سلام دوست عزیز بله میشه ولی خیلی زودتر باید بری و درخواست بدی و اگه آشنا داشته باشی خیلی بهتره منم همین کارو کردم
سلام دوست عزیز بله میشه ولی خیلی زودتر باید بری و درخواست بدی و اگه آشنا داشته باشی خیلی بهتره منم همین کارو کردم
دوستان کسی میدونه رشته زیست شناسی تو نزاجا دوره کد می خوره یا نه؟
کلا اگه تو نیرو زمینی ارتش کد بخوریم بهتره یا سعی کنیم با پ. ا . ر ت. ی کد نخوریم؟
بعد کسی هست که تازگیا تو 06 آموزشیش تموم شده باشه یا الان تو مرخصی باشه، یسری اطلاعات می خوام از اونجا اگه کسی چیزی می دونه بگه
ممنون
سلام کد خوردن زیاد حساب و کتاب نداره کلا رشته هایی مثل کامپیوتر،حسابداری و عمران بنا به تجربه احتمال کد خوردنشون کمتره به دوره هم بستگی داره
ترجیحا اگه کد نخوری بهتره چون معمولا دوره کد الکیه وبعدا تو یگان اصلا نگا نمیکنن بهش توی دوره کدم شرایط شبیه آموزشیه کلاس و نگهبانی، نظافت و ... در ضمن درجه هم ندارین و تقریبا 2 ماه و نیم دیگه بلا تکلیفین و به درد شرایط دار ها و پارتی دارا نمیخوره چون اگه بخواد شرایط اعمال بشه بعد از دوره کد میشه و اگه دوره کد شهر دیگه باشه خوب نیست
من خودم آموزشی 06 بودم اکثر بچه های ما به غیر از فوق لیسانسا و رشته هایی مثل حسابداری و کامپیوتر کد خوردن من نخوردم ولی دوستام که خوردن اصلا راضی نیستن
اگه پارتی داری ازش استفاده کن تا کد نخوری و یه راست بیفتی اون یگانی که خودت میخوای البته تازگیا پارتی بازی خیلی سخت شده زیادم روش حساب نکن که بعدا نشه و بخوره تو ذوقت
بچه ها برگه سفیدم رو گرفتم
زده سپاه امام حسن
من کرجم این سپاه هم میدون سپاه کرجه
من دوره تکمیلی رو گذروندم حالا باید چیکار کنم؟
مرسی دوست عزیز
و یه سوال دیگه
کلا شرایط تو 06 واسه لیسانسه ها چطوره
مثلا نگهبانی دارن، اردوش کجاست چند روزه، و اینکه نگهبانیاش چطوره برجک داره یا اونجا سرباز زیر لیسانسم هست
کلا هر چی بتونی راهنمایی کنی ممنون می شم
و اینکه چیا ببریم و چیکار کنیم که راحت تر باشه
مثلا مسئولیت قبول بکنم اونجا یا نه
ممنون لطف می کنی عزیز![]()
دوستان میان بیشتر در مورد 06 میگن که اونجا خدمت کردن ولی یه سری توضیحات بگم
نگهبانی حتما خواهی داشت(یادت نره که آموزشی هستی)
سرباز زیرلیسانس احتمالا فوق دیپلمه هم باهاتون باشه ولی دیگه دیپلمه قطعا نیست
وسایل مورد نیاز تو صفحه اول نوشته شده
من امروز برگه سفید از police+10 گرفتم جلوی نیرو و مرکز چیزی نوشته نشده.؟مازاد حساب میشه؟
کسی اطلاع نداشت؟؟؟
آقا از صمیم قلب بهت تسلیت می گم
ما هم تو غم خودت شریک کن
بچه کجایی؟ خودت ساکن تبریزی یا نه؟
اگر نیستی بدون تنها جایی که من اگه یگان می افتادم فرار می کردم ولیعصر تبریزه
4 سال اونجا بودم تمام مسئولینم می شناسم
سروان شیر آذر ماه ترینشونه سعی کن باهاش رفیق شی
هم اکنون 29 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 29 مهمان)