تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 494 از 1185 اولاول ... 394444484490491492493494495496497498504544594994 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,931 به 4,940 از 11844

نام تاپيک: انواع خوشبو کننده های بدن مثل عطر و ادکلن

اگه نباشه جاش خالی می مونه jsaleh11's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    Bandar-Abbas (from Shiraz)

پيش فرض

کمی برام از اون اشانتیونهای 25 میل توضیح میدی؟ تا به حال برخورد نکردم. بوشون شبیه هست؟ موندگاریشون خوبه؟ از همه ادکلنها دران؟ قیمتشون؟ ببخشید زیاد سوال کردم
    اون چندتایی که من تست کردم بوش خیلی شبیه بود از جمله همین فارنهایت، آرامیس پور هوم، آرمانی کد و ژان پل گوتیه. پخش بو و موندگاریشون هم که به نظر من خیلی خوبه. قبلا 50 رایحه داشت الان ظاهرا رسیده به 215 رایحه، حتی یه فروشگاه می گفت کارای کرید رو هم زده که البته تموم کرده بود. اون موقع که من خریدم 5 هزار تومن بود. الانم بعضی جاها همون 5 تومن میدن و یه جا 6 تومن هم دیدم و گفت با دلار گرون جنس جدید بیارم گرون تر هم میشه. ولی به نظر من 6 تومن هم می ارزه. من شنیدن اماراتیه ولی یه فروشگاهی بود قسم می خورد فرانسویه. الله اعلم.

2. 5 کاربر از jsaleh11 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز cyber861's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    Arak

پيش فرض

بچه ها ببخشید اون عکسی که گذاشتم لینکش مشکل داشت دوباره میذارم. اون اشانتیون 25 میل رو می تونید ردیف پایین سمت راس کنار اشانتیون اصلی فارنهایت ببینید
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    وای روحم شاد شددستت درد نکنه.

این شنل آنتایوس هم به تورت خورد یه قیمت بگیر ثواب داره

4. 3 کاربر از cyber861 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه moli_ahmad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

علی جان وجدانمو راحت کردی. منم همینطورم. یادمه داداشم یک هفته اومد تبریز پیش ما. هر روز صبح که از خواب بلند میشد می گفت نصف شب فلان عطرو زدی نه؟ از بوش بیدار شدم. در ضمن من حتما قبل از خواب چند تا از عطرامو بو می کنم و بعد می خوابم (معمولاً دو سه تا عطر آخری که خریدم). این شبا هم مرتب اون اوریجینال سانتال کرید رو که تازه خریدمش بو می کنم و بعدش راحت می خوابم. داداش اعتیاد مگه شاخ و دم داره؟ ولی خداییش از نوع اعتیادم راضیم. ضمن اینکه خانمم هم مشوق بسیار خوبی هست و شدیدا باهام همکاری میکنه.

جهانشاه
    داداش صالح گل اگه تو اون اشانتیون های اصل چیز خوب دیدی قیمت بگیر مرسی .حالا هر چی بود . راستی دیدم انتایوس داری چطوریه بوش ؟

---------- Post added at 03:04 AM ---------- Previous post was at 03:00 AM ----------

این کرید سانتال رو من قبلا تست کردم الان یادم نمیاد یه بوی تمیز و شرقی داشت اون چطوریه؟

6. 5 کاربر از moli_ahmad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت

پيش فرض

چشم فردا براتون می پرسم (البته دعا کنید برف بند بیاد الان که در حال بارشه).

8. 6 کاربر از jsaleh11 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت

پيش فرض

داداش صالح گل اگه تو اون اشانتیون های اصل چیز خوب دیدی قیمت بگیر مرسی .حالا هر چی بود . راستی دیدم انتایوس داری چطوریه بوش ؟

---------- Post added at 03:04 AM ---------- Previous post was at 03:00 AM ----------

این کرید سانتال رو من قبلا تست کردم الان یادم نمیاد یه بوی تمیز و شرقی داشت اون چطوریه؟
    چشم قربان. حتماً. انتایوس یه تلخی خیلی شیک داره با پخش بو و ماندگاری مناسب. کرید سانتال هم یه شباهتایی با آیریش تویید داره (البته شباهت خفیف نه شدید) ولی ملایم تر و تمیزتر. از موندگاریش هم خیلی راضیم.

---------- Post added at 01:14 AM ---------- Previous post was at 01:11 AM ----------

[

---------- Post added at 01:16 AM ---------- Previous post was at 01:14 AM ----------

من الان رفتم حسابی از این فارنهایت به خودم زدم و الان بوش مشامم رو پر کرده و لذت می برم. چون می دونم شما این عطرو دوست داری گفتم بگم یه حال مشترک ببریم.
    Last edited by jsaleh11; 03-03-2012 at 01:20.

10. 6 کاربر از jsaleh11 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز cyber861's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    Arak

پيش فرض

چشم قربان. حتماً. انتایوس یه تلخی خیلی شیک داره با پخش بو و ماندگاری مناسب. کرید سانتال هم یه شباهتایی با آیریش تویید داره (البته شباهت خفیف نه شدید) ولی ملایم تر و تمیزتر. از موندگاریش هم خیلی راضیم.

---------- Post added at 01:14 AM ---------- Previous post was at 01:11 AM ----------

[
    من الان رفتم حسابی از این فارنهایت به خودم زدم و الان بوش مشامم رو پر کرده و لذت می برم. چون می دونم شما این عطرو دوست داری گفتم بگم یه حال مشترک ببریم.

---------- Post added at 01:16 AM ---------- Previous post was at 01:14 AM ----------

به به عجب حالی میده این فارنهایت.باره چندمه که میخرمش.با اینکه این نسخه ها جدیدشون مثله اولی نیست

ولی بازم جوریه که هر دفعه بوش میکنم عاشق ترش میشم

................................

امروز رفتم مغازه ای که سیلور سنت رو خریدم.میگفت بیارش خودم 27 ازت برش میدارممن ازش 21 گرفته

بودم.الان میگفت شده 34

12. 5 کاربر از cyber861 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

این کرید خوبه 125 میله ادم دلش نمیسوزه زود تموم شه

14. 6 کاربر از moli_ahmad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت

پيش فرض

بچه ها من الان بچ نامبر کرید سانتال رو چک کردم و ظاهرا ساخت 2008 هستش (موقع خرید یادم نبود چک کنم). حالا به نظرتون مشکلی داره؟

16. 5 کاربر از jsaleh11 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

به نظر من که نباید مشکلی داشته باشه

18. 3 کاربر از moli_ahmad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

راستی در مورد خرید ادکلن من به این صورت میخرم که من قبلا حداقل ماهی 60 تومن پول بابت قبض موبایل میدادم با خودم گفتم به جوی دادن پول بابت حرف مفت این 60 تومن رو میکنم 20 از صرفه جویی که میکنم ادکلن میخرم که حالشو ببرم و همینکارو کردم هر دوماه یکی میخرم حالا بماند این ماه اخری رو ناپرهیزی کردم به خاطر عید یکی اواخر ماه قبل گرفنم یکی هم این ماه و یکی هم به مناسبت عید میخرم و دوباره بر میگردم به روال قبل

20. 6 کاربر از moli_ahmad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •