساله ارزش نداره. من روزشمار 20 رو به یکساله 22 ترجیح میدم.
    موفق باشید

تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

بله این حرفی که گفتید رو کارمند هم گفت هر سودی بیش یا متفاوت با حتی کمتر از مصوب در هر صورت به عنوان طرح هست. این رو بانک به من گفت. الان همون مثلا طرح بانک سرمایه یا ....
    کف تعیین کردن و مسددودی و اینها به عنوان عادی حساب نمیشه حتی بانک قوامین یه جورایی اینو گفت.
    در ضمن من جای دوستان باشم از خیر بانکهای سرمایه و ایران زمین و موسسه ها میگذرم. این نظر منه. تازه هنوز مرکب گند بعضیاش خشک نشده!
    اینا رو اون کاربری که با شما حرفش شد هم گفت حالا نمیدونم چرا دعوا شد.
    به هر حال بگذریم. در مورد صندوقها. به نظر من صندوق با درامد ثابت خوبه. واقعا یکساله ارزش نداره. من روزشمار 20 رو به یکساله 22 ترجیح میدم.
    موفق باشید
    بسیار عالی؛
    البته باید بگم در.مورد ایران زمین یا هر یانک خصوصی کوچک دیگر با شما اختلاف نظر دارم؛چون به هرحال این بانک ها همگی جزو صندوق ضمانت سپرده ها هستند و تا ۱۰۰میلیون تضمین شده هست و البته در طول دوران حکومت جمهوری اسلامی ایران سابقه نداشته که بک بانک ورشکسته بشه چه در زمان انقلاب که راحت و بی سر و صدا ادغام شدند و چه در در اوج بحران جنگ؛اوضاع الان ما بدتر این دوران جنگ که نیست!
    و البته تجربه یک بانک تات هم نشان میده که برای سپرده گذاران هیچ مشکلی پیش نمیاد؛
    پس بنظرم گزینه ۱۸درصد ایران زمین برای یک حساب با کاربری روزانه و مبلغ کم گزینه مناسبی هست چون سود بالایی با حداقل مبلغ داره؛
    از اون طرف خودم چندان طرفدار صندوق نیستم چون یک صندوق از طرف خود بانک تضمین میشود نه نهاد مستقل دیگری مانند صندوق ضمانت,قضیه اختلاف قیمت خرید و ابطال و جود دارد و البته برداشت اصل سپرده باید حتما حضوری باشد سود ها همیشه سود پیشبینی یا محقق شده دوره قبلی هستند و صندوق با تضمین سود کم هست(هرچند اغلب همیشه به سود اعلامی وفادارند اما از نظر قانونی دستشان باز هست درست مثل حساب کوتاه مدت)
    البته صندوق هم یک گزینه مناسب سرمایه گذاری هست و هر کس باید با توجه به اطلاعات موجود انتخاب کند؛هدف ما هم همین هست؛

اما در مورد کاربر حذف شده,شما دوست عزیز ان زمان,عضو نشده بودید؛ایشون از قوانین انجمن تخطی کردند و شروع به توهین,تمسخر,اتهام زنی و تهدید کردند که بنابر قوانین با نظر ادمین ها بن شدند که تصمیم درستی بود و پست های حاوی توهین ایشان حذف شدند؛
    به هرحال بحث و اختلاف نظر هست اما نیاز نیست یکنفر ادب و احترام رو برای به کرسی نشاندن حرفش زیر پا بگذارد؛

ممنون صحبت خوبی بود؛باز هم اطلاعاتی در مورد طرح های مختلف بانکی بدست اوردم به اشتراک میگذارم تا بحث و تبادل نظر کنیم؛
    Last edited by M.R.S.; 03-02-2017 at 13:21.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •